Съдът отказа по-лека мярка за Кристиан Николов

Той е под домашен арест с електронна гривна
10 ное 2021 22:52,
37
Съдът отказа по-лека мярка за Кристиан Николов
Снимка: БГНЕС

Софийският градски съд не измени мярката за неотклонение на Кристиан Николов.

Обвиняемият за смъртта на журналиста Милен Цветков е поискал по-лека мярка за неотклонение, но магистратите прецениха, че тя не трябва да се променя.

Още по темата
В момента Николов е под домашен арест с електронна гривна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде стига с тоя Милен Цветков вече. Да си и стоял в къщи като всички нас. Чакам дали Генка шикерова ще има доблест да се извини на българския народ за мизантропската си пропаганда.
22
2
 
4
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Мястото му е в една тясна килия, където сакилийници трябва да са двама по тъмни здрави маймуни! Какъв домашен арест, за този убиец?!
21
2
 
1
 
! Отговори
4epa преди 2 години
ТОВА Е БГ. НА РАШКОВ-4АШКОВ И ФИГУРАНТА- ПАРАШУТИСТА !!!!!!!!
20
1
 
1
 
! Отговори
ЕЛИ преди 2 години
СЪДИИТЕ СА БЕЗ ЕЛЕМЕНТАРЕН КОНТРОЛ----ГЕШЕВ ИМА ПРАВО ДА ПИТА, ЗАЩО НЕ ГО СЪДЯТ ?,НО НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ПИТА ГЕШЕВ ЗАЩО НЕ ПИТА СЪДИИТЕ,ИЗОБЩО ЦИРК БГ
19
1
 
9
 
! Отговори
Tito преди 2 години
Мама плаща,корупцията си върви.Сидиите трупат мръсни пари.
18
1
 
12
 
! Отговори
Парица Царица преди 2 години
Новините за убиеца на Милен Цветков намаляват със всеки изминал мецец и стават все по малки и незабележими в медиите..... До една година никой няма да си спомня кой е тоя Кристиян Николков и защо някакъв си съд не иска да му направи мярката за неотклонение по-лека .... Накрая малка преписка единствено между съдии ще отбележи делото като приключено поради давност и ще се свърши с тая мъка наречена българско правосъдие ... Темида може да е сляпа , но джобовете и са широко отворени.
17
0
 
15
 
! Отговори
аз да ви обадя преди 2 години
Човекът има резервация на Бали за Нова година , пък тур-агенциите пари не връщат.
16
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България отдавна не е държава .
15
2
 
10
 
! Отговори
Спокойно преди 2 години
Семейство му да знае има съдба. Всеки получава каквото заслужава.
14
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това дело още колко години ще се точи. Кое точно не е ясно та продължава да се точи. Или се чака да се минат 10 г ,после ще го осъдят на 11 и ще му приспаднат тези 10 в които си е седял вкъщи. Пък и да обяснят защо лекето е виждано отново да кара кола и даже в някои заведения. Защо журналята не снимат майка му когато вилнее и се разпорежда в съда,а това остава скрито от камерите.
13
1
 
25
 
! Отговори
Лили Барута преди 2 години
Тоя защо е под домашен арест а не работи в някоя мина по 10ч. за около 20тина год.
12
1
 
32
 
! Отговори
Народен глас преди 2 години
Ако в България има наистина правосъдие, а това е силно спорно, то Кристиян Николов трябва да бъде осъден за предумишлено убийство, защото е гонил с джипа си колата на Милен Цветков! Има доказателства, за това, но майка му на убиецът е с много пари и не жали стотинка да откупи копеллдака долен!
11
1
 
26
 
! Отговори
Народен глас преди 2 години
Хайде стига, пуснете момчето,...ох, то всъщност си е вкъщи, но пък не може официално да ходи по клубове и трябва да си се друса вкъщи, както и куврите трябва да му идват на място! Сега сериозно, това, което мисиркините медии няма да ви кажат, е че малкия буклок е влязъл в спор в Милен Цветков още на предишния светофар, Милен е тръгнал с много газ, а малкия буклок го е подгонил! По всички факти и видеа излиза, че малкия е убил Милен УМИШЛЕНО, а сега майка му шари яко кинти да потули нещата!
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С тези си действия работата като цяло. Идеята е да "лежи" 2-3 години в домашен арест. Когато обявят ефективна присъда от 3 години затвор, вече ще ги е "излежал" в домашен арест. Няма да влезе в затвора, примирил съм се.
9
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е*баси наглеца!
8
1
 
12
 
! Отговори
К преди 2 години
Бай Ставри - Сега ще играем семейство. Ти кой ще бъдещ майката или бащата.Криси - Ами, бащата.Бай Ставри - Добре тогава, *** на мама ***.
7
2
 
27
 
! Отговори
Боси преди 2 години
Тоя много охранен бе. Егаси надрусаното биче. Влезе ли в затвора ще го бъцкат.
6
1
 
20
 
! Отговори
Ужас ! преди 2 години
И няма и един ред от "уважаемите" журналисти !! Затова сме на 30005 място по свобода на словото ! Е, то и слово няма ! Но пък престъпници -убийци и престъпници-съдии - дал Господ в България ! А журналистите - *** от тъпоумни индивиди,които се лутат по бунищата!
5
1
 
42
 
! Отговори
мак преди 2 години
Домашен арест не е никакво наказание, тоя може да прекарва времето си съвсем приятно и нормално, все едно нищо не е станало. Да искаш още по-лека мярка е върховна наглост заслужаваща да го върнат в ареста тоя бо..к..ук.
4
14
 
14
 
! Отговори
Радо преди 2 години
Пуснете го, бе! Какво ви е направило момчето?!? То с висок интелект!