Деси Бакърджиева продуцира сериал за родния елит?

Тя е харесала романа "Хранилка" на Иван Комита
24 яну 2022 14:37, Александър Попов
8
Деси Бакърджиева продуцира сериал за родния елит?
Деси Бакърджиева и Иван Комита. Снимка: Instagram

Актрисата Деси Бакърджиева смята да продуцира сериал, след като била впечатлена от един съвременен български роман. Тя е решила да направи филм по "Хранилка" на младия автор Иван Комита, който разказва за тъмната страна от живота на родния елит.

Деси предложила на писателя заедно да намерят екип и да продуцират бъдещия филм. Тя споделила идеята си с Ники Кънчев, който я посъветвал да не се занимава с филми за голям екран, а да вложи сили в сериал, който да предложи на някоя телевизия.

В момента актрисата е ангажирана в една от частните телевизии, където прави своя рубрика в сутрешния блок през уикенда.

В бъдещия сериал ще се разказва за тъмната страна от живота на богатите. В него ще има яхти, скъпи коли, луксозни къщи на плажа, пари, манекенки, шампанско, но и наркотици, престъпления и разочарования.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боядисан май-мюн опитващ се да подражава на едни Скандинавки на които никога няма да прилича ще прави филм за друг боядисан старчески от=па-дък , който се поаква редовно от 80г и който се помислил за елит. Умилително.Банда дегенрати ще подхожда отлично за заглавие на филма.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мда, не може БГ филм без манекенки, то той ще го гледа иначе?
4
0
 
10
 
! Отговори
Мефистофел преди 2 години
Му-ха-ха! Много добре!!! Гореказания кон е експерт по хранилки, ако не по друго.!.
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едно време мутрите отваряха козметични/фризорски салони на любовниците си за да не скучаят, а сега цели сериали им подаряват. И тая после ще има да реве по телевизиите как българският народ бил *** и проооз и нямал капацитета да разбере и оцени нейното изкуство...
2
1
 
0
 
! Отговори
Deep Zone преди 2 години
Направо да прави филми по книгите-игри за Хлапето на Майкъл Майндкрайм от края на 90те- и повече екшън ще има и по-готини персонажи :) Или да буха по творчеството на Жоро Стоев за всичките сикаджии и борчета, начело с Бойко :)
1
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв роман е това. Преразказ на тъмния свят, силиконки, порене, италианска мафия. Хората това го виждат ежедневно. Поне в романа да имаше малко творчески елемент, но няма. И на всичкото отгоре е рекламиран като чифт ботуши, с колите, с лъснатите клипове. Закривай! Чутовно падение на българските "творци".