За вас мъже: Как да спорите с жена?

Вижте няколко практични съвета как да спечелите
20 авг 2018 18:33, Екип на Tialoto.bg
29
За вас мъже: Как да спорите с жена?
Pixabay

Да спориш с жена, си е истинско изкуство. Особено ако сте влюбен в нея! Дамите мигат да бъдат много емоционални и пропорционално на емоциите си инатливи и непреклонни. На практика доста трудно се печели аргумент с ядосана жена, изискват се специални умения и трикове. 

Предоставяме ви няколко "жокера", които могат да ви влязат в употреба при спор с половинката и дори излезете като победител от него:

1. Използвайте думите ѝ срещу нея
 
В яда си дамите са доста експресивни. Тя може да му отпусне края и да пусне няколко интересни сравнения или преувеличени фрази. Тогава просто повторете думите ѝ обидено и с интонация. „Току-що неандерталец ли ме нарече? Аз ли съм неандерталец?“ , така неусетно, вкопчени в една дума, ще обърнете тона на разговора и тя ще премине в отбрана.

2. Вменете ѝ чувство за вина
 
Колкото и да са емоционални, жените изпитват съчувствие и имат силна съвест. Когато тя започне да вика и да ви нарежда, изчакайте да си излее целия гняв, докато не прегракне. След това с навлажнени очи ѝ кажете, че никой никога не ви е карал да се чувствате толкова жалък и нищожен и сте толкова наранен от цялата тази тирада, че дори не можете да продължите разговора, защото сърцето ви боли от мъка. След това не пропускайте да ѝ кажете, че тя е най-важното нещо в живота ви и вие не можете да живеете без нея и затова като се успокоите, ще направите всичко, което иска.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 25Не си устойчиви не смеят да те почват иначе би се разтресъл и туко виж стъпил на цяло стъпало. Искат да ти видят реалния ръст. ---Горд ли си че не те понасят като човек въобще явно си не лицеприятен освен чепат.
23
6
 
3
 
! Отговори
kk преди 5 години
За да спечелиш спор с жена - разреви се пръв! :)
22
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
2 шамара и като дойде в съзнание я питаш има ли още въпроси. Така се спори с жена ;))) Драги приятели, с жена не се спори. Или я слушаш. или и обясняваш.
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези жокери ги знам отдавна, от редакцията,нали осъзнавате ,че и жените ще го прочетат това.Мъжете могат да спорятсамо в сферите ,които са силни(спорт,карти,коли...политика)Житейски опит трупат и то не всички,чак към50-те ,а тези които имат що годе добра интуиция,избягват да я слушат и все грешат
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жената е бременна и постоянно си сменя настроенията. Сърдита спори кара ми се ядосва се смее се радва ми се, любвеовилна в следващия момент. Защо да я гоня да я наранявам като нещата се оправят. И аз трябва да съм търпелив не само тя.
19
5
 
1
 
! Отговори
ърл преди 5 години
Спомням си как спорехме с бившия ми съпруг за цвета на плочките в банята, докато не се намеси продавачката и му каза най-тактично, че жена му има вкус.
18
9
 
5
 
! Отговори
Балкански субект преди 5 години
Ако имаш спор с жената, покажи и вратата. Ако не слуша, плюс два шамара за изпроводяк и при мама. Нека си спорят по женски, да си съскат.
17
1
 
1
 
! Отговори
нормални сме преди 5 години
стигне ли се до спор някои като не вдяват кво ме интересува вашето мнение е празни думи за мене
16
7
 
1
 
! Отговори
преструвки преди 5 години
има и добри мъже ама ,,настъпиш ли ги,, леле гледат ти ,,втълпяват вина,, и ти пречат не помагат правят ти мръсно злоупотребяват с ,,доверието,, това е истината загубено доверие
15
2
 
0
 
! Отговори
глупости преди 5 години
гледайте си работата отговорни и инициативни за да ви следват а не вие да следвате това е лидерство
14
6
 
2
 
! Отговори
няма смисъл преди 5 години
за какво да спориш с някои мъже не си струва виждаш къде са и не си заслужава вниманието да се разправяш загуба на време се оправят някои постоянно следят нещо да ,,сгафиш,, и да ти го кажат правилата в живота всеки требва да спазва се отървете от вулгарният си език на първо време и не се вживявайте на ,,собственици,, някои жени не са ваша собственост се държите и говорите с тях като с вашите жени
13
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбирателството с жена е абсолютна илюзия. Също като илюзията брак и илюзията щастливо семейство. Лошото е, че на човек са му необходими десетилетия, загубено здраве, много средства и много нерви за да го разбере и приеме.Някои така и не успяват.
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истанбулската конвенция ще реши всички проблеми!
11
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честно казано, рядкост е да се срещне в България мъж, който умее да спори. Не само с жена. Мъжете в почти всички случаи възприемат спора не като проблем, който трябва да се реши, а от който трябва да се измъкнат сухи или да покажат превъзходство. Много е досадно.
10
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само и показвам къде е вратата и как ще изфърчи навънка да си търси нов донор паразита малък и бързо свива сърмите.
9
0
 
7
 
! Отговори
Име преди 5 години
"След това с навлажнени очи ѝ кажете, ..", а преди това накълцайете едно кило лук надребно, за да ви се навлажнят очите. това са уроци по преструванство и дойче велевско лицемерие. истинските мъже не се преструват, а се аргументират, ако са прави. ако не- казват "сори". на който не му изнася - моля да затври вратата от към външната ѝ страна! това е.
8
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да спориш с жена е като да спориш със стена, или уличен стълб. Трябва да си много глупав за да го правиш. Аз не споря нито с жени нито като цяло с хора. Ако не знаят им обяснявам, ако вдянат - вдянат, ако не - да се оправят.
7
1
 
21
 
! Отговори
Верно преди 5 години
До зевзекТова е решението за хора със средни доходи и надолу и тайната на дълголетния брак.Съгласяваш се с всичко и си правиш каквото си наумил/трябва.За по-богатите зачестяването на споровете е сигнал,че жената/приятелката трябва да се смени.Иначе най-голямата грешка е да им се вързваш на акъла-вредно е за здравето,не напразно жените живеят 10г повече.Вариантът да търсиш разбрана жена е умряла работа,по-вероятно е да спечелиш от търкане на билетчета....
6
2
 
13
 
! Отговори
Таню преди 5 години
"След това с навлажнени очи ѝ кажете, че никой никога не ви е карал да се чувствате толкова жалък и нищожен и сте толкова наранен от цялата тази тирада, че дори не можете да продължите разговора, защото сърцето ви боли от мъка..."А аз се чудя, що жените почнАха масово да се държат с мъжелченцата като с явни амбреажи... Абе, сисита, на вас това ли верно ви е подхода, че някоя да ви съжали и да ви пусне от чувство за вина. Леле-леле...
5
18
 
11
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
С жена , с путинофил и с ердоганофил не се спори !