Пухкав герой: Куче загина, пазейки бебе от пламъците

Намерили Поло закрил с тялото си все още живата Вивиан
23 авг 2016 10:52,
40
Пухкав герой: Куче загина, пазейки бебе от пламъците
Снимка: Twitter

Кучето Поло се превърна в герой, след като загина в пожар в град Балтимор в САЩ, спасявайки от пламъците 8-месечно момиченце, съобщи Си Би Ес.

6-годишният Поло живеел със семейството на Ерика Поремски в къща в Балтимор. Миналата седмица в дома внезапно избухнал пожар. В това време жената била в двора, близо до колата си, а кучето и 8-месечната й дъщеричка Вивиан били вътре.

"Опитах се да вляза. Тя беше на горния етаж, а димът бе толкова гъст, че бе невъзможно да се добера", разказва майката за безуспешните си опити. Все пак тя неколкократно се мъчила да се добере до детето си.

Жената получила изгаряния по лицето и ръцете при опитите си да проникне в дома. Междувременно съседи, които видели горящата къща, подали сигнал до пожарната и спешна помощ.

Пристигналите на мястото огнеборци успели да овладеят огъня и да се качат на втория етаж в къщата. Те видели, че Поло е закрил с тялото си Вивиан, която макар и с обгаряния е останала жива. Детето било откарано в болница за лечение.

Ерика разказва, че Поло бил много привързан към нея и детето и ги следвал навсякъде.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
5
 
2
 
! Отговори
Lan преди 7 години
И моля да се отбележи, че аз добре съзнавам, че кучетата, както и децата, нямат никаква вина за осрания пейзаж. Една част от СОБСТВЕНИЦИТЕ на кучета са проблема както за мините, така и до голяма степен за бездомните животинки, жестокостта у някои от кучетата също!
27
6
 
1
 
! Отговори
Lan преди 7 години
А на средностатистически собственик на куче, тази процедура му е по два пъти на ДЕН! Тоест това са хиляди *** в градинките, докато моите две деца за 9 години са "произвели" общо 7 такива, от които 6 аз съм съумяла да събера. Така че, хайде да не си говорим за "свян" и да сравняваме куче с дете, че е грозно!
26
3
 
1
 
! Отговори
Lan преди 7 години
:) Леле :), и какво рече - да оставиш детето да се напишка/наака само защото имаш "свян". Или може би българските градинки и дори големи паркове си имат тоалетни? Че и "майка" се е изказала...явно колко си разхожда детето или пък е още с памперси и разбира се, лесно се сипят тояги на чужда гръб. И все пак тази "картинка" се случва изключително рядко в сравнение с "кучешката". На мен лично ми се е случвало само няколко пъти.
25
3
 
5
 
! Отговори
нн преди 7 години
Знайно е, че кучето се привързва към стопанина, а котката към къщата. Кучето пази стопанина си, в случая до смърт. Когато изгори къщата и стопанина тръгва с каруцата на друго място, кучето тръгва след каруцата, а котката остава.
24
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 2524 ти говори за това че човека винаги може да предаде приятел до като кучето няма да го направи никога , а това за пожарникарските кучета може би си прав,явно това куче е било обучавана но го е направило с риск за живота си както се е и случило .А човека не би го направил а е и готов на предателство както историята го е доказала
23
4
 
6
 
! Отговори
рускиня преди 7 години
до 18 . А опитай да пуснеш помиярчето в парка в Германия.
22
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
подобен случай видях с очите си преди повече от 15 г , куче немска овчарка влезе в горяща сграда и извлече дете на няколко годинки , и забележете , кучето беше на случайно преминаващ човек , детето беше спасено но за съжаление разбрах че кучето по късно е починало от изгаряния и от вдишването на газове и токсини от пожара , кучетата са даже по умни и от човека , а за вярност и преданост няма да коментирам
21
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВИЖДАЛ СЪМ НА КЛИП КАК КОТКА СПАСЯВА ДЕТЕ! ВИЖДАЛ СЪМ КАК КУЧЕ СПАСЯВА ДЕТЕ!НО ТОВА НЕ ВАЖИ ЗА ВСЯКА ПОРОДА КУЧЕ! ИМА МНОГО УМНИ ПОРОДИ КУЧЕТА!!1НО ИМА И МНОГО ЗЛИ И ГЛУПАВИ ПОРОДИ КУЧЕТА!!!! МИСЛЯ, ЧЕ ПИТБУЛИТЕ НЕ СА ОСОБЕНО УМНИ И НЕ СА САМО ТЕ!
20
3
 
