Елизабет Втора и Маргарет Тачър - кой е любимият им аксесоар?

И двете са почитателки на една и съща марка дамски чанти
21 ное 2020 17:38, Дарена Найденова
10
Елизабет Втора и Маргарет Тачър - кой е любимият им аксесоар?
БГНЕС

Където и да отиде кралица Елизабет II, нейната чанта със сигурност ще направи впечатление на всички. Именно затова не бяхме изненадани, когато любимият ѝ аксесоар направи своя дебют в новия сезон на сериала „Короната“.

Всъщност няколко от любимите чанти на монарха от британската марка Launer са включени в четвъртия сезон на поредицата, чиято премиера беше на 15 ноември. Интересното е, че компанията е била предпочитана и от Маргарет Тачър, която също беше представена на зрителите миналата неделя. Двете силни дами на Великобритания рядко са били на едно мнение, но се оказва, че модният им вкус доста се е припокривал.
 
„Толкова е вълнуващо, че са използвали някои от нашите чанти“, казва Джералд Бодмър, изпълнителният директор на Launer пред списание People. Той добавя, че всички в компанията се гордеят с факта, че кралицата и Маргарет Тачър са залагали на техните аксесоари. По онова време те са приемали поръчките като обикновена работа, но с напредване на времето и засилване на славата на Елизабет и Тачър, чантите се превръщат в нещо много повече от аксесоар.
 
Историята на кралското семейство с Launer датира от 50-те години на миналия век, когато кралицата майка купува първата си чанта. Кралица Елизабет II вече носи повече от 5 десетилетия аксесоара, известен с формата си на кутия и ръчна изработка, като моделът Traviata е любимият ѝ. Една такава чанта се продава за 2376 долара.
 
Маргарет Тачър пък става фен на Launer, след като Бодмър лично ѝ подарява една от чантите заедно с изрезка на карикатура от вестник. На нея се вижда как първата жена министър-председател удря Аржентина с дамската си чанта, което е препратка към Фолкландската война от 1982 година. От този ден Тачър се присъединява към кралицата и двете стават две от най-лоялните клиентки на Launer.
 
Още за модните тайни на Елизабет Втора и Маргарет Тачър, както и техните любими чанти, вижте в матариала на Tialoto.bg 

Източник:  Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Любимият им аксесоар преди 3 години
Ха ха ха ха - вероятно са две среднопръстия - по един за едната и за другата!
2
1
 
4
 
! Отговори
Бях в Англия преди 3 години
когато тази юдо-масонска глобалистка куччка пукна - съобщиха новината надвечер, малко след това улиците се напълниха с хора които празнуваха цяла нощ
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като момиче дори мислех че двете са сестри, още повече че сестрата на кралицата също е Маргарет както и премиерката но тогава нямаше интернет и не можех да проверя.