17 г. затвор за мъжа, хвърлил бебето си в тоалетната

Момиченцето било нежелано от родителите му
30 ное 2017 16:15,
18
17 г. затвор за мъжа, хвърлил бебето си в тоалетната
Снимка: архив "Булфото"

17 години ще лежи в затвора бащата, който уби новороденото си дете като го хвърли в тоалетната. Това реши Окръжният съд в Монтана.

32-годишният убиец има още две деца, на 4 и на 7 години, от жената, с която живеел на семейни начала.

Още по темата

Че ще имат трето дете двамата разбрали в началото на 2015 година. Бъдещите родители обаче не обявили новината пред никой, а видимата бременност на жената обяснявали пред близките си с проблеми с бъбреците.

Нежеланото момиченце се появило на 22 юли 2015 година. Майка му го родила в дома на бащата в село Игнатово. Той не съобщил на никого, а взел бебето и го изхвърлил в тоалетната на двора.

После позвънил на 112 и извикал линейка, която откарала майката С.Ц. в болница в Лом, тъй като тя била в безсъзнание след раждането.

Там лекарите я стабилизирали, но съобщили на полицията за раждането. Трупът на детето бил открит на следващия ден. Експертиза установила, че то е било живо и здраво при раждането си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съдете,за да не бъдете съдени,грешници!Всеки човек има трудни моменти в живота си,живота в България не е лесен,особено в мизерната провинция,понякога хората превъртат от безизходица и извършват луди неща,които не биха извършили в нормални условия.Сега и другите две невръстни деца са обречени,ще останат без баща и без бащина помощ.Тази присъда е прекалено голяма и нереално жестока.И за Бога,обръщайте се към институциите,когато нямате стредства да отгледате децата си или не ги желаете!
8
7
 
8
 
! Отговори
до 4 преди 6 години
Ти пък - чак на кран да ги бесим... 2 литра нафта са си 2 литра нафта. Един патрон е само 50 ст. - после се разфасова и за храна на животните в зоопарка.
7
3
 
15
 
! Отговори
Петраки преди 6 години
Ей, полудя тоя народ!...
6
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм против с моите данъци да издържам в затвора такива ***. Да се върне смъртното наказание.С удоволствие ще му платя инжекцията или тока за стола.
5
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе да връщат смъртно наказание за подобни изверги! Да го удавят в някоя тоалетна!
4
6
 
27
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Нужно е едно въже. Едната част за шията на "бащата" другата за кран. И готово. Няма нужда данъкоплатеца да го храни 17 години. Крана ще похарчи само два литра нафта.
3
5
 
29
 
! Отговори
Мария преди 6 години
Това не са хора. Не са и животни. Не знам какво са!!! Да им отнемат другите две деца и да ги дадат на някой, който иска деца. Защо, защо? И защо само 17 години?
2
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе какви 17 год затвор?И този ли ще лежи на плешките на обикновения данъкоплатец?И този ли ще го хрантутим?Направо гилотината!
1
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и защо да го хрантутим 17 години в затвора? натискай му главата в тоалетната и това е !