Какво става между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън?

Кои кралски особи са искали да помогнат на херцогинята на Съсекс...
10 яну 2021 16:03, Петя Славова
14
Какво става между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън?
Снимка: БГНЕС

Като част от филма на ITV „Хари и Меган: Африканско пътешествие“ през октомври 2019 г. Меган Маркъл емоционално призна, че трудно живее като член на кралското семейство.

Експертите смятат, че още тогава тя се е опитала да намекне за неизбежността на оставката от кралските си задължения, което впоследствие е довело до „Мегзит“.

„Всяка жена, особено когато е бременна, е много уязвима, беше ми трудно“, обясни Меган по време на интервюто. „Докато очаквате бебе, просто се подготвяте да станете майка и се опитвате да бъдете добра съпруга ... Малко хора питаха дали съм добре, но това е реалността, трябваше да се премине през това.“

Когато интервюиращият Том Брадби попита дали е справедливо да се каже, че Меган „не е съвсем нормална“ в ролята си на член на кралското семейство, тя накратко каза „да“.

Според кралския експерт Ребека Инглиш веднага след излизането на филма поне двама от британските монарси се обърнали към Меган с предложение за помощ – и те били съпругата на принц Едуард, графинята на Уесекс, Софи, а също и Кейт Мидълтън. Опитите им да предоставят подкрепа обаче не бяха получени правилно.

Вижте още за отношенията между Меган Маркъл и кейт Мидълтън в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много неграмотно преведена статия!
9
0
 
9
 
! Отговори
Барон Фон Манливада преди 3 години
Какво казват по темата българските благородници, Лорда и Графа?
8
0
 
18
 
! Отговори
Дедо Хойчо преди 3 години
Да си бе фанала един овчарин от Родопите, или Балкана, немаше да има теа плоблеми. И мъжо и щеше на я блъска всеки ден като младо теле - дувар.
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изобщо не ни интересува.
6
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дреме ни кво става. Светът гори те със сапунки ни занимават
5
1
 
29
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
За каква помощ иде реч, Меган да не би да страда от афроамерикански комплекси, които я подтикват да си мисли, че заради цвета на кожата си трябва да се радва на двойно по-голямо внимание от членовете на кралското семейство ... май долавям в мърнкането и нотка на расизъм ... !!!
4
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези нищо не работят ,а само ни натякват ,че кралски задължения.Оказва се,че тези задължения са усмивки,махане с ръчичка и обикаляне на света.Тунеядци и *** ,
3
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Гугъл преводач" е хубаво нещо, ама само с него не става. След "Гугъл преводач" текстът трябва се обработи от някой със средно ниво на интелигентност и с базова грамотност (7-ми клас). Нямате ли такъв сред служителите?
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурно е добре с 1 милион паунда месечно.Предполагам основните им тревоги са кой с коя изневерява и дали изглеждат добре на снимките по вестниците.А да а какъв дял от завещанието ще получат защото възрастната кралица е скътала половин милиард паунда лична пара а тва съгласете се са внушителна сума.
1
3
 
5
 
! Отговори
Kiki преди 3 години
Яша бе Фончо !