Иска ли Ердоган Турция да е част от ЕС?

Коментар на журналиста Тайфур Хюсеин пред Bloomberg TV Bulgaria
Обновена: 17 юли 2017 14:38 | 17 юли 2017 13:37, Анисия Иванова
86
Иска ли Ердоган Турция да е част от ЕС?
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Турция има силни икономически отношения с ЕС. Въпросът е дали турският президент Реджеп Ердоган има желание Турция наистина да стане част от ЕС и да споделя европейските и общочовешките ценности.

Това коментира журналистът Тайфур Хюсеин в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

По думите му действията на Ердоган показват, че той няма желание да работи в тази насока.

"Европейският парламент прие резолюция, която се препоръчва на страните членки и на ЕК – тя призовава да бъде прекъснат присъединителният процес между Турция и ЕС", припомни Хюсеин.

Според журналиста това е най-ясната реакция от страна на Европа, че докато Ердоган управлява, Турция няма да стане част от европейското семейство.

Какви са съмненията около опита за преврат в Турция? Разединена ли е страната?
 


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГУРБЕТЧИЯ

ТЕЗИ 249 НЕВИННИ ЦИВИЛНИ ЖЕРТВИ ЩЕ ЛЕЖАТ НА СЪВЕСТТА НА ФЕТО И КЪЛЪЧДАРОГЛУ И ПОТДРЪЖНИЦИТЕ ИМ СИМПАТИЗАНТИ
64
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"ЕВАЛЛА МУ ПРАВЯ НА ТОЗИ 68 ГОДИШЕ МЪЖКАР ,КЪЛЪЧДАРОГЛУ ! "

Абе ти още миналата седмица не викаше ли, че Кълъчтара е назначен от Ердоган:-) :-) :-)
Ти въртиш по добре и от "МЕЗДЕКЕ" (Арабска група танцьорки... кючекчии):-) :-) :-) :-) :-) :-)
Ще се спукаш от ЯД...пий един валериан и легай :-) :-) :-) :-)
63
4
 
0
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 3 години
ВСЕКИ НОРМАЛНО МИСЛЕЩ ЧОВЕК БИ СИ ЗАДАЛ ТОЗИ ВЪПРОС -
НА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ПУЧИСТИ ДА РЕЧЕМ УЖ ЦИВИЛНОТО НАСЕЛЕНИЕ ИМ ПРЕПРЕЧИ ПЪТЯ ,ХОРАТА ЗАСТАНАХА ПРЕД ТАНКОВЕТЕ ,ХАЙДЕ ДО ТУК ДОБРЕ ,ИНСЦЕНИРОВКАТА ВЪРВИ ПО ПЛАН ! НО ХЕЛИКОПТЕРИТЕ И ИЗСТРЕБИТЕЛИТЕ ЗАЩО НЕ СА БОМБАРДИРАЛИ ПАРЛАМЕНТА ?! МНОГО МИ Е ЧУДНО КАКЪВ ПУЧ Е ТОВА ?!
62
3
 
0
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 3 години
Нямала разрушена сграда...немските ти медии, ако не са ти показали парламента част от нея е разрушен в ноща на преврата...

ТАКА ЗНАЧИ ,РАЗРУШЕНА Е ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ПАРЛАМЕНТА ?! А НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ АНКАРА В АНАДОЛА ЛИ СЕ ПРЕМЕСТИХА ДА ЗАСЕДАВАТ ,ДОКАТО ТЕЧЕ РЕМОНТА НА ПОЛУРАЗРУШЕНИЯ ПАРЛАМЕНТ ?! АРКАДАШ ,НА МЕНЕ ТАКОВА ТЕАТРО НЕ МИ МИНАВА ! БЕДНА ТИ ЕФАНТАЗИЯТА ТЕЗИ ТАКА НАРЕЧЕНИ ПУЧИСТИ КОИТО ИМАХА ХЕЛИКОПТЕРИ И ИЗСТРЕБИТЕЛИ АКО БЯХА ИЗСТРЕЛЯЛИ НЯКОЛКО РАКЕТИ КАКВО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ !
61
1
 
