На почивка в Лицзян

Вижте това ново китайско съкровище за туристи
25 мар 2015 17:25, Теодора Драгоева
1
На почивка в Лицзян
Снимка: adelto.co.uk

Китай е огромна страна, която определено има какво да предложи на туристите, дошли да я опознаят. Според много хора един от най-красивите градове в цялата държава и едно от местата, които определено си заслужава да бъде видяно, е град Лицзян.

Той е разположен в югозападен Китай, в провинция Юнан. Желаещите да го посетят вече имат страхотна възможност за настаняване – новооткрития луксозен хотел Amandayan.

Той е разположен на хълм, над защитения от ЮНЕСКО Стар град в Лицзян, което допълнително ще направи престоя на гостите му незабравим.

Хотелът се състои от сгради в традиционен стил и предлага 35 спални с тераси и изглед към града, към околностите и заснежените планини, включително Jade Dragon Snow, смятан за един от най-красивите върхове в Китай. Дизайнът му е типичен за района и пресъздава хармонията между човека и природата.

Гостите на Amandayan имат възможност да се хранят в няколко ресторанта към хотела. The Lounge е разположен в непосредствена близост до рецепцията, отворен е през целия ден и предлага западни и азиатски ястия.

В приготвянето на храната, която се предлага там, се използват биопродукти, отглеждани в района. Ресторантът Man Yi Xuan е отворен за обяд и вечеря, а менюто му включва традиционни ястия от региона.

Tea House предлага китайски закуски и чай на фона на хипнотизиращата гледка към Стария град.

В хотела има и спа център, където се предлагат различни масажи с йога и акупресура техники. В средата на двора на комплекса се намира и 20-метровият открит басейн, който се отоплява през цялата година.


Влезте в галерията на Тialoto.bg и разгледайте хотел Amandayan в един от най-красивите китайски градове – Лицзян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари