Кара Делевин заби певицата Холзи

Те ли са новата светска двойка?
8 сеп 2020 21:19, Ивета Иванова
11
Кара Делевин заби певицата Холзи
Снимка: БГНЕС

През последните месеци Кара Делевин често беше засичана в компанията на моделката Кая Гербер и се появиха слухове, че двете може да са новата светска двойка.

Но сега източници твърдят, че Делевин всъщност има връзка с 25-годишната певица Холзи.
 
"Кара се забива с Холзи в последните няколко седмици и двете се забавляват заедно. Засега е небрежно и просто забавление. Никоя от тях не желае да бъде сериозно обвързана, и двете са съгласни да се виждат и с други хора. И двете са много открити за своята сексуалност и просто искат да се наслаждават на нещата, затова са на една вълна. Те обикновено са заети и летят из целия свят, но тъй като бяха под карантината в Ел Ей през последните месеци, това им даде шанс да се виждат. Кара е целувала Холзи пред приятелите си и персонала си. Това не е голяма работа за никоя от тях. Дори е забавно за тях, че бившите им са заедно", посочва източник на "The Sun".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
7
 
3
 
! Отговори
Руми преди 3 години
Като се знае, че това е извращение, защо трябва да се пишат такива статии...Ако случайно някой не знае, хомосексуализма, лезбийството и т.н. извращения са осъдени от Господ в Библията. Содом и Гомор са били действителни градове, където мъжете са били хомосексуалисти, а содомията е акт с животни, и Господ ги е унищожил с огън. А за които не знаят, това са едни от греховете, за които душите на хората отиват на вечни мъки в ада. Само за информация.
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
отврат...
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ивето, даваш ли си сметка каква гнусна "статия" си написала?! На колко вулгарен език? И че е насочена към аудитория от подрастващи? Ако си майка или накога станеш, тежко и горко на детето ти! 34358
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В щатско останаха само геьове и жените от няма накъде почнаха да се самозадоволяват една друга
4
1
 
11
 
! Отговори
Хетеро преди 3 години
Не знам какво да правя с тази информация.
3
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия да ходят при някой лекар да се лекуват !!! Педдерази и лессбийки са психично болни или сакати без полови органи. Тия живеят ден за ден и затова често стават Предатели и мошеници- крадци, както Наркоманите.
2
4
 
10
 
! Отговори
х преди 3 години
И какво ни интересува нас нормалните хетеро хора.
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пропаганда ли казваш 1 ви? Така ли ти се струва? Ако ти самият ако си мъж разбира се.И си хетеро.Би ли позволил по твой адрес д се говорят глупости? Аз не бих! Тази дама си го е търсила и намерила! Защо ви е трудно да приемете нещата такива каквито са?! -:)