4
 
! Отговори
До ГУРБЕТЧИЯ преди 3 години
"ЕВАЛЛА МУ ПРАВЯ НА ТОЗИ 68 ГОДИШЕ МЪЖКАР ,КЪЛЪЧДАРОГЛУ ! "

Абе ти още миналата седмица не викаше ли, че Кълъчтара е назначен от Ердоган:-) :-) :-)
Нямала разрушена сграда...немските ти медии, ако не са ти показали парламента част от нея е разрушен в ноща на преврата...бомбите в Истанбул близост до моста и бомбата пак в Анкара в ранните часове на др ден, ...ако не са ти показали снайпериста, който стреляше от моста и др работи... виж в йутуб...и се хвърли от някъде ***...яд те е а...
60
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Bi turk miletinin elehine yalanla çamur atamaz.Sadece casus anasınıda satar.
59
6
 
0
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 3 години
ЕВАЛЛА МУ ПРАВЯ НА ТОЗИ 68 ГОДИШЕН МЪЖКАР ,КЪЛЪЧДАРОГЛУ ! НА ТАЗИ ПРЕКЛОННА ВЪЗРАСТ В РАМКИТЕ НА 2 СЕДМИЦИ ИЗВЪРВЯ 450 КМ. ОТ АНКАРА ДО ИСТАНБУЛ В ИМЕТО НА НАРОДА СИ ,В ИМЕТО НА ТУРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! ИЗКЕФИ МЕ КОГАТО КАЗА ПРЕД 2 МИЛИОНА ДУШИ - ТИ С ТВОИТЕ АРЕСТИ И РЕПРЕСИИ НЯМА ДА НИ УПЛАШИШ ! ТУРСКИЯТ НАРОД НИКОГА НЕ СЕ Е ОСТАВАЛ ДА БЪДЕ ПОБЕДЕН ОТ СТРАХА ! И СЕГА НЯМА ДА СЕ ОСТАВИМ ДА БЪДЕМ ПОБЕДЕНИ ОТ СТРАХА !
ЧАК СЕ ПРОСЪЛЗИХ КАТО ГО СЛУШАХ ,ТУРЧИН СЪМ ВСЕ ПАК ,ОБИЧАМ ТУРСКИЯ НАРОД !
58
7
 
0
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 3 години
ЕВАЛЛА МУ ПРАВЯ НА ТОЗИ 68 ГОДИШЕ МЪЖКАР ,КЪЛЪЧДАРОГЛУ ! НА ТАЗИ ПРЕКЛОННА ВЪЗРАСТ В РАМКИТЕ НА 2 СЕДМИЦИ ИЗВЪРВЯ 450 КМ. ОТ АНКАРА ДО ИСТАНБУЛ В ИМЕТО НА НАРОДА СИ ,В ИМЕТО НА ТУРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! ИЗКЕФИ МЕ КОГАТО КАЗА ПРЕЗ 2 МИЛИОНА ДУШИ - ТИ С ТВОИТЕ АРЕСТИ И РЕПРЕСИИ НЯМА ДА НИ УПЛАШИШ ! ТУРСКИЯТ НАРОД НИКОГА НЕ СЕ Е ОСТАВАЛ ДА БЪДЕ ПОБЕДЕН ОТ СТРАХА ! И СЕГА НЯМА ДА СЕ ОСТАВИМ ДА БЪДЕМ ПОБЕДЕНИ ОТ СТРАХА !
ЧАК СЕ ПРОСЪЛЗИХ КАТО ГО СЛУШАХ ,ТУРЧИН СЪМ ВСЕ ПАК ,ОБИЧАМ ТУРСКИЯ НАРОД !
57
0
 
