Луната попада в Козирог. Какво ще се промени?

Изпитания... Плановете на много хора ще се променят
22 авг 2018 19:06, Иванка Гъркова
4
Луната попада в Козирог. Какво ще се промени?
Reuters

От 21 до 23 август Луната попада в знака Козирог, който е и под влиянието на ретроградните планети Марс и Сатурн. През този период плановете на много хора ще се променят, защото те ще бъдат подложени на различни изпитания. 

Според астролози, много проблеми, случили се на някои през април и май тази година, могат да се повторят сега. Хората трябва да бъдат внимателни във всяко едно действие и да правят всичко по-прецизно. Ако работят по-здраво над целите си, ще успеят да реализират голяма част от тях, въпреки проблемите, които ще срещнат по пътя. 
 
Макар негативното влияние на Сатурн и Марс, други две планети ще действат положително на хората през периода. Това са Юпитер и Нептун. Те спомагат за повишаване на концентрацията, която е необходима за реализирането на плановете (макар и по-бавно от обикновено). 
 
От 21 август се активизира връзката между Уран и Нептун, която позволява на хората да мислят по-креативно и претворяват идеите си в реалността. На сутринта на 23 август Слънцето ще навлезе в зодия Дева. Оттогава работата ще започне да спори повече и някои знаци ще "отключат" своя творчески потенциал. 
 
Докато Луната е в козирог, е препоръчително положителното мислене и избягване на всякакви конфронтации. 


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
14
 
! Отговори
ии преди 3 години
dnes почвате да риете дъното
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ще се промени? --> всички които не вярваме в подобни глупости, ще го преместим
1
1
 
9
 
! Отговори
месара преди 3 години
звездите ми говорят