Частен лукс, частен рай и частен остров на Малдивите

Velaa Private Island е нов ексклузивен курорт, подходящ и за най-изтънчения вкус
5 апр 2014 11:13, Мария Дуковска
14
Частен лукс, частен рай и частен остров на Малдивите
Снимка: Velaa Private Island

По света има толкова много красиви места, че човек трудно би се спрял само на едно, което би желал да посети. Изборът за следващата почивка се определя от много фактори, като един от най-важните е какво иска да прави човек. Търси приключения в някоя джунгла или предпочита да се излежава върху снежно белия пясък?

Макар студените месеци от да преминаваха, пътешествие до някой далечен и екзотичен остров винаги е добра идея. Както и Малдивите винаги са страхотна идея. Наскоро отвори врати Velaa Private Island. Курортът е разположен на самостоятелен остров, върху който се простират множество вили, част от новия ризорт.

Те са построени в традиционен, но същевременно модерен стил. Гостите на Velaa могат да бъдат спокойни, че няма да им липсва нищо. Луксът е на изключително високо ниво, а и имат възможност да се забавляват по много и различни начини. Курортът разполага с голф игрище и предлага яхтинг, риболов, тенис, йога, както и подводни екскурзии.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте страхотните снимки от още по-страхотния Velaa Private Island на Малдивите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: островкурортМалдиви
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
фсб преди 10 години
малее баси якото място, идеално за секс, наркотици и алкохол...
13
0
 
2
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
До Анонимен 4гроздето кисело май? -морето е най-доброто което съм бил, особено ако обичаш подводните гледки. няма нужда от акваланг, само с една маска и си на друга планета. -персонала - доста по-добре от европа-цените - доста по-евтино от европа. за цената на 4 или 5 звезди на малдивите, в париж ще спиш в коптор 2 звезди. алкохола е изключение, една бира е 5 долара. -балъците просто нямат пари да си платят самолетния билет-главен недостатък: островите са малки.
12
0
 
6
 
! Отговори
Мазен Депутат преди 10 години
Брей, бая народна пара трябва да потроша за една почивка тъдява!
11
0
 
3
 
! Отговори
ЖАЗМЕН преди 10 години
ТАМ Е КАТО ЗА МЕН
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е така да си вземеш една *** под наем. Секс до припадък.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е това да си го имаш... Да ходиш няколко пъти в седмицата и да пестиш пари за плаж. Това си е една сбъдната мечта.
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За тия дето не им 'аресва има места като плажа Атлиман в Китен, Слънчев Бряг, абе по мутроморието избора е голям, а и не забравяйте че всеки ден имат участия галена, преслава, азис и т.н.
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мария, напиши една статия за частния секс.
6
0
 
10
 
! Отговори
до 3 преди 10 години
Злобно *** ,не ме интересува до каква маниякална депресия си изпаднал.Е от такива негативисти-комплексари бяга човек по-тея райски места.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има ли комари? А вероятността да има цунами каква е? Не е лошо да се посочат и цените, поне за обща култура да знаем.Относно идиличните домове, които можем да имаме сред природата: Възможно е, когато ще имаме сигурност и преспиването в такъв дом /на 200, 300 или 500 метра от най-близкия съсед/ няма да е опасно за живота.Сега, ако имаш такъв дом, дори денем само за половин час да се отдалечиш от него и ще го завариш разграбен. Дори на 50 метра от комшията, пак си беззащитен.Иначе идеята е добра
4
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нищо особено.Красиво но топло и безлично море.Персонала - дребни мърляви азиатци.Цените в Космоса за неща които струват 5-10 пъти по-евтино в Европа.Абе капан за балъци.
3
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
1А теб кво те бОли дедовия за другите хора?По-умен ли си мислиш че си та да даваш акъл на някого??***!
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Росен Плевнелиев и тук има виличка, в която ще се пресели, когато американците престанат да го преизбират.
1
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
60% от българите имат възможност да си направят красив дом в планината и да се наслаждават на чистота и природа ,за съжеление избират да живеят по гнусните градове ,дори дълго след като не им е нужно да се занимават с работа за да преживяват.