Люси Дяковска: Спечелих не защото съм гей и певица

Българката показала в шоуто воля и характер
Обновена: 12 фев 2024 12:08 | 12 фев 2024 12:07, Петър Бойчев
93
Люси Дяковска: Спечелих не защото съм гей и певица
Снимка БГНЕС

Германската публика избра мен не защото съм гей, не защото изглеждам добре, не заради музиката - гласуваха за моя характер, за мен като личност, за волята и смелостта ми. Беше водещо това, което съм. В това предаване се реших да вляза, защото съм човек, за който победите и предизвикателствата са много важни.

Това сподели Люси Дяковска пред bTV за първи път, след като се върна като победител в немското тв риалити "Аз съм звезда - изкарай ме оттук". Българската певица стана Кралица на джунглата и взе 100 хил. евро, но трябваше да яде тарантула, скорпион и свинска матка в Австралия.

"Много рядко ми е давано потвърждение, че нещата, които правя наистина са добри. Има много малко хора в живота ми, които са успявали да ме предизвикат да работя върху себе си и да ставам по-добър човек. Цял живот съм опитвала да се доказвам. особено пред майка ми. С нея имахме сблъсквания дори относно моята сексуалност", каза още Люси Дяковска. Тя призна, че има връзка, но реши да запази в тайна името на партньорката си като обясни: "Не искам нещо толкова красиво да бъде изложено на публичност."

Популярната българска певица бе обявена за победителка в неделя вечерта на живо в шоуто, след като зрителите гласуваха масово именно за нея. Шоуто е от типа на "Сървайвър", в него 12 популярни личности изкараха няколко седмици в австралийската джунгла, подложени на всякакви екстремни преживявания.

До финала стигнаха 47-годишната Люси Дяковска, която стана известна в Германия като член на вече несъществуващата момичешка група "Ноу ейнджълс", 23-годишният инфлуенсър Twenty4Tim и 27-годишната риалити звезда Лейла Лахуар. Тримата трябваше да се справят с различни предизвикателства. Последното изпитание за българката беше доста отвратително. Тя трябваше да яде тарантула и скорпион, коктейл от смлени рибешки, камилски, свински и говежди очи, а накрая ѝ сервираха свинска матка. Люси успя да преглътне и последната хапка от всички гадости.

Twenty4Tim трябваше да изкара пет минути легнал в яма, пълна със змии. Той също издържа своете изпитание. Лейла Лахуар обаче се провали и не можа да издържи определеното време, покрита с месни отпадъци и милиарди брашнени червеи, които пъплеха по цялото ѝ тяло.

Зрителите трябваше да изберат между Люси Дяковска и Twenty4Tim кой да грабне чека за 100 хил. евро. И най-много гласове получи българката. Първото, което тя изкрещя, чувайки, че е Кралицата на джунглата, бе: "Мамо!" и вдигна поглед към небето. А след това избухна в сълзи. Вчера, ден след победата ѝ, се навършват 4 години от загубата на майка ѝ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
4
 
! Отговори
До 76 преди 2 месеца
На английски 'gay' може да се използва и за мъже, и за жени. Отделно може да се ползва само 'lesbian' за жени.
74
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тази пък била гей. Мислех, че е лесбийка, ама какво ли знам аз?
73
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
вехта наМухалМиришеща татуировка, Виснал силиконь с два фъстука на баьонет, Зъбарски кариесни инплантъ ти абубабуба Дъибим . . . това не е Деси. Това Дъско дъската
72
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А ако бе хапнала нещо дълги пущащо маьонезни капки
71
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако се сбият с азис, БХК кой ше защитава
70
7
 
5
 
! Отговори
Рррр преди 2 месеца
Люси е много готино момиче, познавам я от малка и не съм срещал толкова нахъсан човек като нея. В Плевен много я увжаваме.
69
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
защо триете бе? До тук ли я докарахте ДА РЕКЛАМИРАТЕ Б........ЦИ!
68
5
 
5
 
! Отговори
Ми прав е преди 2 месеца
Люската е напълно прав, че оценяват характера му и волята му за победа, за която се бори мъжки -до край. И няма как да не признаем, че се бори мъжки -до победа, и в борбата за налагане на възвишените идеали на гей обществото, по възможност, не само в Германия, а и навсякъде по света. Но защо не се замислят останалите, които са мнозинство, не трябва ли и те да се борят за победа? Или някой трябва да им я подаари?
67
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Характер имала л.езбийката... прави хубави шпакли :)))
66
1
 
12
 
! Отговори
Караибрахим преди 2 месеца
Колко е велика...за 5 лв е готова на всичко.
65
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Имаше един велик българин който трошеше дини с главата си в друго немско шоу....Искам да кажа че тва българите сте много търсени шоу - таланти...нищо лично
64
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Някой знае ли една нейна песен, без да проверява в Google
63
0
 
18
 
! Отговори
Психолог преди 2 месеца
Не разбрах защо да ядеш скорпион, тарантула и сринска матка те прави силен характер???? Прави те само инат да спечелиш и туйто! Зодия овен е, вероятно има и доста в дева и водолей= огромен инатлък в името на успеха. Това не е силният характер, разликата е от земята до небето. Силният характер МОЖЕ да отстъпва и нищо не е на всяка цена!
62
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Навремето в Плевен и викаха общата,ама тогава не се бе самоопределила!
61
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Какъв гей е тая бе? Скачат я яко тъмнокожите ама нейсе
60
0
 
20
 
! Отговори
РоРо преди 2 месеца
До Мдаа: по-комплексарско от това да се правиш на нещо и да го афишираш без нужда едва ли има
59
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
То и азис и китаеца бяха едикаквиси ама...
58
0
 
26
 
! Отговори
До49 преди 2 месеца
Тя кончита вурст вече пак си е мъж! Преди 2г. каза ,че есперимента е свършил и вече няма нужда да се прави на ***
57
0
 
28
 
! Отговори
Зелен чорап преди 2 месеца
Тази много на сериозно се взе! Това че си сбър ка на и певачка няма нищо общо! "Бързи смели сръчни" е по- истинско съзтезание от тази пошлост която си спечелила!
56
15
 
4
 
! Отговори
Мдаа преди 2 месеца
Тук само комплексари коментират. Най-лесно е да оплюеш нечий успех, докато си плуеш вкъщи пред телевизора.

Спонсорирани публикации