Бащата на насилената Ирена: Евстатиев я е пребил!

Ще бъде осъден, не се съмнявам в това, обяви Георги Белухов
4 юли 2016 07:14, Златко Желев
73
Бащата на насилената Ирена: Евстатиев я е пребил!
Георги Белухов. Снимка: "България днес"

Дъщеря ми мисли още по детски, тя думи като секс не употребява и никога не е давала индикации, че е дотам узряла, че да се заглежда. Кметът Иван Евстатиев я преследваше преди инцидента, искал е да се добере до нея, коментира пред "България Днес" бащата на 16-годишната ученичка Ирена - Георги Белухов.

Реакцията му на възмущение е заради интервюто на адвоката на Иван Евстатиев - Ташкена Колчева. Маститата юристка категорично твърди, че ученичката лъже и е правила доброволен секс с похотливия кмет.

Още по темата

Инцидентът е станал на 15 януари, когато 16-годишната и бившият кмет се озовават в местен хотел. Там те изпиват повече от бутилка водка, след което Ирена не се прибира у дома. Сутринта момичето се завръща вкъщи разрошено, с повръщано по косата и посинено око и разбита уста. Казва на родителите си, че е била изнасилена от кмета. Твърди, че е видяла пистолета на Иван Евстатиев, а той я изпратил до вкъщи и я заплашил да мълчи.

Направени са три експертизи, които установяват, че Ирена е била девствена преди нощта в хотела. Както и че е била малтретирана и приведена в безпомощно състояние. Адвокат Колчева твърди точно обратното - че момичето е искало интимност с по-възрастния Евстатиев.

"Адвокат Колчева говори това, което й изнася, но ще видите какво ще й се случи в понеделник. Ще й бъде потърсена сметка за обвиненията и клеветите срещу трети лица", закани се ядосаният баща.

Георги Белухов е категоричен, че дъщеря му не трябва да се среща очи в очи с кмета Евстатиев и ще направи всичко възможно да предотврати това. Той смята, че очната ставка може да влоши психическото й здраве.

Той натъртва, че с очите си е видял, че дъщеря му е била бита. "Точно обратното на думите на адвокат Колчева е. Не дъщеря ми, а кметът Евстатиев я е преследвал през целия януари - чрез приятелки, след училище и така нататък", ядосва се бащата Белухов, но е убеден, че присъда за похотливия кмет ще има със сигурност.

"Ще бъде осъден, не се съмнявам в това. А интервюто на адвокат Колчева е безпомощен опит, последен признак за живот на защитата им", казва Белухов.

Иван Евстатиев от януари е в ареста, където преживя поредица местения и несгоди. Той получаваше всеки месец различни пристъпи - на лудост, депресия, опит за самоубийство и гладуване. В крайна сметка се втали и е доста по-адекватен в килията си, макар да се опитва всячески да напусне следствения арест.


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
4
 
6
 
! Отговори
жужа преди 5 години
Ако е изнасилена няма да си вее баирака по заведенията .Моита дъщеря също имаше опит за изнасилване затвори се в къщи и не ходеше така .Ние с баща и го наказахве подобаващо а не си очернихме детето като теб .Цял свят научи та какво име му даде в обществото спрете да го унизявате това момиче повече Всички разбраха че лъжете .Контролираите детето си че още ще ви слага рога не садете другите осадете се сами.
37
2
 
9
 
! Отговори
чочко преди 5 години
Стига вече се излага бе рогоносец ти си я пребил от бои че се е върнала пияна като е била изнасилена защо не я заведе при доктор Бътовски веднага ми чака да истрезнее и да ти каже с гого се е варгаляла този път.
36
1
 
0
 
! Отговори
Кон преди 5 години
Има ли някакви новини от съда, какво е станало? Че адвокатката лъже е ясно, това и е работата. Но защо още няма присъда, делото закрито ли е - да няма намесена държавна тайна? Аз вече забравям какво писаха вестниците по въпроса като че ли е станало. Не е ли прекалено дълъг този процес?Все-пак проточването е вече победа за престъпника, тъй като не може да получи своевременно наказание. Ето например обвиняемият си подобри здравето за държавна сметка.
35
2
 
1
 
! Отговори
дада преди 5 години
Тука гледам червените кхмери са се втурнали да защитават себеподобния си. Ай сиктир, дано някой ден вашата дъщеря попадне в хотел с някой като този
34
1
 
