Обвиненият за убийството в Пазарджик остава в ареста

18-годишният Никола прободе с нож Ангел
9
Обвиненият за убийството в Пазарджик остава в ареста
Снимка: Pixabay

Съдът остави в ареста 18-годишния Никола Райчев, който е обвинен в умишлено убийство на 21-годишния Ангел.

Според обвинението малко преди 19 ч. на 29 септември младежът пробол с нож Ангел, който починал в линейката на път за болницата. Предвиденото наказание е между 10 и 20 години затвор.

Искането на адвокат Лъчезар Кръстев, който представлява обвиняемия Никола за мярка “домашен арест” бе отхвърлено от магистратите. При влизане в съдебната зала обвиняемият не отговори на нито един от журналистическите въпроси.

На пресконференция на полицията и прокуратурата вчера стана ясно, че на този етап Райчев отказва да говори за случилото се.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
ТТомов преди 6 месеца
*** трябва публично да бъде одран жив с остър нож за да умира с часове в адски мъки.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Удар с нож в гърба и в гърдите е доста повече от ядосан и с наранени чувства. Ако освен това е горд притежател на известна марка автомобили, по-скоро клони към много продължително осмисляне на смисъла на живота!
6
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 6 месеца
И там му е мястото. Сега е и времето да пиша, че насилникът си е насилник, и че трррепе наред, а не както доста женомразци реват как жените са виновни и си заслужават съдбата, крайно е наложително да разберат, че не се убива, освен при самозащита. Съгласен, че и жените убиват по друг начин, и че трябва да бъдат изоставяни такива веднага.
5
1
 
3
 
! Отговори
lol преди 6 месеца
Te децата обикновено са продукт на родителите си и техния морал и ценности. Пред блока имаме детска площадка с беседка, където вечер редовно се събират 12-15 годишни - пият, пушат трева, викат и на сутринта е свинщина. Викаш полиция - нищо не могат да направят на малолетни, пишем в групата на квартала родителите да си ги наглеждат - те се смеят и подиграват. Накрая ще се вземе батата и ще им разхвърля катуна, обаче ще трябва да ги лежа...
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 4 - Меко ни е обшеството. Аз с кеф бох го грумнал, даже преди това ще го минеме с компанията за кеф и ще пуснем клипове в нета.
3
0
 
4
 
! Отговори
тоя Сандокан преди 6 месеца
да го махнат от обществото . Щом така живее . Не че няма други като него . Пълнят килиите .
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Аз съм жена и съм потресена .Това същество от родители ли е гледано ????Дръжте сметка и на тях,глоба 50 000 от тях ,че са се провалили като родители и е убил човек с главно Ч.Глоба 50 000 глоба от убиеца .В НС трябва да преразгледат всичко и да си кажат ако ние ,или нашето дете или нашите родители ги убият така ли ще е ???Но не.
1
0
 
1
 
! Отговори
ЕДИН ЧОВЕК преди 6 месеца
УЖАС!!!