По стъпките на мама - дъщерята на Хайди Клум с първа корица

Тя украси списание Glamour Germany
10 апр 2021 23:00, Дарена Найденова
23
По стъпките на мама - дъщерята на Хайди Клум с първа корица
БГНЕС

Лени Клум продължава уверено да върви по стъпките на майка си.

16-годишната дъщеря на Хайди Клум се снима за първата си соло корица. Тя е част от специалното издание в чест на 20-ата годишнина на списание Glamour Germany. Интересното е, че през 2001 година именно Хайди Клум е първата звезда, която застава на корицата на дебютния брой. Сега, 20 години по-късно, Лени изглежда като копие на майка си, носейки флорална рокля с големи ръкави.

„Благодаря на всички, които направиха първата ми соло корица толкова специална. Чест е да споделя това преживяване с майка си, която бе на първата корица на германското издание на Glamour“, написа Лени в социалните мрежи, където сподели и снимка от фотосесията. Тя публикува и кадър от корицата на Хайди, която е заснета през 2001 година.

Гордата майка също не пропусна да се похвали в социалните мрежи, като показа корицата на всичките си последователи в Instagram. „Не мога да бъда по-горда с теб, Лени“, написа тя. 16-годишната моделка сподели и клип, в който се вижда как се подготвя за снимките, както и видео, показващо как майка ѝ се промъква в гримьорната, за да ѝ пожелае успех.
 
Още за успеха на Лени Клум ще откриете в материала на Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
УРКО преди 3 години
Ооооооо!
12
1
 
1
 
! Отговори
мишо преди 3 години
ленче ще ти изпапам поничката
11
1
 
3
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
На втората снимка виждаме вляво майката на Клум. След 20 години Хайди ще изглежда като майка си. Яденето е секса на старите хора.
10
0
 
5
 
! Отговори
z-rock преди 3 години
До дедо Ташунко: Бе, то и Флавио никак не е стока! Те, колко манекенки се качваха на прословутата яхта /а и не само на нея, нали/, включително и оная афрото, дето я изгони като мръсно псе пияна и дрогирана!!
9
0
 
8
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
Любче, истина е това, което казваш. Но осеменителят си остава Флавио Бриаторе, над 20 години по-дърт от Клум. А Бриаторе не се хвана на въдицата на Клум, защото не му трябваше такава пеперудка, която не помни броя на мъжагите, с които е имала вземане - даване.
8
2
 
1
 
! Отговори
Люба преди 3 години
Флавио Бреаторе не е виждал Лени на живо.Сийл я осинови ,детето има един баща Сийл!
7
0
 
7
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
Шерката е от Флавио Брияторе, голям П.и..ч. Изглежда доста бездарна, но майчето я лансира. По принцип, всички деца на "известни личности" са напълно бездарни. Мама Клум проби навремето, раздавайки щедро своите прелести на правилните мъже, а и сега води за носа един глупчо, 17 години по-млад от нея. Богатствата й се оценяват на 90 милиона. Кой как я нареди!
6
1
 
13
 
! Отговори
z-rock преди 3 години
Тая от Бриаторе ли е? И тая Хайди, какви ги дъвча, докато стане тя да избира....
5
3
 
19
 
! Отговори
Муахаха преди 3 години
това си е Чиста Форма Расизъм - сезирайте НПО-то, защо единственото й бяло дете е по кориците, а не са 3-те й църни деца от Афро-Певеца Сийл?! те са толкова убави като средновековни изображения на демони от Ада!
4
4
 
24
 
! Отговори
Войко преди 3 години
Голям "успех" - всичко поднесено на тепсия!!! Ако не беше майка и щеше да продава долнопробни бургери в някой Макдоналдс.
3
3
 
5
 
! Отговори
хът преди 3 години
Топ мадама...
2
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По - хубава е от майка си! Браво, красота
1
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В този бизнес, случайности няма. Хейди е красива, но малата, ще задмине майка си.

Спонсорирани публикации