Семейна идилия: Хилария, Алек Болдуин и шестте им деца

Цялото семейство на светско събитие
24 юни 2021 19:25, Дарена Найденова
7
Семейна идилия: Хилария, Алек Болдуин и шестте им деца
Снимка: Getty Images

Досега знаехме, че Алек и Хилария Болдуин имат чувство за стил и елегатност, което винаги показват на червения килим. Това, което не знаехме обаче е, че то се предава по наследство и е добре прихванато от шестте им деца. 

На 22 юни голямата фамилия присъства на ранната премиера на продължението на "Бебе Бос" в Ню Йорк. Филмът ще се появи на големия екран и в платформата Peacock на 2 юли. 

Най-добрата част от появата на червения килим на семейството беше, че всеки член, включително децата, беше облечен като главния герой от популярната анимация. Тоалетите им включваха черен костюм и вратовръзки в същия цвят, а част от малките Болдуин носеха дори кюфарче и чифт слънчеви очила. Дори малкият Едуардо, който Хилария ражда през септември 2020 година, и Лусия, която се появява чрез сурогатна майка шест месеца по-късно, бяха в костюми. 
 

7
Още по темата: Хилария Болдуин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Противна либерастия на снимката
5
1
 
5
 
! Отговори
ай преди 1 месец
Не изглеждат особено щастливи, да не кажа никак.
4
1
 
4
 
! Отговори
до 2 преди 1 месец
Е па колко да се поддържа? На 37 години е, а той на 63.
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колко стилна жена, при положение всички тия чавета
2
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 1Поддържа се жената. Не пие по кило домашна на ден кат тебе.Сега ще кажеш, че ти е ниска заплатата и затова си такъв състарен ли?
1
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя за щерка си ли сее оженил. Ако тая до него е жена му де. Да не му е щерка. Много млада ми се види да му е жена. Ама те краварите и щерките си таковат така че мешавицата е пълна.