Чарлийз Терон вехне по Южна Африка

Актрисата помага на сънародниците си да се пазят от СПИН
Обновена: 2 апр 2012 17:07 | 2 апр 2012 16:28,
3
Чарлийз Терон вехне по Южна Африка
Снимка: Women's Health

Много от настоящите секссимволи в Холивуд признават, че не винаги са били такива красавици. Като ги слуша човек и започва да вярва в приказката за грозното пате и лебеда.

Чарлийз Терон определено връща читателите на сп. "Women's Health" към тази история, споделяйки, че е била доста грозновата.

"Не бях част от популярната тълпа. Ходех в училище за изкуства и бях обсебена от балета. Носех ужасни очила. Момчетата не си падат по тези аксесоари, така че тогава нямах гаджета", разказва актрисата пред медията.

Терон е от звездите, които с радост помагат на по-бедните и болните по света. Красавицата е родена в Южна Африка, което обяснява голямото й желание да се включи в инициатива, която обяснява на хората как да се предпазват от болести като СПИН.

"Страхотно е. Продължаваме да правим проекти, които да помагат на хората, да ги образоват повече за болести като СПИН. Това не е просто работа, това е начин на живот – ако не ти харесва, не трябва да го правиш. Аз съм родена и съм израснала в Южна Африка и осъзнавам необходимостта хората там да бъдат научени как да се пазят", допълва Чарлийз.

"Южна Африка е красива страна и аз все още я считам за моя родина. Тя е от онези места, които намират място в сърцето и душата ти. Винаги ще бъде част от мен", не пропуска да спомене актрисата.

Всички снимки вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
.... преди 12 години
Страхотна е....
2
0
 
7
 
! Отговори
фен преди 12 години
най добрата
1
0
 
17
 
! Отговори
Мда преди 12 години
Красива жена и добра актриса