Съветите, които един баща трябва да даде на щерка си

Не се месете в споровете между майка и дъщеря
Обновена: 13 май 2015 06:54 | 12 май 2015 22:30, Мария Дуковска
32
Съветите, които един баща трябва да даде на щерка си
Снимка: Outnow.ch
Да бъдеш родител е най-невероятното нещо, което може да ти се случи. Да си татко на момиче, още повече.

Тук са няколко мъдри съвета, които само бащите, които имат дъщери, могат да разберат.

Вие ще окажете голямо влияние върху избора й на партньор.

Родителите никога не бива да забравят, че те оказват пряко влияние върху бъдещите избори на децата си. Това важи и за любовта. Всеки ден вашето малко момиче ще ви наблюдава и изучава. Ще следи всяка дума и действие от ваша страна към нейната майка.

От всичко, което ще премине през нейното съзнание, зависи дали тя един ден ще има способността да се довери на своя партньор и да изгражда здрави взаимоотношения. Фигурата на бащата е изключително важна за момичетата, не го забравяйте.

Бъдете последователни.

Вашето момиче ще преминава през множество възходи и падения, особено в тийнейджърска възраст. Тя ще има нужда от вашето стабилно и обективно присъствие, от напътствията ви.

Дъщеря ви трябва да знае, че нейният най-голям герой е баща й и че той ще бъде там винаги, когато тя се нуждае. Не й позволявайте да расте с убеждението, че на мъжете не може да се разчита.

Не се намесвайте в спорове между майка и дъщеря.

Такива ще има още от момента, в който вашето малко момиче започне да говори и да проявява характер. Добре е да не заемате страна по време на спора.

Останете неутрални, но не забравяйте, че момичето ви ще има нужда да разговаря с вас. Поговорете, ако мислите че е сбъркала, кажете й го по възможно най-безболезнения начин.

Още ценни съвети може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
4
 
5
 
! Отговори
zlatko преди 8 години
Az i na dvete mi dashteri sam im obqsnil za svirkite. Mn sa vajni
19
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много, ама много се плаша като чета коментари за отглеждане на деца тук. Създавате бъдещето на България :(
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе всичко си е до възпитанието - какво сте се хванали тука за гушите само не мога да ви разбера? Всичко започва от дома (родителите) без значение бащата или майката. Външната среда не оказва чак такова влияние, ако детето е правилно възпитано. Разбира се има изключения от правилото, когато нещата се прецакват и под влияние на външната среда (за жалост). Тогава родителите каквото и да искат да направят, ако приятелчетата са по-разхайтени и разглезени вероятността да опазят децата си не е голяма.
17
2
 
22
 
! Отговори
Person of Incest преди 8 години
"Най-страхотното нещо за един мъж е да има дъщеря."Напълно съм сългасен :)
16
0
 
31
 
! Отговори
Психоаналитик преди 8 години
Съветите от бащата са следните- не ставай като майка си меркантилна и изнудвачка- разбери че половия орган е за размножаване, а не да получиш неща, за които трябва да работиш с години- не бъди нахална и арогантна - това те прави ниско оценена от мъжете- прочети някоя книга. Не може само да ползваш само 20-30 думи муци, мило, яко , супер, тъпо ми е,пич, пушим, ...
15
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Ку е гулям...плюни!"
14
14
 
2
 
! Отговори
=== преди 8 години
20, nсихо, аре малко по-внимателно да четеш като се правиш на експерт, моля! Минко, или този дето се вживява в тази роля твърди, не че си свалят гащите, а че си отварят устите, за да поемат някакво нещие, уж, дето пускало някаква течност. Боя се, че храни с биберони някакви теленца, но това ще си го запазя за себе си като вероятност и като храни телетата си представя някакви гумени кукли. Та, като му влизаш в положението, влез му под пръстите на бай си Минко! През цялото време за УСТНИ пише!
13
2
 
13
 
! Отговори
Психоаналитик преди 8 години
Бате Минко им казва на меркантилните жени истината,че си свалят гащите само ако имат изгода, а те се сърдят на истинатаи се мислят за принцеси романтични,но само като им четеш писанията виждаш, колко са неграмотни в изказа,неморални като характер и без никаква душевност/
12
13
 
2
 
! Отговори
=== преди 8 години
16, ***? Значи мърли ти мърлясват мърляштието, гордостта ти, най-ценното ти, осмислието ти в гащите, а? Какво да те коментирам *** мръсен? На кое да ти каже някой ЕВАЛА? Даже и образът, дето играеш тук е мърляв.
11
12
 
5
 
! Отговори
=== преди 8 години
Това жена да не може да привлече и задържи мъж до себе си е лош късмет, ама да си на 47 години, да се водиш горд ерген и да се правиш на много вървежен сред устите на жените и НИКОЯ да не те ЩЕ като мъж, да ти гледа дъртите кокали...ето това е ТРАГЕДИЯ.
10
15
 
7
 
! Отговори
=== преди 8 години
12, тръгнал някакъв виртуалник фантазьор, който УБЕДЕНА СЪМ няма ни дете, ни жена да обяснява какво значело да имаш син и дъщеря?! Аре да си седи с мечтите,че някакви му правят френска и да не занимава хората с идиотията си, моля! КОГА СИН е гледал родители бе!? Дъщерите гледат! Синовете ти е?ават майката и после се правят на големите ?бачи в нета!
9
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ===МАРШШШШШ *** долен
8
10
 
3
 
! Отговори
=== преди 8 години
8, друго да споделиш? Некси мразя пелтеци и такива, дето не могат да измислят нищо ново. Поседмяш се. За седми път чета тази велика мисъл, дето даже не е твоя. Нищо. Крила, изтребирел, кисни си там с мъдростите и не ме занимавай със себе си. Повече внимание няма да ти обърна. Разбра ли ме?
7
11
 
9
 
! Отговори
=== преди 8 години
9 и на пари и на емоции и на човещина мога да те купя и продам ТРИ пъти. Глей си там долния етаж и го тикай в парцали! ЗА ДРУГО не ставаш и най-*** е, че се гордееш с това! Децата ти умряха в гърлата на тези дето ти гълтат или в ***, дето съ фъргаш, ***!
6
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ===Ако простотията имаше криле ти щеше да си изстребител
5
12
 
9
 
! Отговори
=== преди 8 години
eЙ такива чичета като този ги сгъвам на две само с думи... Те на друго не можат да издържат, чиченцата упаднали, спаднали и изоставени,необичани и нежелани! Иначе се правиш на ергенче, на 47 години, а бате?! ***!
4
13
 
8
 
! Отговори
=== преди 8 години
В 7 клас ли почнаха да шмурщат сестра ти в устичката, че реши, че е дошъл твой ред да се правиш на мъжленце, а, импотентен умлеляк?!
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бате Минко закри темата с тоя коментар :Д
2
11
 
18
 
! Отговори
=== преди 8 години
3, а ти какво остави на майка си, чикиджасан чичко? Син или дъщеря или всичко потъна в салфетки, докато се бършеше пред екрана, а?
1
0
 
16
 
! Отговори
Минута е много: преди 8 години
Правилният отговор е: Нееееее!