Сблъсъци в Канада заради Пакта за миграция на ООН

200 крайнодесни се биха със 100 леви демонстранти
9 дек 2018 11:05,
39
Сблъсъци в Канада заради Пакта за миграция на ООН
Снимка: Reuters

Стотици демонстранти - противници на присъединяването на Канада към Пакта на ООН за миграцията и проимигрантски активисти - излязоха вчера на демонстрации пред парламента в Отава, съобщи Франс прес.

Още по темата

Около 200 членове на крайнодесни организации и стотина контрадемонстранти си размениха обиди на заснежената ливада пред парламента на Канада, предава БТА.

В началото на проявата имаше схватки между демонстрантите, но полицията за борба с безредиците се намеси бързо и раздели двата лагера. Един протестиращ бе задържан.

Едната група скандираше: "Откажете пакта за миграцията", а другата - "Бежанците са добре дошли, расистите да си ходят вкъщи".

Текстът на необвързващото споразумение на ООН за миграцията ще бъде официално приет на 10 и 11 декември в мароканския град Маракеш.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
11
 
! Отговори
Galia69 преди 5 години
Да се надяваме, че до 12-ти декември, поне още 2-3 страни да отхвърлят този *** пакт за миграцията на ООН! Не на ЕвроГейския съюз и на Пакта за миграцията на ООН и смърт за НАТО!
31
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що за пародия!!! Канада е държава ОТ мигранти.
30
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Статистика:Всичките първи по раждаемост страни в света до 50-то място са в Африка, с 28 до 48 раждания на 1000 души (средно 5-7 деца на жена ). България е на 186-то място с 9 на 1000 (1.5 деца на жена).
29
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво точно означава необвързващо споразумение, защото на мен ми звучи като оксиморон? И защо трябва да се подписва тогава? После като не ти изнася нещо и се опиташда го обориш в съда ще ти кажат, че си подписал документ, в който пише, че страните се задължават. А ти можеш да пробваш да обясниш на съдията, че то не е обвързващо!
28
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Расистите, расистите... Те да са живи!Нямаме никакви шансове за оцеляване, ако границите не бъдат подсилени и миграцията не бъде пресечена на 100%.
27
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако в Африка нямаше Спин,сега да са 3 млрд!
26
10
 
10
 
! Отговори
просто решение преди 5 години
Всяка жена след второ дете-задължителна кастрация!Задължително за целия свят!
25
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ВескоИ правилно! Светът се разлага от диви орди, които живеят от убийство на природата, вкл. на хора и цивилизовани общества, с диви вярвания (които зловещи структури на ментално увредени твари подкрепят, развиват и ни налагат като "приемане на различния"), човекоядство, не са и чували за човешки права. Стига вече лицемерие, набутвано ни като "човешки морал", а всъщност унищожаващо човешкото в човека, постигнато за хиляди години.
24
2
 
19
 
! Отговори
До Ляв преди 5 години
Навремето Коба и ефрейтор Шикългрубер са знаели как да действат с троцкистите марксисти! Трябва да им последваме примера.;-)
23
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Без одобрението на янките този пакт е само един кьорфишек. Нищо няма да излезе. Оон само си правят екскурзии за наша сметка.
22
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заврете си го този пакт някъде. Хората не го искат.
21
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И САЩ са против, затова нашите са толкова ербап. Само казвам
20
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама с този пакт правителството в сянка направо изби рибата. Дай да набутаме онези, които са си *** държавите на тези, които се опитват да поддържат някаква цивилизация. И забележете, че засегнатите са само и единствено хростиянските западни държави. Жълтите не ги закачат.Целта е да се справим с християнството и да направим света обиталище на хора с коефициент на интелигентност на шимпанзе....стадо, което господарите могат да доят и стрижат на воля.
19
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 15Нито един културен и работлив народ не иска мързеливи първобитни навляци, нахлуващи в цивилизованите страни, за да консумират наготово, да мърсят по пещерному и необуздано да правят нещастни, гладни дечица като животни. ООН трябва да се погрижи за регулиране на световното население чрез образование и контрацептиви за невежите вместо да ги натриса в уредените страни, които така катастрофално срива до първобитност. Сори, но трябва да се види, че "царят е гол", за да е СПРРАВЕДЛИВО.
18
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде всички за Канада! Там има много място в ледената пустош, поне 3 млрд може да си направят големи къщи с 5000м2 двор. Да се махат от ЕС.
17
6
 
34
 
! Отговори
До швестер 15 преди 5 години
Ми няма във Велика Русия, понеже само да са пресекли границата и ще се превърнат в черни смръдливи трупове. Там няма хюме-райтс, *** и други глупости. И така трябва! Велика Русия ще я има много след като гейропата се превърне в африка.
16
2
 
26
 
! Отговори
Веско преди 5 години
До Анонимен 15Типичен пример, как се създава мнение от дезинформацията в Интернет и незнаенето на чужди езици. Към Русия има не по-малък натиск от имигранти от Средна Азия и Китай. Само дето там се държат малко по-твърдо.
15
41
 
2
 
! Отговори
Ляв преди 5 години
Бежанците са добре дошли, а расистите да си ходят вкъщи!
14
32
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе защо няма никакъв наплив към разпадналия се СССР и Русия ?Ехеееее,каква територия само.И ,,висок" стандарт.Те за това и от нас бягат.
13
2
 
40
 
! Отговори
нормален преди 5 години
Имам непрекъсната връзка по скайпа с мой приятел който е в Канада повече от 30 години.,,Нямаш представа-назва той ,тук стана по кофти от колкото при вас.Пристигат сирийци,мюсюлмани ,индийците са си от години.Тоя Трюдо/младши/ им обещава стандарт като на местните ,настаняват ги ,обгрижват ги ,те не винаги са доволни ,протестират ,,,търсят си правата???" А квотата е 300,000 сирийци годишно.Това е то ,,социална политика" .Ужас!!! "Народа почва да реагира ,то бива,бива ама!?!?