Естествено розови устни, но как да ги имаме?

5 основни стъпки, които задължително трябва да следвате
Обновена: 2 окт 2016 21:39 | 2 окт 2016 21:36, Криси Табачка
5
Естествено розови устни, но как да ги имаме?
Снимка: архив, Reuters

Кой не харесва естествените и красиви розови устни? Използването на балсам или червило понякога не е достатъчно, особено по отношение на дълготрайност.

За да бъдем максимално полезни, открихме за вас няколко стъпки, с които да се радвате на добър резултат и то за по-дълго време.

Ето най-добрият начин в 5 стъпки, който задължително трябва да изпробвате, ако искате естествени и красиви розови устни.

1. Ексфолиране

Задължително ексфолирайте устните с естествен ексфолиант. Смесете една чаена лъжичка мед с кафява захар и нанесете. Масажирайте с кръгообразни движения и изплакнете с топла вода. Можете да използвате и четка за зъби, за да сте сигурни, че ще почистите добре.

2. Серум

Използвайте серум, с който да направите устните по-меки. Можете да заложите на кокосово масло, бадемово масло или зехтин. Поставете един пласт и оставете за през нощта. Изплакнете на следващата сутрин и ще забележите красивия блясък.

Вижте останалите стъпки в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
До Мръсник и Чистник преди 7 години
Харесва ви , или не важи и за горните и долните . Устни. Китайките много търсят избелващи ексфолианти за долните особено.
1
0
 
2
 
! Отговори
Козметичка преди 7 години
"За да бъдем максимално полезни, открихме за вас няколко стъпки, с които да се радвате на добър резултат и то за по-дълго време." НЕ, НЕ СТЕ ПОЛЕЗНИ!