Дъжд, сняг и температури до 12 градуса в понеделник

Във вторник сутринта ще бъде студено
4 дек 2023 08:02, Нели Христова
3

Денят ще започне с минимални температури в страната от минус 2 до 12 градуса. Преди обед ще бъде облачно с валежи от дъжд и сняг в южните райони и дъжд по Черноморието. В планините ще вали мокър и тежък сняг.

Следобед валежите ще спират и от запад на изток облаците ще се разкъсват. Вятърът ще бъде от северозапад до умерен със скорост до 30 км/ч, а следобед ще се ориентира от югоизток. Максималните температури ще са от 5 до 19 градуса, по Черноморието около 6.

Над планините през деня ще бъде облачно и ветровито. По- интензивни валежи ще има в Източна Стара планина, Рила и Родопите. Вятърът по високите части, над 2200 м височина, ще бъде умерен от югозапад със скорост до 40 км/ч. Максималните температури над 2500 метра височина - около минус 6 градуса, а на 1500 метра - 2 градуса, съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова.

Във вторник сутринта ще бъде студено с условия за прохладени мъгли, а следобед ще се заоблачава. В сряда ще вали дъжд, като по-интензивни валежи ще има в южните райони, а в планините - сняг. В четвъртък в северната половина от страната ще вали мокър сняг, докато на юг ще бъде облачно.

В петък сутринта ще превалява по Черноморието, а на запад облаците ще се разкъсват. Дневните температури от 5 до 10 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ерп ни едно дърво не са подкастрили ,а сега ,спорят и за обезщетенията ,кога че ги глобят ! Имали тук държава ?
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Хубав ден!
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Излезте малко от тези общини и ХЕИ и връчвайте актове на кръчми с остаряло оборудване и изхвърлящи *** в кофите за живущи, това минава всякакви граници тяхвото пиянско безхаберие!