Най-големият ужас на Майкъл Джексън

Звездата отказа да се появи в American Idol
2 юни 2008 13:34, Петя Славова
38
Най-големият ужас на Майкъл Джексън
Снимка: Daily Mail

Майкъл Джексън анулира поредно медийно показване.

Звездата, който някога събираше най-много пощурели фенове по стадионите, сега се паникьосва да се покаже пред публиката.

Поп иконата, който скрива лицата и на децата си, ако излязат на улицата, отказа участие в американския айдъл.

Причината: страх да се качи на сцената.

И ако до скоро са се носили слухове, че Джако планува голямото си завръщане в края на телевизионното предаване, сега стана ясно, че това няма да се случи.

"Това бе златен шанс за него, но той се ужасява от идеята да се качи на сцената", разкрива източник близък на звездата. "Няма да успея, всички ще ме намразят" – казвал екцеснтричният музикант.

Резултатът е налице: шоуто минало без лицето на Джексън. Според британския таблоид The Sun, певецът е анулирал участието си в последната минута.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
kimonka преди 15 години
Както и да го говорите Майкъл Джексън си остава в историята и е дал много за музиката и на хората така че той си остава ВЕЛИК.
36
0
 
0
 
! Отговори
Anton преди 15 години
Kato cheta komentarite vi si mislia "Kakto vinagi ..." . Edinia opliuva , drugia vazhvaliava , tretia obojestviava ( normalnite fenski komentari), no vsichkite zabraviate nai vajnoto neshto , che Maikal moje da e ot ednata krainost( pedofil ) do drugata ( gospod) za vseki ot vas, no toi e prosto edin chovek koito se e rodil s darba da radva ostanalite i nishto pove4e. I az sam mu goliam fen i mnogo si obi4am da gledam Lunen pateshestvenik ama chak da go obojestviavam .... NIKOI CHOVEK NE GO ZASLUJAVA , ZASHTOTO E ABSOLUTNO KATO MEN .. CHOVEK :) I drugata krainost ne zaslujava da se opliuva samo zaradi tova che ste procheli neshti4ko v presata( ne ste bili tam ne znaete )
35
0
 
0
 
! Отговори
От номер 32 преди 15 години
Ако си му фен ще разбереш що за човек е! Щото като гледаш всякви клипчета,интервюта и др.просто ще го видиш кой е и мога да ти кажа че аз знам много повече за него от теб,не ме интерусава,че мислиш че знам колкот теб,много се лъжеш!
34
0
 
0
 
! Отговори
30 преди 15 години
Долу-горе колкото аз знам за Майкъл джексън, толкова и ти знаеш - никой от нас не го познава като личност, а знаем само това, което са ни позволили да разберем. Затова не се дръжте като деца, възхвалявайки някакви идоли, издигнати в култ от масовата култура. Дори да е много добър в това, което прави, това не го прави нито извънземен, нито гений, нито добър човек. Дали е наистина педофил вие няма как да знаете, затова не правете гръмки изказвания. Не е лошо да харесвате някого, но (освен ако не сте на 12) е лошо, ако го издигате едва ли не в култ - това говори лошо за интелектуалния ви багаж.
33
0
 
0
 
! Отговори
Радо преди 15 години
Много си прав, като започнат да се лигавят за някой известен и се оливат, *** подлизурковци !Какво като има готини песни, пак може да е , ама на известните им казват Ексцентрични, а на обикновените хора - болни мозъци !Твоят пост е най-точният, поне според мен !
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
до номер 30 ДА ДОБЪР Е,ЗА НЕ ЗНАМ СИ КОЙ ПЪТ ЩЕ КАЖА,ЧЕ ТИ НЕ ЗНАЕШ НИЩО ЗА НЕГО И ВЪОБЩЕ КОЙТО ПИШЕ ГЛУПОСТИ ЗА МАЙКЪЛ НЕЗНАЕ АМА НИЩИЧКО ЗА НЕГО!ПЪРВО СЕ ПОЗАИНТЕРЕСУВАЙ ЗА НЕГО И ТОГАВА ПИШИ!
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
до номер 29 и 28 (zizu) Напълно съм съгласна с теб ама напълно,Майкъл вътре в себе си е дете и е нямал детство ДА,но много хора просто не се интересуват от него ама пишат глупости,все едно аз да почна да пиша че те са бедни ама въобще да не знам кои са апък инъче те да са богати!
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе вие сте *ти промитите мозъци... може ли да сте толкова повърхностни, че да издигате в култ някакъв певец, па било то и Майкъл Джексън, та чак и да обяснявате колко добър човек е, все едно сте първи приятели с него. Вие сте абсолютни ***, съчувствам ви.
29
0
 
0
 
! Отговори
zizu преди 15 години
това за педофилията си е пълна глупост ... тези които вярват на таблоидите не са чували за А-сексуалност май, това означава липса на сексуално желание. Тук вече трябва повече да се чете обаче, за да се запознаят с проблема непросветените ;).. Майкъл има необичаен живот, толкова необичаен че не можем и да си представим .. това да си от 4-5 годишен на сцената, това е липса на детсвто, става въпрос за живот супер различен от нормите .. той просто си е останал едно дете в отвътре, но няма как да убедя тези които представа си нямат и не са чели нищо и не си правят труда да се замислят .. и кой спомена "демократична америка" да се посмея :) .. точно те властите го изгониха извън страната :) .. през ръцете са му минали повече пари от колкото през на който и да е милионер на България/макар че нашите бандити да са гадове и знаят как да крадат/ та мисълта ми е толкова много пари при това освирепяло общество, та някой са готови и майките си да осъдят за някой друг милион
28
0
 