14
 
! Отговори
Майка преди 7 години
Нямам куче,но бих искала!Кучето възпитано добре,е най добронамереното същество,дори измеждо двукраките.Неприятно е когато има животинка разхождаща и изхождаща се не където трябва,но това не пак тяхна вина.Стопанинът е длъжен,да осигурява чистота след кучето си!И да,още по неприятно е да видиш майка надупила детето да си свърши работа на обществено място.Аз майка,но това адски ме отвръщава.Кучето е добър приятел,и много доказателства има за това!По добър от доста хора,по между другото!
19
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БРАВО НА УМНИТЕ КУЧЕТА!!!!ТОВА КУЧЕ ОТ СНИМКАТА Е ОТ УМНИТЕ ПОРОДИ!!!!НО НЕ ВСИЧКИ КУЧЕТА СА ОТ УМНИТЕ ПОРОДИ!!!!!!
18
0
 
30
 
! Отговори
Boris преди 7 години
Браво на кучето, спасило е детето с цената на животът си. Кучетата са всеотдайни към стопаните си.А за тези дето коментират разхождането и изхождането на кучетата по разни градинки.. ами какво да кажем за майките, които си изхождат децата пак в същите градинки без никакъв свян
17
2
 
16
 
! Отговори
до 15 преди 7 години
В кой запад? На запад кучетата си тичат без намордници където си искат. Не знам ти за коя страна говориш. В арабските страни да, но на запад... Нещо се бъркаш.
16
0
 
28
 
! Отговори
без до 8 преди 7 години
Аз си нося пликчета и си чистя след кучето. Не му давам да ходи по детски площадки. И аз се дразня, когато някой не почиства след себе си. Не го водя с намордник, защото не хапе. Не можеш да държиш пълно с енергия животно вързано. Ако е опасно се приспива. Ако не е живее на свобода. Някои хората убиват, но това не е причина да накараме всички хора да ходят на каишка и с белезници. Да не говорим, че много хора също ходят до тоалетна навън.
15
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
стига сте плюли, че е грозно.животинчето е спасило детето от любов, дори майката не се е престрашила да влезе вътре. животните могат да изпитват чиста любов, често по силна от тази на хората.
14
4
 
9
 
! Отговори
до 11 рускиня преди 7 години
Аз също плащам данъци, но в квартала няма изградени детски площадки. Трябва ли по тази причина да го пусна да тича по магистрала , следвайки вашата логика. Има определени места, за кучета и няма място ваше куче там където играят деца. Възхищавате се на запада, а там за ваше поведение ще ви приберат кучето.
13
7
 
8
 
! Отговори
нико преди 7 години
ТАКИВА ЧУДЕСА СТВЪТ САМО В АМЕРИКА НЕ ЧЕ КУЧЕТАТА ИМ СА ПО УМНИ ОТ ДРУГИТЕ А СТОПАНИТЕ ИМ СА ПО *** ОТ КУЧЕТАТА ИМ
12
4
 
23
 
! Отговори
До сдуханите преди 7 години
Абе може ли да има такиша сдухани същеста,всяка новина омазвате с коментари за политика,ходете на лекар или психолог,вечер исигорно и секс неможете да правите без да говорите потази тема сдухани компелсари сте.
11
2
 
30
 
! Отговори
ганьо преди 7 години
а, бе в случая евала на кучето
10
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз имам куче, но никога не съм го оставяла насаме с бебето си. Познайте защо!
9
15
 
6
 
! Отговори
Az преди 7 години
ГЕРБ и Бойко убиха това куче! Мутрите запалиха къщата, за да построят мол!