Гринго излиза предсрочно от затвора, чака ли го Софи?

Гаджето на фолкпевицата имал добро поведение зад решетките
20
Гринго излиза предсрочно от затвора, чака ли го Софи?
Снимка: Булфото, архив

Гаджето на фолкпевицата Софи Маринова - Тодор Давидов, излиза 17 дни предсрочно от затвора. Състав на Софийския градски съд реши да го освободи, след като и администрацията е дала становище, че се е поправил зад решетките.

Още по темата

Известният с прякора Гринго излежава присъда от 10 месеца лишаване от свобода. Давидов се призна за виновен за рекет на айтоски бизнесмен и сключи споразумение с прокуратурата, след като бе арестуван миналия септември.

Гринго бе арестуван, след като Асен Атанасов-Ариф разкри, че бил изнудван от непознати, които му искали 50 000 лв. и заплашвали, че ако не получат парите, ще се саморазправят с него и семейството му.

Тогава Гринго бе задържан заедно със Стефан Сливков. Според прокурорите Гринго е бил съучастник на извършителя Стефан. Той намерил сим карти и телефони и подучил Сливков как да води преговорите за парите. Според СГС Гринго може да излезе от затвора предсрочно, тъй като е излежал по-голямата част от наказанието си. Решението на съда не е окончателно.

В шоусредите пък усилено се коментира дали Тодор ще бъде дочакан от любовницата си Софи Маринова. Фолкпевицата ходеше в началото на неговото задържане на свиждане, даваше охотно интервюта, в които твърдеше, че гаджето й е невинно. След това обаче прекрати посещенията в затвора и се заговори, че връзката им вече е финализирана. Иначе преди арестуването на Гринго, Софи твърдеше, че ще роди поне три деца на приятеля си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Софи Маринова не е фолкпевица.Тя може да пее само ромски песньовки с "орнаментика".И всичко друго което запее го докарва по ромски.Следователно си е само ромска певица.Какъв "фолк" и добавяте.
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано се появи някой ревнивец и да раздаде правосъдие и за тоя,след като няма истинско такова!И след няколко дена да прочетем радостната вест,че земята се е оттървала от поредната смет!
10
1
 
18
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
Бате гледах я Софи в капките. Не е лошо момичета, пее евала, дума да няма, не е и злобна няква, простодушна е земна. Дотук добре. Обаче АДСКИ ПРОСТА БЕ ! Понеже в БГ нямаме*** се опитваме да създаваме либерални success stories за***. Ема то не върви ве бате. Сложете Софито до Нина Симоне примерно. Или до Тина. ?! Да и трите са черни, ама до тук. Или гринго до Ту Пак Шакур примерно ?! Нашите копа.нари нямат нищо общо със задокеанските си събратя по раса.
9
0
 
16
 
! Отговори
Боливуд преди 5 години
Аууууу! Филм ша праим за ***,филм !!!
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** любов не трае дълго
7
0
 
22
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
той си е намерил нова любов в затвора.
6
0
 
34
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Сега вече може да започне пак с рекета, отпочинал и научил полезни неща!!!
5
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Национален герой !Медиите са виновни тези *** да ги познават всички деца !
4
0
 
27
 
! Отговори
ами преди 5 години
И с каква важна новина ни занимава БГ Днес.......и да ни инфолмирате дали Софи го чака още.....пропаднала държава..................
3
0
 
16
 
! Отговори
Хитлер преди 5 години
Какьв Гринго бе? Гринго е американеж и е велик киноартист с огромна националистическа слава!
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Побългарените ни роми на Държавата
1
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ужас