0
 
! Отговори
zizu преди 15 години
Майкъл Джексън е гении и всяко различно мнение, което се простивопоставя на това е просто поредната глупост. Доказал го е още на 5-6 години, той е най-големия творец в изкуството наречено музика. В щатите от където ви пиша все още можете да чуете хитовете на "Джаксънс Файв" по най-модерните клубове на Ню Йорк. Ако започнем да говорим за цялостното му творчество просто няма равен на него, нито личност в бизнеса нито пък група/вероятно конкуренти са му тези, които отдавна не са между живите, като Моцарт, Бетовен, Вивалди и други/. Но не е нужно човек да е запознат с всичко това за да признае Джако за Гений .. просто ти трябва да разбираш от музика :)
27
0
 
0
 
! Отговори
Ким преди 15 години
Писна ми да чета глупостите на хора незапознати с живота на Майкъл и всезнайковци!И аман от провокиращи статии!Единия си купил Трилър 25 и си въобразява,че това е новия му албум!Другия убеден в собствената си простота-че щом е богат и известен,значи делата са нагласени!Чети малко по-вече достоверни источници,като си тръгнал да раздаваш правосъдие!И пак се върнете до написаното от номер 14 и да си поговорим отново!Ще подлудява 40г света и изведнъж ще го хване страх от сцената,хаха!Ако има някакъв страх,то е заради простотиите на такива като вас!Но Майкъл знае,че милиони го обичат и ще се завърне скоро!Като направи поредния шедьовър в музиката,ще ви питам какви ще ги говорите!!!!
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
do nomer 19 vsi4ko koeto ti si napisal/a e vqrno,Michael e nasitina dob1r 4ovek v1preki vsi4ko koeto napraviha s nego!
25
0
 
0
 
! Отговори
който и да е преди 15 години
Майкъл не го е страх от сцента,как човек който е 40 и косур години на сцената сега да го е страх? Вие въобще замисляте ли се? нали миналия ден беше на рожден ден на Christian Audigie и вище хората как полудяват по Майкъл а вие тук ще ми викате че нямало да се завръща,БОЖКЕ не сте добре!
24
0
 
0
 
! Отговори
който и да е преди 15 години
до номер 23Това е лъжа бе човек ти прочете ли номер 14 кво е написал/а ?Май не,ама тей вие въобще не се интересувате за Майкъл ама инъче устата ви е отворена на MAX!
23
0
 
0
 
! Отговори
ko40 peva4a преди 15 години
пял, сега не иска и какво да направим, да си купуваме въображаеми дискове на майкъл ли? велик не велик, щом е певец да пее, като го е страх да пее кво му е великото, и аз скачам на троен скок 50 метра, ама ме е страх
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ти си много лош психолог и затова мислиш, че тези неща са верни. Всеки съди за другите по себе си, затова и повечето хора вярват на най-лошото, което чуят за другите. Трябва нали нещо да не му е наред, не мое да е успял и известен, па и добър.
21
0
 
0
 
! Отговори
Cигoтypи Haкypa преди 15 години
20
0
 
0
 
! Отговори
Cигoтypи Haкypa преди 15 години
му предстои бляскава кариера - ще го вземат в продължението на "Междузвездни войни" в ролята на възкръсналия от мрака Дарт Вейдър, защото няма нужда да се гримира :)))Re 13:"И за сведение истинските таланти винаги малко се съмяват в себе си, говорим за наистина интелигентните хора, които се стремят да навлизат в дълбочината на нещата, замислят се повече."Единственото нещо, в което Майкъл Джексън е навлязъл в дълбочина за зaдниците на няколко 10-годишни момченца :) Обаче нали живее в демократична Америка и си плаща колкото трябва, на процеса го изкараха невинен.
19
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
Човешката злоба няма граници. Майкъл е велик и затова трябва да сме по-толерантни към него.Великите хора винаги са малко изчанчени, но М.К. освен че е богат и талантлив, е и много добър човек. И точно затова го съсипаха. Ако беше някой комерсиален тип, който се интересува само от слава и пари всичко щеше да му е ОК. Но нали той постоянно се опитваше да помага на хората, беше доверчив и затова го съсипаха. И за сведение истинските таланти винаги малко се съмяват в себе си, говорим за наистина интелигентните хора, които се стремят да навлизат в дълбочината на нещата, замислят се повече. Но нали повечето хора нямат пълноценен бит и единственото им удоволствие е да злобеят над проблемите на известните и постигналите нещо. Пример: Бритни, която я съсипаха за нула време, не проявиха капка толерантност към нея, въпреки че бе идол на цяло едно тийн поколение. Всеки си има своите проблеми, при М. са от здравословно естество и по-добре е да му сачуствате искрено, а не да се гаврите с неговата личност. Утре и на вас ще ви се случи нещо гадно и тогава дано и с вас се дързат по същия начин.
18
0
 
0
 
! Отговори
красимир преди 15 години
преведете това което е написал/а номер 14и тогава говорете.