Dancing Stars дръпна сексапил, мъжки сексапил

Антон Касабов, Мариан Кюрпанов и Дарин Ангелов влизат в шоуто
6 мар 2014 16:07,
6
Dancing Stars дръпна сексапил, мъжки сексапил
Антон Касабов. Снимка: Dancing Stars

Освен с изкусителни дами, които ще радват мъжкото око, от Dancing Stars се похвалиха, че са помислили и за дамската половина – мъжки сексапил ще се лее тази година от триото Антон Касабов, Мариан Кюрпанов и Дарин Ангелов.

Антон Касабов е свикнал с трудните тренировки - но не и по танци. Холивудската звезда е професионален състезател по таекуондо, първият българин, който печели злато на Европейско първенство. Участвал е в много холивудски продукции, като е заставал рано до рамо и с Джеки Чан в екшън сцени от култовия филм "Час пик".

Dancing Stars дръпна сексапил, мъжки сексапил
Мариан Кюрпанов. Снимка: Dancing Stars
Мариан Кюрпанов – най-успешният наш модел със световна кариера се завърна в България миналата година, когато се присъедини към участниците във VIP Brother. Сега на ход са румба, ча-ча, самба, валс.

Dancing Stars дръпна сексапил, мъжки сексапил
Дарин Ангелов. Снимка: Dancing Stars
Дарин Ангелов, който обира аплодисментите от театралната сцена, е известен с афинитета си към красивите танцьорки. Чаровникът ще поеме предизвикателството да се изправи на сцената на Dancing Stars и да покаже пред конкурентите танцовите си умения. 

Колко сърца ще развълнуват и завладеят тримата, кои професионални танцьорки ще застанят до тях и ще има ли романтични изненади и в този сезон на Dancing Stars ще разберем на 11 март от 20.00 часа по Нова тв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Грозната Кети преди 10 години
а, хубав е Антон, ама да е "холивудска звезда"? То по същата логика аз като жена, която живее в тази вселена, мога да бъда наричана Мис Вселена!
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този Мариян,май не го търсят вече в чужбина,че влиза в разни реалити формати?(позакъсал е с парите явно)
1
6
 
3
 
! Отговори
Ана преди 10 години
Антон е грозен.