Де Ниро: Тръмп е пълен загубеняк и псевдо гангстер!

Актьорът за пореден път нападна президента на САЩ
24 апр 2019 11:42,
72
Де Ниро: Тръмп е пълен загубеняк и псевдо гангстер!
Снимка: Reuters

Робърт де Ниро за пореден път нападна президента Доналд Тръмп, този път в ефира на едно от най-гледаните предавания в Щатите „Късното шоу на Стивън Колбер“.

Актьорът каза пред водещия на предаването, че след избирането на президента е решил да му даде шанс да се докаже.

"И той доказа, че е пълен загубеняк", смята актьорът.

Той определи Тръмп като "псевдо гангстер".

“Дори гангстерите имат морал и някакви етични правила. Имат някакво разбирателство помежду си и когато един ти обещае нещо, то е закон. Тръмп дори не знае какво значи това”, коментира още актьорът.

Де Ниро не за пръв път критикува президента на САЩ. В Twitter той описва Тръмп като “индивид с много нисък коефициент на интелигентност”. В друго интервю пред “Гардиън” го нарече расист и го сравни с Хитлер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
7
 
! Отговори
Ха ха преди 4 години
Очаквах повече култура и възпитание от ДеНиро . А той се държи като стара мома която Тръмп е издупил веднъж, душманската , докато е започнала да вие от кеф и после я е зарязал ... и сега нито се обажда нито и пише ... А злобата която сега ДеНиро показва е точно като на такава мома - прелъстена и изоставена .
56
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тоя съвсем ми падна в очите..напраи пет филма за гангстери, и голям разбирач стана..
55
3
 
7
 
! Отговори
P.,???,... преди 4 години
До До 36 Запоми: Осмивам е правилно, а Усмивам може да се асоциира в нечие съзнание с Усмивка, но правилното тука е Осмивам.
54
1
 
10
 
! Отговори
Гост+ преди 4 години
Като кажете "леви" или "ултралеви" или "либерали", утепвате рибата. Не разбирате ли, че в САЩ на практика няма нищо ляво, всичко е супер "консервтивно", но може да бъде и още по-консервативно, т.н. глобалистично. Защо наричате демократите в САЩ "леви" , при положение, че в болшинството си те са Глобалисти, което ги прави по-(нео)консервативни и от републиканците. Къде видяхте ляво в Клинтън и Обама? - в разсипването на Либия и Сирия или в Обамакеър от повишените данъци?
53
5
 
9
 
! Отговори
Гост+ преди 4 години
Глупаво е творци да охарактеризират политици, някак си не върви. Иначе, Тръмп е Пич!
52
2
 
4
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Пичове,Говори са за бензинка на 2.80. САЩ изкупува всичко. Резерва им се е прецакал. Една *** дрожда се храни със сяра и отделя серо водород. Нали се сещате сега какво става там, и тук с бензина за гъзарските коли.
51
17
 
12
 
! Отговори
Гошето преди 4 години
А дано повече хора да чуят Де Ниро и да изметат егоманиакалния рецидивист, който цял живот минава метър и ще затрие не само Щатите, ами целият свят.
50
9
 
14
 
! Отговори
майтап,бе Уили! преди 4 години
Де Ниро като артист е голяма работа,но напоследък много е наблегнал на чашката !Не може да се вземе на сериозно!
49
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Де Ниро е един от най-великите актьори и с неговите филми израстнаха поколения хора. Напълно прав е относно оранжевото недоразумение - мошенника Тръмпи-наглеца. Истината трябва да се казва от време на време. Иначе Де Ниро за пореден път докара тежки гърчове на реднеците-тръмпaнари.
48
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Брус Уилис пък каза че Америка не е имала по-добър президент от Тръмп.Клинт Истууд също го харесва.Разни хора разни идеали и мнения ! - важното е човек сам да мисли а не да се подвежда по мненията на всеки.
47
21
 
12
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Де Ниро е абсолютен пичага! Малко са хората, които така остро може да критикуват перчема. Всъщност, почти във всяко Тв шоу, перчема е за присмех, такова преди не се беше случвало така често. Тромпета обеща много, но нищо от обещаното не направи! Напротив, вместо да в направи велика, както говореше и говори сега, в момента тук е рецесия! Излъга милиони!
46
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1.8Т големия мотор (49)Коментара ти е като на 16годишен пъпчив недраскяк.Никнейма СЪЩО !!На такива като теб с основно образУвание би било уместно да им се забрани както да гласуват така и да поемат отговорности за нещо повече от колело (без скорости)!!
45
14
 
16
 
! Отговори
До 50 преди 4 години
Напротив това е типична комунистическа пропаганда, Де Ниро и холивудските празноглавци са шайка ултралеви хипита, които са много обидени на Тръмп, че иска ред и икономически просперитет за САЩ.
44
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, в щатите може и така да се изказва човек за президента, за разлика от други места.
43
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е демокрация!
42
6
 
28
 
! Отговори
1.8Т големия мотор преди 4 години
A Хилъри и тия покрай нея заради които Европа стана една клоака ?! Тя по-добра ли е ?
41
13
 
20
 
! Отговори
Иванчо+Марийка преди 4 години
Де Ниро, така обиждаш хората, които гласуваха за него. Да не говорим, че той пак ще спечели.
40
12
 
15
 
! Отговори
Гунчо преди 4 години
Няма значение какъв е Тръмп , важното е, че е президент
39
6
 
16
 
! Отговори
До 36 преди 4 години
И понеже очевадно си доста плиткоумен, може да провериш, че Доналд Тръмп и звезда на алеята на славата в булевард Холивуд от 2007 година. Тогава Холивуд го боготвореше, сега изведнъж се надпреварват да го нападат с малки изключения, като един от малкото мъже там Клинт Истууд.
38
6
 
14
 
! Отговори
До 36 преди 4 години
Доналд Тръмп драги ми либерастки *** никога, ама никога не е позволявал да му се присмиват! Тръмп е имал собствено шоу, в което работил с Шварцнегер, участвал е в 12 филма и 14 сериала, играейки себе си в повечето случаи. Относно Семейство Симпсън, това е пародия, трябва да си голям пън, за да се сърдиш, ако те усмиват там - Обама, Буш, Клинтън, Стивън Хокинг и т.н. също са били усмивани в същата анимация. Дай пример в кое шоу Тръмп е бил канен за да му се присмиват!?