Край на сексуалната скука! Време е за връзване и шляпане...

Избраха 10-те най-добри сексиграчки
19 май 2009 20:03, Петя Славова
36
Край на сексуалната скука! Време е за връзване и шляпане...
Снимка: БГНЕС

Гъделичкащи пискюли за зърна, шляпалка или керамично дилдо... Хората имат различни начини да разнообразяват сексуалния си живот.

Престижният британски всекидневник  “Индипендънт” реши да им помогне, като класира 10-те най-добри сексиграчки:

Първо място заеха луксозните връзки за китки Danni Satin & Pearl Wrist Tie Cuffs.

Те могат да се намерят за 15 лири и са предназначени за любителите на връзването, които се притесняват от белезници.

Към тях се продават и редица аксесоари, включително и еротичен сутиен.

На второ място се предлага малко по-скъпо аксесоарче. За 20 английски лири може да се намери "сатенена шляпалка във форма на сърце, предназначена за меден месец".

Целта й е да предложи алтернатива на любителите на пляскането.

За любопитните, които искат да опитат нещо ново, но се притесняват от традиционните пръчки и камшици, меката шляпалка е оптималният избор.

Изданието не споменава действа ли и срещу мухи.

За нов вид масажиране служи пръстен със седем перли. Той се носи на средния пръст на по-силната ръка и може да се използва върху мъже и жени. Затова пък и цената му е доста “силна” - 433 лири.

Съвсем различно изглежда въпросът с масажната свещ Afterglow, която струва едва 12,95 лири.

Горещото и студено керамично дилдо пък е на цена 109 лири.

Уредът е създаден с помощта на Адел Бриджис. Става въпрос за забавно изглеждащо почти стандартно дилдо, запушено с коркова тапа в единия си край.

Боята за тяло Colore Moi е на скромната цена от 7,95 лири, като предоставя уникалната възможност да впишете нови щрихи в сексуалния си живот – буквално.

Боята е органична и не е вредна при поглъщане, което е необходимо предвид целта на употребата й.

Предлагат се 12 различни цвята и вкусове, които ще трябва да задоволят и най-изтънченото небце.

Седмото предложение е книга. Но тази не е за четене, а служи за разпалване на въображението - Lust е на модния фотограф Марк Лагранж и се предлага на Острова на цена от 32 лири.

Друг пък може да се забавлява с гъделичкащи пискюли за зърна.

Класацията продължава с перлените слипове, любими на Саманта от "Сексът и градът". Всеки желаещ може да ги получи, ако се прости със 79 лири.

Десето място зае табуретката Liberator. Срещу 104,99 лири всеки може да получи мебел с дунапренена сърцевина, която улеснява редица сексуални пози.

В по-тихи моменти табуретката може да се използва и за да си вдигнете краката.

Ако и това не ви е достатъчно удобно, просто се оставете на въображението си и си измислете нещо интересно и практично, което, кой знае – може и да влезе в следващата подобна класация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
varg1.blog.bg преди 14 години
перверзници такива
34
0
 
0
 
! Отговори
x-man преди 14 години
Малко си го перифразирал вика. Истинския му превод е: РЪГАЙ ЧИ *** ИЗЕДИ, ПОДИР ША СА ЦАЛУВАМИ :)
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
V bagaria ne se zalaga na sexa a na ebaneto. i decata ot malki se ot 13 god. a tova za woodstok pi4 tova sa narkomanski sabiraniq pro4eti i 6te razbere6
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Az sam gey i mnogo pbicham da mi navirat bireni butilki v dupeto, i ne mi triite komentara shtoto i i na vas shte vi navra po 2
31
0
 
0
 
! Отговори
до №29 преди 14 години
Наистина си прав. Няма по добро място за нудизъм от Анадола.Взимаш си всичките кремове и отиди да провериш как е. И после да разкашваш, ей палавнико!
30
0
 
0
 
! Отговори
asd преди 14 години
Абе йебане с подфърганйе да има, мани ги тея ми ти окови и табуретки. На мен не ми трябват разни дилдота с коркови тапи.
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Абсолютно вярно. При комунизма всичко свързано със секса беше забранено. Не казвам че сега е същото, но когато липсва културата на няколко поколения, просто се създава "вакуум" и така избива простотията - примерно "чалга" културата. Всички се мислят за много разкрепостени и освободени. Защо тогава в България няма един свестен нудистки курорт например? Има плажове, но всичко е неорганизирано, и всеобщото мнение е че там се събират хомосексуалисти и развратни жени. Нещо абсолютно погрешно.И в крайна сметка минаващите покрай такива плажове се превръщат във воайори, все едно кой знае какво чудо са видели, и някои дори гледат на тях с неодобрение.Същевременно всички надигат вой срещу ислямското влияние в България и обвиняват Турция за това, но дори в Турция има нудистки организации които функционират добре. В България има такава организация - във Варна, но само на хартия. Не съм чул да се занимават с някаква дейност. Така че сме малко по на изток от Анадола в морално отношение, и една крачка напред от филмите с Луи дьо Фюнес където играе полицай, който дебне и залавя нудисти по френските плажове. Нещо отдавна останало в историята на Франция.
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
1,hahahahahaha
27
0
 
0
 
! Отговори
Кларинет преди 14 години
Тоя па 25... Пещерно мисли на баща ти синът.Кой се изчервява при думата "секс"?!? Ти бил ли си някога в друга държава, да видиш там как е. Кога си чул в България някой някога да е осъден за sexual harassment примерно. Готиното тук е, че мъже, жени - всички се ч*ат безкористно, ей така заради спорта само. И така трябва да бъде...А ако ти специално си държан само на сухо ... :P(тая, как и беше името... *** махни се ***... остави ме да си допиша post-a... кво си го засмукала такава)
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Нищо не разбрах от статията,кое за какво служи...........
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Темата е хубава, защото в сексуално отношение българина ( и българката), продължават да имат пещерно мислене... те се изчервяват само при думата секс, секса за българина продължава да е табу ... просто *** дума ... насилие, извращение или скука. Децата разбират що е секс от улицата, защото родителите се срамуват от тази тема и така българския секс е много далече от всичко нормално. Комунистите убиваха и милиционерите биеха и изнасилваха момичета, които си позволяваха да са с къса пола по тошово време, по време когато цветята на свободната любов и Уудсток цъфтяха на запад.С това наследство зад гърба, не е за чудене зверилника в който живеем днес. Зверовете са същите като при комунизма, само дето клетките ги няма
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
дали е гот да си имаш такава кукла като на снимката ... сигурно не е особено приказлива ...
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
ako se vidim 6te ti priznaq i o6te ne6ta ........... (za neposlu6nata)
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
доживяхме да си го признаеш ;)
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
a az obi4am da po6lqpvam :))) (do neposlu6nata)
20
0
 
0
 
! Отговори
Тединка преди 14 години
А аз пък съм много непослушна и обичам да ме пошляпват! :))))
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Бургас?
18
0
 
0
 
! Отговори
дилдо бегинс преди 14 години
"стандартно дилдо"...ДАБЪЛ Ю ТИ ЕФ???
17
0
 
0
 
! Отговори
От един мъж преди 14 години
Ами може и нещо повече от гледане,стига само да сме от един град?
16
0
 
0
 
! Отговори
scum преди 14 години
... с куклата бе ?! ахахахахахахха