Прасенце в дантела стана "Мис Овца"

То дефилирало със стопанката си под мотото "рокерски мацки"
21 юли 2015 14:00,
2
Прасенце в дантела стана "Мис Овца"
Снимка: Paul Faith

Прасенцето Бабълс грабна короната на конкурс за красота благодарение на дантелена премяна, пише в. "Дейли мирър", цитиран от БТА.

Любопитното в случая обаче е, че конкурсът е за овце, а не за свине. Бабълс обаче преборила овчата конкуренция заради атрактивния си външен вид.

"Грухтящото животно бе придружено от 5-годишната си стопанка Кейти Рос на фестивала Далриада в графство Антрим. Тоалетите на двойката си пасваха идеално и взривиха тълпата. Черното прасенце Бабълс и Кейти, която го водеше на повод, дефилираха под мотото "рокерски мацки". Естествено нито една овца, преминала след тях на конкурса, не можа да им направи конкуренция в категорията“, разказва изданието.

Прасенце в дантела стана "Мис Овца"

Фестивалът Далриада е най-големият в Северна Ирландия и събира 25-хилядна публика. В него, освен конкурси за красота за овце, са включени и състезания за най-силен мъж. Участниците повдигат огромни трупи от дървета, които се стараят да изхвърлят на най-далечно разстояние. Фестивалът продължава една седмица и ще бъде закрит на 25 юли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
Сабайдин преди 8 години
А конкурс за кокошки шахидки няма ли да има? За тия дето не знаят шахидките са жени камикадзета. Това го казвам по повод днешната статия за новото оръжие на ИД. ;)))
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кое е овцата? Лявото или дясното на снимката?