За какво никога да не съжалявате?

Никога не се извинявайте за това, че искате повече за себе си!
24 юни 2014 08:12, Михаела Лазарова
8
За какво никога да не съжалявате?
Снимка: photl.com

Често в „лудостта“ на 20-те си години свикваме да съжаляваме за различни неща – любов, изгубени приятелства, работни места, пропуснати мигове, неизживени пътувания! Има много грешки, които ни се иска да не сме допускали. Никога! 

Но забравяме да помислим, че без тези грешки и всичко, което сме преживели – добро и лошо, не бихме станали такива, каквито сме днес. Затова съжалението трябва да остане в миналото и трябва да свикнем, че има някои неща, за които никога не бива да съжаляваме и да се извиняваме.

1. Не съжалявай за това, че се влюбваш в някого или нещо! 

Някои хора са склонни да се влюбват лесно, бързо и лудо, независимо дали става дума за човек, предмет или идея. Срещнете ли ново любимо хоби – не се упреквайте! Втурнете се в него! Изживейте го! Срещнете ли нова любов – прегърнете я! 

2. Не съжалявайте, че слагате себе си на първо място! 

Ако често чувате приятелите си да се оплакват от егоизма ви и от това, че се съобразявате първо със себе си – хич да не ви пука! Това не е егоизъм – това е самосъхранение! Опитът на много хора показва, че никого няма да трогнете особено, ако решавате първо чуждите проблеми! Само ще навредите на себе си! 

3. Не съжалявайте, че сте оставили приятелите и семейството си, за да преследвате амбициите си! 

Мнозина биха осъдили такова поведение, защото семейните ценности са на първо място! Но не може да се съди само от една гледна точка. Всеки има своите приоритети! Тези амбиции могат да бъдат свързани с бъдещото благоденствие на семейството. Могат да са свързани с лична мечта.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 


8
Още по темата: успехкариераживот
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Михаела, напиши една статия за секса, за който не трябва да съжаляваме.
1
7
 
5
 
! Отговори
american dream преди 6 години
До Все в тоя духхич не съжалявам, че не познавам *** като теб :)