Ванеса Хъджинс със секси предложение по бански

Актрисата показа завидни форми на плажа
9
 Ванеса Хъджинс със секси предложение по бански
Снимка: Getty

Променливото време на март вече приключи и сега всички с нетърпение чакаме да започне лятото. Разбира се, до горещите дни има още няколко месеца, но това не ни пречи да се подготвим за плажа, разглеждайки най-новите модели бански. Да, знаем, че имате няколко чифта в гардероба, но те са от минали години и, честно да си кажем, кой би искал да носи нещо старо?

В момент на изолация, когато магазините остават затворени за неопределено време, се насочваме към онлайн пазаруването. Колкото и да е удобно, то крие и своите недостатъци, тъй като не можем спокойно да пипнем материята на дрехата или да видим как тя стои върху тялото. Затова е хубаво да видим дали някоя звезда или инфлуенсър в социалните мрежи вече е с такъв модел и да разберем как той пасва на фигурата.

И тъй като лятото вече наближава, е време да помислим и за банските. За наше щастие, в точния момент се появи Ванеса Хъджинс, която се наслаждава на топлите лъчи в Америка. За разлика от нас, плажът се води като заден двор на звездата и тя има неограничен достъп до него.

В последната си публикация актрисата ни дава идеално вдъхновение за бански през това лято. Тя позира върху пясъка, носейки модел в червен цвят, който се връзва на врата. Благодарение на оскъдното му покритие, банският показва невероятната фигура на Хъджинс, която явно е била поддържана дори по време на изолацията.

Вижте Ванеса Хъджинс по бански в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
цъкам бързо лайк преди 3 години
такива други предложения не правят
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз имах страхотно секси предложение на плажа. Натопорчен и без бански - демек само по надрвен фуй. Който ме е разбрал ще го оцени
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обичам старец по бански с малко ракийка и лафче.
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
еш па таа!Турнах удивителен бе!
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Супер ама нямам пари да я спонсорирам