Росен Петров: Ей сега ще ида да се обеся...

"По-добре свободен с въже, отколкото в позиция на колене"
26 май 2008 19:31, Екип на Dnes.bg
155
Росен Петров: Ей сега ще ида да се обеся...
По-добре свободен с въже, отколкото в позиция на колене, смята Петров. Снимка: Булфото

Няколко дни след като стана ясно, че главният сценарист в „Шоуто на Слави“ напуска предаването и продуцентската компания „Седем осми“, Росен Петров демонстрира изненадваща активност в официалния форум на slavishow.com.

В последния си постинг Петров дори проявява удивително чувство за хумор и е доста по-дързък от изказванията си в пресата:

Това с предателството е очаквано развитие. :-) ей сега ще ида да се обеся...преди да са ми махнали регистрацията :-) но може би няма да се наложи да хвърлям пари за въже, ще ми го осигурят от профсъюзната организация ;-) ама нищо, по-добре свободен с въже, отколкото в позиция наколене :-)“  (запазен е оригиналният правопис)

На 24 май бившият главен сценарист в „Шоуто на Слави“ публикува и специално обръщение до потребителите в официалния форум на предаването, озаглавено „От батко ви Росен Петров“.

В него той призна: „Взех трудното решение да започна свой път, и повярвай те ми -имам основания да го направя. Не искам да съм лицемер, ясно е че щом си тръгвам , то някакви причини съществуват. Те са били такива, че не съм могъл да ги пренебрегна. Надявам се да разберете моето решение. За действието се плаща висока цена и риск, но нищо не може да се сравни с ужасната цена на удобното бездействие.“ (запазен е оригиналният правопис)

Междувременно стана ясно, че фотографията и името на Росен Петров са изтрити от секцията „Екип“ в сайта на „Шоуто на Слави“.

Според информация на агенция БГНЕС пък между Петров и Трифонов е имало и скандали в последно време.

Предаването на Слави Трифонов през последните година-две е с непрекъснато намаляващ рейтинг и аудитория, твърди още агенцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
1
 
0
 
! Отговори
Прасето Гошо преди 12 години
Неграмотно противно ченге! А ние пък черен *** вързахме заради тебе...ха ха...
154
0
 
0
 
! Отговори
Нечева преди 15 години
... Ако имахте толкова мнения за законопроекти,колкото за росен петров сега нямаше да има протест ... това е сбъркано бе ..
153
0
 
2
 
! Отговори
vatov преди 15 години
spored men shouto na slavi zaleze svar6i otide na kino
152
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
ДА ВИ ПИКАЯ НА И НА СЛАВИ И НА ПРОТИВНОТО МУ ИЗТЪРКАНО ШОУ
151
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Страшно много съжалявам, че човек като Росен Петров си тръгна от Шоуто на Слави! За съжаление в днешно време все по-рядко можеш да срещнеш интелигентен и хубав мъж, с невероятни познания и страхотно чуство за хумор!!!Надявам се в най-скоро време да се появиш отново Росене!!!България трябва да бъде горда,че има хора като теб!!!
150
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Росен Петров: Ей сега ще ида да се обеся...за мен ще бъде огромно удоволствие да ти подаря въженцетоако се нуждаеш - и столчетоколкото по-малко като теб, росене, толкова по-хубава ще бъде България
149
2
 
0
 
! Отговори
zlati преди 15 години
Завиждаш и злобееш по адрес на Слави ,че никога няма да притежаваш неговия работохолизъм ,силен характер ,сила и упоритост.Слави е доказателство , ние Българите трябва да ни бутат здраво ,за да работим.За съжеление не обичаме да работим.И видят ли един човек ,които е отдаден изцяло на работата си и своята публика.Започват да го обиждат.
148
2
 
3
 
! Отговори
Valeri преди 15 години
Крайно време беше! Слави, който вече дори не крие шизофренията си, подържа се с наркотици и съвсем скоро ще свърши, след като беше употребен за да направи манипулацията с неговия си сектор. Поздравявам Росен Петров за решението! Живея в чужбина и проява на изключително лош вкус е да се унижават работещите за тебе, отношението на Слави към тия , които му изнасят мача е меко казано недопустимо. Той , който е проявявал неподчинение към институциите иска дисциплина, вживява се на вожд, много е жалък , но това си идва от селското му , мутренско възпитание. Едва ли щеше да го знае някой , ако не бяха парите на мутрите !!!! С кого от тях , той , патриота не се е познавал ,повечето от мъртвите и сега живите.....Бойко Борисов е от тях, нали никой не се съмнява вече??
147
1
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
На високо не вирее, а на ниско мухлясва.
146
0
 
2
 
! Отговори
фатмак преди 15 години
От Славчо става само кол за брулене на орехи! Толкова се изчерпи и изпростя, че е жалко да го гледаш. Не случайно тези, които могат да направят нещо сами го напускат. Само той още не се е усетил че трябва да се преориентира към друг бизнес.
145
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ако Слави напусне bTV че фалира тотално и ще иде да прави кампания на Канал 1.
144
1
 
0
 
! Отговори
dari преди 15 години
Bezkraino sagalavam za Rosen Petrov haresvam go inteligenten ,umen i gotin prejrasno se dopalvaha sas Slavi ma.......nz
143
0
 
1
 
! Отговори
y17 преди 15 години
сега и баш Слави ако се напусне - ще се изчисти екрана малко от продажни ***!!!
142
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Вземете да прочетете малко предните постове от форума, не вадете само неговия... След това говорете... А тази "изненадваща активност" въобще не е изненадваща. Той си влиза даже доста често. Информирайте се като правите нещо поне
141
1
 
1
 
! Отговори
zlati преди 15 години
Болен Сидеров (Волен Сидеров )бил националист.Болен Долен Недоволен както и неговите превърженици се нуждаят от безплатно лечение в някоя психиатрична клиника.
140
0
 
1
 
! Отговори
kornholio преди 15 години
Росен Петров: Ей сега ще ида да се обеся...Росене т`ва е най-продуктивта ти мисъл за последното десетилетие. Имаш моята искрена подкрепа в това благородно начинание. Нямаш идея колко хора ще си лягат доволни без стреса от мазната ти ченгеджийска физиономия. Пожелавам ти успех от все сърце за достигането на тази благородна цел.
139
0
 
0
 
! Отговори
Деверин Петков преди 15 години
Явно днес в тоя форум са пиасли само ИНАТЕЛЕКТУАЛЦИ ала Митко Щерев, които не харесват хумора на сценаристите презентиран от Слави, но въпреки това май не са сменяли канала на друга програма и са гледали шоуто до край. За съжаление, за пореден път доказваме,че в България злобата и завистта вземат връх над всичко останало. Много ми харесва тази прекрасна българска дума "Таргет".Това, че сте оперирани от чувство за хумор не означава,че "тарегета" са кравари и краварки. ...иначе Бог да пази България от такива "националисти"...
138
0
 
1
 
! Отговори
bul преди 15 години
Който се е подиграл с националистите, хубаво не е видял. Откакто започна да се гаври с Волен Сидеров, рейтинга тръгна надолу. Явно Дългия не знае поговорката за онзи, който копае гроб другиму...
137
0
 
0
 
! Отговори
засмян преди 15 години
Хуморът на Слави има за таргет група краварки и кравари.
136
0
 
0
 
! Отговори
LEBANER преди 15 години
Nego haresvam tova mom4e