Сигурни знаци, че сте по-интелигентни от средното ниво

Един от признаците: Псувате много и имате хулигански изказ
21
Сигурни знаци, че сте по-интелигентни от средното ниво
Снимка: outnow.ch

Не е нужно да сте изобретили нещо нечувано досега, за да се забележи вашата интелигентност. Не е необходимо да сте членове на Менса или да можете да запомняте необятни количества информация, за да докажете интелигентността си.

Научните доказателства ще ви помогнат да разберете дали сте по-интелигентни от средните стойности за повечето хора. Има някои показатели, които науката смята за достатъчна предпоставка за висок коефициент на интелигентност.

Вие сте първородно дете

Ако сте се родили първи – радвайте се! Проучване на учени от Университета в Единбург показва, че първородните деца показват много по-добри резултати на тестовете за интелигентност от своите братя и сестри и то още на 1 годинка.

Изследователите са прегледали резултатите на 5000 деца преди раждането им до 14-тата им годишнина. Те установили, че първородните деца научават по-бързо нова информация и подобряват мисловните си умения.

Псувате много и имате хулигански изказ

Хората, които често употребяват нецензурни думи, са по-интелигентни от средното ниво. Това показва американско проучване от Marist College В Ню Йорк.

За целта на проучването участниците трябвало да кажат много бързо поредица от думи, които им хрумнат. Едновременно с това те трябвало и да пишат думите. Учените открили странна закономерност – по-високо интелигентните хора използвали повече псувни и арогантен уличен език по време на упражнението.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така им изнася кои по глупав така го казал братовчет наздраве честит гергиовден а те да са здрави и весели празници и на тях пък по добре по късно отколкото никога стара поговорка не се приравняиваи на тяхното ниво и да им гледаме шоуто
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смятам се за интелигентен млад човек но някои явно са ме сметнали с другата среда ако съм искал да съм станал и като ми пробутват некои от тая.среда искам да ги питам вие поставали сте се на мое място че да определяте кои коие говоря за някои комшии че ме бяха кръстили в работата на баща ами господа комшии аз знам също като него и за ваше сведение не съм на това ниво на което сте вие хаиде бъдете здрави aможе би повече
11
0
 
6
 
! Отговори
11 преди 6 години
А бе аз кат ви псувам и имам хулигански изказ означава ли, че *** дет *** трият са интелигентни под средното ниво и *** трият постоянно тия кухи ***, щот не моат да *** разберат и тва е доказателство, че страдат от мозъчен *** и от акълен инвалидизъм, а?
10
2
 
1
 
! Отговори
дон преди 6 години
До Анонимен 6 Браво пич-ти си написал мъдрост,сентенция!Тука четем глупости.А пък има хора ,които бъркат образованието с ума. Това е поредната написана тъпотия .Ботев нито е завършил университет,нито е бил първо дете,нито е псувал,и си е отишъл само на 28,ама е Ботев.IQ-дрън дрън
9
0
 
2
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Чудя се за кой от днешните ни управници е тази класификация,да си мислим че е гении.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе аз от малък си знам,че съм изключително интелигентен...............
7
0
 
6
 
! Отговори
Скрит гений преди 6 години
Оти ви не е... п.... лел.....
6
0
 
7
 
! Отговори
once again преди 6 години
Подобен бъл,воч дори не е смешен. Една дума няма вярна в написаното, освен че е copy/paste от чужди "агенции"
5
1
 
3
 
! Отговори
Гого преди 6 години
До АнонименКаруцарят постоянно псува животните и винаги изпълнява заканите си. Дали и интелигентните Американци го правят?
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес овчар, утре ядрен физик... кЪриерата е страшна....
3
0
 
14
 
! Отговори
Коко преди 6 години
журналистите от днес и депутатите ако не говорят като каруцари не ги вземат на служба
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Космически стандарти от диспансер "България"!
1
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаме един каруцар в горната махала. Той е самотен, само с животните си говори. Всъщност, само ги псува. Сега разбирам, че бил интелигентен.