9
 
! Отговори
турчин преди 3 години
На всички препоръчвам да слушат по фокс тв. бившия началник на Турската армия Башбуу и ще разберат всичко за 15 юли 2016год. Ердоган е държавник. След 50 год. ще оценят какво е направил за страната си.
56
9
 
0
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 3 години
До прав е гаргамелчето

МНОГО ПРАВИЛНО ! НА 15-ти ОКОЛО 2 МИЛИОНА ДУШИ ДЕМОНСТРИРАХА ПО УЛИЦИТЕ СРЕЩУ РЕЖИМА НА СУЛТАТА И ИНСЦЕНИРАНИЯТ МУ ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ ! МОШЕШЕ ДА ИМА И НАД 5 МИЛИОНА ДУШИ ,НО КЪЛЪЧДАРОГЛУ НАПРАВИ ГРУБА ГРЕШКА КАТО ПРЕДВАРИТЕЛНО ПРЕДИ ПОХОДА НА СПРАВЕДЛИВОСТТА НАЗОВА САМО ИМЕНАТА НА ТУРЦИТЕ КОИТО СА В ЗАТВОРИТЕ КАТО НЕ НАЗОВА НИТО ЕДИН КЮРДИН ! ТАКА КЮРДИТЕ СЕ ОБИДИХА И НЕ ВЗЕХА УЧАСТИЕ В ТОЗИ ПОХОД НА СПРАВЕДЛИВОСТТА !
55
1
 
3
 
! Отговори
прав е гаргамелчето преди 3 години
Някьде в ареца ли си на гурбет. Там такива лоши кадри са забранени даже хората на 15ти демонстрираха срещу театрото по улиците нали така другарю
54
7
 
2
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 3 години
ТЕЗИ 249 НЕВИННИ ЦИВИЛНИ ЖЕРТВИ ЩЕ ЛЕЖАТ НА СЪВЕСТТА НА ЕРДОГАН ,АКО ИЗОБЩО ИМА НЯКАКА СЪВЕСТ ! *** ,ИНСЦЕНИРА СИ ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ ЗА ДА ИМА МОТИВИ ДА ЕЛИМИНИРА НЕУДАБНАТА ОПОЗИЦИЯ ! КАТО Е ИМАЛО ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ И УЖ КАТО СЕ Е СТРЕЛЯЛО ПО ПАРЛАМЕНТА ,ЗАЩО НЯМА ПОНЕ ЕДНА РАЗРУШЕНА СТЕНА ?! ТУК РАЗНИ ИЗКУФЕЛИ МИ СЕ ПРАВЯТ НА ФИЛОСОФИ ,ЕРДОГАН БИЛ ТАКЪВ ,ОНАКЪВ ,ВЕЛИК-МЕЛИК ! ЗАЩО УБИХА САМО НЕВИННИ ГРАЖДАНИ ,НАЛИ ПУЧИСТИТЕ ИМАХА ХЕЛИКОПТЕРИ ,ИЗТРЕБИТЕЛИ ,А ПАРЛАМЕНТЪТ СИ СТОИ ЦЯЛ И НЕВРЕДИМ ?!
53
7
 
0
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 3 години
ТЕЗИ 249 НЕВИННИ ЦИВИЛНИ ЖЕРТВИ ЩЕ ЛЕЖАТ НА СЪВЕСТТА НА ЕРДОГАН ,АКО ИЗОБЩО ИМА НЯКАКА СЪВЕСТ ! *** ,ИНСЦЕНИРА СИ ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ ЗА ДА ИМА МОТИВИ ДА ЕЛИМИНИРА НЕУДАБНАТА ОПОЗИЦИЯ ! КАТО Е ИМАЛО ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ И УЖ КАТО СЕ Е ЕСТРЕЛЯЛО ПО ПАРЛАМЕНТА ,ЗАЩО НЯМА ПОНЕ ЕДНА РАЗРУШЕНА СТЕНА ?! ТУК РАЗНИ ИЗКУФЕЛИ МИ СЕ ПРАВЯТ НА ФИЛОСОФИ ,ЕРДОГАН БИЛ ТАКЪВ ,ОНАКЪВ ,ВЕЛИК-МЕЛИК ! ЗАЩО УБИХА САМО НЕВИННИ ГРАЖДАНИ ,НАЛИ ПУЧИСТИТЕ ИМАХА ХЕЛИКОПТЕРИ ,ИЗТРЕБИТЕЛИ ,А ПАРЛАМЕНТЪТ СИ СТОИ ЦЯЛ И НЕВРЕДИМ ?!
52
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Турските власти задържаха Йелиз Корай, редактор на региоанален вестник, заради нейна статия. Публикацията критикува правителството за преувеличаване на значението на миналогодишния опит за преврат, "

