Дуа Липа празнува Коледа със семейство Хадид

Ето как са прекарали празника
30 дек 2020 19:52, Ивета Иванова
37
Дуа Липа празнува Коледа със семейство Хадид
Снимка: БГНЕС

Дуа Липа е имала вълшебна Коледа.

Певицата е прекарала празника със семейството на гаджето си Ануар Хадид. Тя, Бела, Джиджи, Ануар, Йоланда Хадид и Зейн Малик са строили коледни къщи от джинджифил и са се забавлявали много, вижда се от снимки в социалните мрежи.
 
Дуа е била облечена с къса черна рокля и прозрачен чорапогащник. Изпълнителката, сестрите Хадид и Йоланда Хадид позират с коледни очила, украсени с еленски рога, бастунчета, еленски нос и т.н. Липа е показала на снимки и джинджифиловите къщички.
 
Джиджи Хадид, която преди няколко месеца стана майка за първи път, все още не е показала лицето на бебето си на снимки. Скоро моделката публикува сладки кадри от разходка с бебето си в снежен Ню Йорк.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Брио преди 3 години
Каква коледа всичките са си мюсли :)
7
0
 
0
 
! Отговори
Сашо от Варна преди 3 години
На Дуа Липа за да празнува качествено и трябват най малко 5 мъже на едно място....Същото се отнася и другите хубавици!!!
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мдаа, и на мен не ми харесват джуклести, придобили джуки след пластична операция. А за хората родени с естествено месести устни намам какво лошо да кажа.
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кака Дуа цомбита надула. Ама е много грозна без грим тази.Мисли се велика албанка.
4
0
 
2
 
! Отговори
А на тебе ти е късно преди 3 години
До биберониОсвен децата, на този грешен свят нищо друго не остава. И пирамидите почти са рухнали вече. Стига я варди, все едно е "светая светих".
3
0
 
3
 
! Отговори
За здраво бебе: преди 3 години
До биберониИдеалната детеродна възраст е от 16 до 25 години.Ама обществото се било променило, ама жените се еманципирали, ама вече не било като едно време...Не. Човешките гени не са се променили почти никак от 50 000 г. Всеки гинеколог и неонатолог ще потвърди горното и ще препоръча да се ражда, айде не до 26, но най-късно до 30 г.
2
0
 
3
 
! Отговори
Щом всичко е било ОК преди 3 години
и чичковците и лелките са изкарали супер празника... Какво да правим на teenproblem.net?Тава нали е сайт за пороблеми на тийнеъджъри? 13 до 19 годишни?
1
3
 
2
 
! Отговори
Albanian, Plovdiv преди 3 години
От България кога ще има международна звезда в музиката? Да ги изброявам ли албанките колко са в ТОП чартовете в момента. 7 от 10.