Какво никога да не пазите в тайна от съпруга си?

Големите проблеми
14 апр 2017 23:00, Михаела Лазарова
8
Какво никога да не пазите в тайна от съпруга си?
снимка: outnow.ch

Бракът предполага в семейството да няма тайни, всичко в съвместното съжителство да е като поставени на масата открити карти. Да, но повечето хора запазват по някоя тайна за себе си, понякога дори повече от една.
Има неща, които обаче никога не трябва да пазите в съкровена тайна от брачния си партньор, защото това крие риск да останете нещастни, неразбрани и незадоволени от брачния си живот. Ето какво никога да не криете от партньора си:

1. Смелите си мечти.

Представете си, че копнеете да заминете в друг град, да смените работата си, да имате още деца или да се впуснете в някакво приключение, но тайно криете това от съпруга си. Тази неизказана тайна ще ви мъчи и ще пречи на щастието ви. Нищо не трябва да ви спира да признаете онова съкровено нещо, което желаете. От партньора ви зависи как ще ви разбере, дали ще приеме вашите мечти като свои и дали ще се решите заедно на промяната. Поне ще знаете, че сте опитали.

2. Финансовото си положение.

Може да не ви се вярва, но има немалко семейства, които така и не обединяват изцяло финансите си. Някои хора предпочитат да пазят част от спечелените си пари само за себе си. Това не е добра дългосрочна стратегия в брака, защото сред водещите причини за развод са именно финансовите проблеми.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С такива коментари ! Ясно е защо има толкова разводи ! Не може да мамиш и да очакваш друго !!!!
1
2
 
21
 
! Отговори
Относно съвет №2 преди 6 години
Какво правим, когато милото е силно заинтригувано от паричките,спечелени от татко и спестени от мама за единствената им дъщеря?Това се случва в не едно и две млади семейства, затова някои маминки съветват дъщерите си:"Нека само ти да си знаеш какво сме внесли на твое име в банката.Аз навремето като се омъжих, имаше влогови (спестовни) книжки.В тях пишеше какво внасяш и колко теглиш. Мама ме посъветва моята моминска книжка да си стои в апартамента на родителите ми. Аз я послушах и не съжалявах!"