7
 
! Отговори
LaSombra преди 5 години
16 годишна се "озовава" в хотел с мъж три пъти по-възрастен от нея, изпива шише водка и после бива "изнасилена". Интересно как е очаквала да се развие ситуацията след първите две събития...
33
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Адвокатката е с дългогодишен опит и е наясно, че носи отговорност за думите си и, ако казва неверни неща, евентуално може да бъде съдена. Затова съм убедена, че тя казва истината и е напълно сигурна в думите си, за да ги оповести по медиите. Ако сте забелязали дълго време по медиите не се изнасяха конкретни факти по случая от страна на защитата, а само от обвинението. Това е било именно с цел всичко да бъде категорично проверено, за да не се изнесе погрешна информация и да ги обвинят в клевета.
32
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не спре да излага себе си и дъщеря си този човек. Кмета бил "преследвал" дъщеря му януари месец, а разпечатките от многобройните телефонни обаждания входящи към него друго сочат, а това, че тя на 16 години е тичала по всички предизборни срещи още миналата година. Нима на тази възраст е толкова била запалена по политиката, като дори не може да гласува. Как ще я е търсил след училище като той работи и живее в Пазарджик през този период. Пълни глупости с цел спасяване честта на щерката.
31
2
 
2
 
! Отговори
Американ преди 5 години
Пристъпи получавал всеки месец я, че в панделата изнасилвачите са на особена почит.
30
5
 
9
 
! Отговори
баи Кочо преди 5 години
Всичко е нагласено използваха това момиче за параван да го искарат изнасилвач истината може би е друга било си е доброволен секс искало е да прикрие някого шило в торба не седи ще се разбере истината 13 годишни раждат и стават майки а тя е на 16 знае какво прави умна е щом е искала да следва право но не трябва да иска помощ и връски всичко в тая държава се постига с връски подкрепям адвокатката и аз мисля че лъже
29
4
 
10
 
! Отговори
чочко преди 5 години
Тези родители опетниха детето си заради пари и власт не се е збъднало желанието на маиката не я е финансирал както трябва и реши да му отмасти (
28
0
 
1
 
! Отговори
bg преди 5 години
V BG niama osadeni publicni horitsa -za tova varluva covekoot-kmeto
27
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЧукча писател, не читател.Не е малолетна, а непълнолетна, ама за илитерати като вас надали има разлика.
26
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте писали глупости. Този перверзник Евстатиев е доказан женкар, мръсен изнасилвач и лъжец.
25
25
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дъщеря ти, уважаеми, е млада жена, а не дете!! И това че се е съгласила да посети дъртия козел си е нейна работа!! Стига сте търсили под вола теле, младата жена съвсем доброволно се е съгласила да се сноши с Евстатиев и това е обяснила и пред съдия. Не го мислете Евстатиев за толкова *** че да тръгне да насилва под път и над път.
24
13
 
18
 
! Отговори
ДА! преди 5 години
ТОЗИ БАЩА ТОЛКОВА ИЗЛОЖИ ДЪЩЕРЯ СИ НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ПАРИ ЛИ ИСКА ОЩЕ ИЛИ КАКВО СТИГА СТЕ ИЗЛАГАЛИ ТОВА "ДЕТЕ" КАКТО ГО НАРИЧАТЕ - ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ЗНАЧИ ПРЕБИ ДА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ЗАЩО ЧАК СЕГА КАЗВАТЕ ТОВА - ДО СЕГА ОБВИНЯВАХ ТОЗИ КМЕТ НО СЕГА КАТО ЧЕТА КАКВО Е КАЗАЛ БАЩАТА СЕ СЪМНЯВАМ В ЧЕСТНОСТА НА ДЪЩЕРЯ МУ
23
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре де, някой не казва истината по случая. Доколкото си спомням, жената на Белухов и дъщеря му неотлъчно са били до Евстатиев при неговите предизборни кампании. Как така Евстатиев не я познавал, после я преследвал и т.н. Има нещо гнило в Дания.
22
6
 
7
 
! Отговори
Умната тролчета! преди 5 години
Бай ми, бабо, да ме не срещне мечка! Много *** тролове каканижат за комунистите нон-стоп. После да не се сърдят. След нощните вълци идват зелените и червените човечета.
21
0
 
6
 
! Отговори
без име преди 5 години
като се навърташ около силните може да се облажеш,но може и да изгармиш много лошо.Само да не ми дойде на главата иначе ги мятъм по ред на номерата.
20
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 27Защо не отидеш в Стрелча или Пазарджик да направиш подписка в негова защита?щото ще му направят умната глава голяма :)
19
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 36Е няма как козата от снощи да се оплаче!