Електропастир пази бармани от пияници в британски пъб

Дисциплината се покачила, вече имало дистанция
13
Електропастир пази бармани от пияници в британски пъб
Снимка: БГНЕС

Собственик на британски пъб беше принуден да инсталира проводници, по които тече електрически ток, за да бъде спазвана социалната дистанция и да не бъде санкциониран за нарушаването й, пише в. "Метро", цитиран от БНР.

Обикновено електрическите огради се използват, за да контролират добитъка да не излиза отвъд отредените му пасища. Но подобно приспособление върши отлична работа и в пъба "Стар ин" в град Сейнт Джъст в графство Корнуол. Жицата под напрежение е поставена пред тезгяха на бара, така че клиентите да не се приближават прекомерно до барманите и персонала.

Собственикът на заведението Джони Макфадън е и фермер и добре познава действието на подобно устройство.

Преди инсталирането му клиентите си правели каквото си искат и дишали във врата на персонала. Но след въвеждането на ограничителната мярка, дисциплината се покачила.

Сега Макфадън рядко пуска ток по жицата, но когато консумацията нарасне и клиентите "направят главите", оградата се задейства.

Няколко редовни пияници даже си били изпатили. Но след като изтрезнеели на другия ден, много по-стриктно спазвали правилата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
емигрант преди 3 години
Признавам за пияч един .....индиец....Изпи хайванинът му около 2л. испанска ракия 40 градуса за нула време.като взе да се върти....,но после завърши с две бирки по 330гр. Истинско чудо.Сякаш имаше две гърла и две пазви....След 2 часа го видях заспал, като бебе на тротоара.
11
0
 
2
 
! Отговори
ДДТ преди 3 години
Добавете тук непременно и поляците. Преди да ги опозная си мислех,че руснаците са начело в класацията,но това което съм виждал при поляците ги прави номер 1 в пиянските резили.
10
1
 
2
 
! Отговори
българин преди 3 години
До: номер 9Има си хас да не съм виждал! Нали и аз съм българин. Виждал съм и още как!Но толкова пияни като шведите не бях виждал. Честно да ти кажа, бях се уплашил, защото отначало си помислих, че виждам труп. Даже без да искам се спънах в него и го ритнах, а той не помръдна! Не ти го пожелавам да го преживееш!Толкова пиян българин досега не съм видял.И пияни руснаци, много по-пияни от българите съм виждал също.
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До българинА пияни българи не си ли виждал? Или те са "прекалено умерени"?
8
0
 
1
 
! Отговори
българин преди 3 години
До: номер 4 (Готина мацка)Виж какво, ще се постарая да бъда напълно обективен и безпристрастен.Виждал съм пияни англичани. Виждал съм пияни шведи. Виждал съм и пияни руснаци.Общо взето са един дол дренки. Но най-високо в класацията според мен са шведите.Всички тези народи (и не само те) попадат в така наречения географски пояс "Vodka belt" - пояса на водката.В Англия например една пияна англичанка се опитваше да ме сваля.Ние българите сме умерени - пием вино и ракия. Винаги с мезе.
7
0
 
0
 
! Отговори
Готина мацка преди 3 години
До До:Готина мацкаРусофилско лай*енце, виждала съм повече пияндета (българи, руснаци, сърби, македонци, гърци и англичани), отколкото са твоите годинки, а предполагам че вече гониш "преклонната възраст"! Найлошите са точно тия, които ги споменах в предишния коментар, ама какво да ти обяснявам като не разбираш.
6
2
 
2
 
! Отговори
Триполов джендър преди 3 години
Нация създадена от кръвосмешения/инцести, просто из-мет!
5
0
 
3
 
! Отговори
До:Готина мацка преди 3 години
Пияните българи са полоши от английските пияници, защото *** като се напие и мисли, че "кърти мивки". А тая електрическа машинка трябва да се използва главно срещу пияни руснаци, защото те са отвратителнивиждала съм ги.=========Не бе ку-ро-смук, виждала си албионските джженддъри на Слънчака, пияни, дрогирани и въргалящи се на земята в собствената си повърня!
4
4
 
0
 
! Отговори
Готина мацка преди 3 години
Пияните българи са полоши от английските пияници, защото *** като се напие и мисли, че "кърти мивки". А тая електрическа машинка трябва да се използва главно срещу пияни руснаци, защото те са отвратителнивиждала съм ги.
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много добра идея! Правилно! Пияните англичани са като добитъка - като се лишат от интелекта се превръщат точно в такива.И късмет, че собственикът на кръчмата е едновременно и овчар. Иначе нямаше да се сети за тази идея. Хитро, много хитро!
2
1
 
12
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Докато не дойде някой "българин" да му открадне жицата...
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хитро.