Задържа ли са я само...и я ПУСНАХА...но Ердоган заради такива като нея пък лежа 4 месеца за едно стихотворение...
Преувеличил бил Ердоган...я да я срещнат с близките на убитите и ранените от джунтаджиите тази...ЗА ДА И "ПОКАЖАТ" КАКВО Е ТОВА ДА ПРЕУВЕЛИЧИШ!!!
51
6
 
1
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 3 години
И НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО Е ,ЧЕ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ПУЧИСТИ С ТАНКОВЕ ,ХЕЛИКОПТЕРИ И ИЗСТРЕБИТЕЛИ ,Ж АТАКУВАХА ПАРЛАМЕНТА ,А НЯМА ДОРИ И ЕДНА ПРОБИТА СТЕНА !
КЪДЕ СА СТЕРЯЛИ ТЕЗИ ПУЧИСТИ БЕ , В ХРАСТАЛАКА ЛИ ?! ИЗБИХА САМО НЕВИННИ ХОРА ПО ПОРЪЧКА НА СУЛТАН ЕРДОГАН ,НАЛИ ТОВА МУ БЕШЕ ЦЕЛТА ЗА ДА СПЕЧЕЛИ НАРОДНАТА "ЛЮБОВ" И ДА ИМА МОТИВИ ДА ЕЛИМИНИРА ОПОЗИЦИЯТА !
50
0
 
4
 
! Отговори
....за 54... преди 3 години
...ти по-добре си пази твойто цвай.терче ...ха,ха,хааааааааааа...ОТ ЕРДОГАНА!
49
8
 
1
 
! Отговори
ЕБАХ ГО В ЕРДОГАНА преди 3 години
ВСЕКИ КОЙТО КАЖЕ НЕЩО КРИТИЧНО ЗА НЕГО , ВЕДНАГА Е ОБВИНЕН В ТЕРОРИЗЪМ И КАТО ЧОВЕК НА ГЮЛЕН ! А ПРИ ТАКИВА ОБВИНЕНИЯ ОТИВАШ ДА ЛЪСКАШ НАРОВЕТЕ В ЗАНДАНА !
48
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кьльчларолу пьрво да отговори защо льже и кьде и кой го е отвел по време на пуча.
47
6
 
1
 
! Отговори
КЪЛЪЧДАРОГЛУ КАЗА преди 3 години
ЗАЩО ЕРДОГАН И ПРАВИТЕЛСТВОТО МУ ПРЕЧАТ ДА СЕ РАЗСЛЕДВА ОБЕКТИВНО КОЙ СТОИ ЗАД ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ ?! ЕРДОГАН НЕЩО Е ГУЗЕН ПО ВЪПРОСА И НЕ РАЗРЕШАВА ОБЕКТИВНО РАЗСЛЕДВАНЕ ! " РАЗСЛЕДВАНЕТО " СЕ ИЗВЪРШВА САМО ОТ НЕГОВИ ХОРА !
46
2
 
6
 
! Отговори
Кой кой е преди 3 години
Човека е журналист на финансирания от Гюлен весник ,,Заман'' от там нататьк коментарите са излишни. Кокво мислите в Бьлгария сьщо има Гюленисти да чистят имиджа му.