Мъжки действия, които жените разбират грешно

Може би той иска да ви е само приятел
5 мар 2015 21:58, Мария Дуковска
28
Мъжки действия, които жените разбират грешно
Снимка: Outnow.ch
Жените обичаме да анализираме и когато си харесаме някой мъж, започваме да го „четем“ като книга. Преди това хубаво сме се образовали със стотици материали и съвети на приятелки какво означават думите му и как да тълкуваме жестовете и поведението му.

За съжаление няма точни правила, които на 100% да бъдат разтълкувани по един начин и понякога се подвеждаме, че той има интерес към нас, а това съвсем не е така.

Вижте в какви ситуации може да се объркате:

Той се смее на шегите ви, макар да не са забавни

Прави го, защото не иска да е груб и е достатъчно възпитан, за да не ви накара да се почувствате неловко. Не е задължително да ви харесва, за да го прави.

Слуша ви търпеливо, въпреки че му се оплаквате от едно и също нещо за пореден път

Той разбира, че сте разстроени и демонстрира емпатия. Наясно е, че когато си излеете всичко, ще се почувствате по-добре.

Споделя ви лични неща

Може би вече сте в приятелската зона? Това, че е открит с вас, не означава, че ви сваля, а вероятно има нужда от приятел и ви има доверие.

Казва ви, че иска „някой като теб“

Ключовата дума е „някой“, а не „вас“. По-често тази фраза показва, че не иска вас.

Останалата част от статията може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: мъжевръзкажени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
3
 
! Отговори
=== преди 9 години
За всички ненаучени и незнаещи да дам кенефен съвет. Я ви пука, я не, трябва да го напиша. Ако искате да имате дълга връзка със същество от противоположния пол, независимо от това дали сте се венчали и сте навързали думичките в залата или просто сте приели човека без овързване има 2 правила за живот:1. Вашият партньор, другата Ви цялост,не е Ваш приятел.Приемете ли го само и основно за такъв, няма тръпка там.Изстива.Рано или късно.2. Вашият партньор не е ВАШ. Приемете ли го за такъв-Губите го!
18
0
 
4
 
! Отговори
=== преди 9 години
Имам двама трима такива приятели мъже. Просто са забравили мерака си към мен. Споделили са, отказано им е, но ако им се отдаде възможност или се навия - без проблем ще скочат. Просто съм убедена. Приятел ми е мъж, който е подтиснал желанието си да прави секс с мен. Ако аз съм имала желание да правя секс с мъж, който ми е бил приятел и той ми е отказал - няма приятелство. Той е пратен в забвение и нищо вече не ми значи. Изстивам като камък. Нека наивниците вярват в приятелството между мъж и жена
17
0
 
4
 
! Отговори
=== преди 9 години
Статията, ...о, статията, зачетох се...1. Смеел се, пък не му било забавно. трябва да си много проста, че да не схванеш, че някой се хили икуствено.2. Слуша търпеливо? То, ако има какво да кажеш да те слуша, ама иначе не те слуша, а изключва слуха и само те зяпа и се чуди дали ще те 2ве или няма. 3. Споделя ми като приятел? Значи ме възприема като мъж. Прекрасно е! Значи съм мъж. Няма приятелство между мъж и жена. Винаги някой от тях е подтиснал желанието за секс. Винаги. Без изключения.
16
0
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
12, Гнусин Пичк... Пичук, стока не, ама кока и тока приемам.13, щом някой ме споменава безпричинно, съмсем в същия дух безпардонно отбелязвам присъствие. То, ако няма драма и разтърс от гнусотия за финните ви носове, какъв отговор е тогава. Всички изхвърляме отпадъци. Е, за да не пиша за духовните, наблегнах на телесните. Проблем? Никъв.15, да, Ив е явно от пепел ми на устата и Пепе знае да лашка. Това е скрито в приказката за Пепеляшка. Мълчи робиньо и Пепе ще ти даде обувка да го риташ.
15
0
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
14, Секси, прочетох за милиметрите, ...извинявай за ИНЧОВЕТЕ! Преди да го изтрият. хехехе
14
0
 
2
 
! Отговори
УМЕРЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До Ив-Правилно!Ти обаче, за разлика от други. Не вярваш в пепеляшка-похвално!
13
0
 
6
 
! Отговори
Ив преди 9 години
Чета статията и си мисля - никой мъж няма да си губи времето с жена като се смее на глупостите й, като я изслушва за всичко, като й се притича на помощ за щяло и нещяло, като постоянно се шегува и закача с нея, и т.н. ако всъщност няма по-друг интерес. Просто няма такъв мъж. Срещала съм мъже които действат като гореописаното и са искали много повече от приятелство с мен. П.П. ако е мъж и прави всичко това,но не иска нищо повече, значи просто е гей.
12
0
 
2
 
! Отговори
УМЕРЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Тука обаче, са ме изтрили на 70%!
11
0
 
3
 
! Отговори
до === преди 9 години
В коментар 6 си се изразила много загрижено, по женски загрижено и човешки загрижено. Отчитам загрижеността, както и изисканият изказ, който така те отличава от останалите коментиращи тук. Просто превъзходно!
10
0
 
2
 
! Отговори
Сър Пичук преди 9 години
Оставя ни милата, щото трябва да приема стока :D
9
0
 
3
 
! Отговори
=== преди 9 години
Чудно. Оставям ви да си хленчите.
8
0
 
2
 
! Отговори
УМЕРЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До ===По скоро хленча, че съм досадийно, заплашен!
7
0
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
Прекрасно. Тогава не роптайте и не хленчете, че сте енергийно заплашен, както ми се струва, че правите в коментар 11.
6
0
 
2
 
! Отговори
УМЕРЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Сам се пазя, от таквизи, като ваша досадна немилост!В ръцете ми: ненежни,мъжки и сутрешни, няма нищо бяло!...(:
5
2
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
Добро утро, снежинки бели! Виждам сте се събудили в прекрасно настроение! :D Поздрави бели от мен, в ръцете ви нежни и мъжки....сутрешни :D
4
6
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
3, надявам се, че си се *** вчера. Това ми беше най-голямата грижа и драма вчера. Реших да го спомена, надявам се,че ще отчетеш тази моя нежна, чисто женска и човешка загриженост за ефикасното функциониране на отделителната ти система....
3
8
 
4
 
! Отговори
=== преди 9 години
Въобще не се старая да ги разбирам. Или има свободно протичане на енергия, комуникацията е лесна, емоциите са естествени и ненасилени, шегите се разбират, мълчанието е многозначно или няма. С мъже, на които трябва да се обяснявам дълго и нашироко или да чакам да ми отговарят на елементарни въпроси, докато се чудат като недоначесани госпожички пикае ли им се или им се прави секс...с такива не се занимавам. Накрая ще ги смачкам лесно. Правила съм го, ама не ми е тръпка. Да се пръждосват бързо.
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Моля да дойде === и да започне да ни занимава с отвлечените си драми, без връзка със статията.
1
3
 
13
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Всичко . разбират погрешно!