Дар за День Рождения! Златен смартфон с лика на Путин

Цената на бутиковия модел достига 232 хиляди рубли
7 окт 2016 09:52,
69

Руска компания, специализирана в изработването на бутикови модели мобилни телефони, е пуснала специална колекция на iPhone 7 за рождения ден на Владимир Путин, който днес навършва 64 години, пише електорнното издание лента.ру.

Уникатите, наречени Supremo Putin Damascus, са 64 и са декорирани с орнаменти, които са украсявали остриетата на мечовете от дамаска стомана. На гърба е барелефният портрет на държавния глава.

Дизайнът на телефона се предлага в два варианта – в титановата гама и с инкрустации от злато. Устройствата са изработени с обем на паметта от 128 и 256 гигабайта. Цената им започва от 207 хил. рубли за версиите с инкрустираното жълто злато и достигат до 232 хиляди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марка iПут!
42
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 43Руснаците правят висококачествени смартфони, техни от А до Я. Всичката електроника за бойната им техника е руска. А това, че не знаеш, че заводите ВЭФ се намират в Латвия едва ли говори добре за теб. Влез в техен търговски сайт да видиш какво произвеждат. Е, имат много изделия с вносни комплектуващи, но нито едно - за военни цели. А пропо, поинтересувай се какви са двигателите на DAF или на новите турски танкове и хеликоптери.
41
1
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 41-II преди 7 години
..в тайгата, маркира амурски тигри, лови риба, обича компанията на хубави жени. Има черен колан по дзю-до! По-важното е, че въздигна Русия от разрухата, в която я наследи от пияницата Елцин и Юда Горби.Реорганизира армията и я направи най-силната в света.Играе си с западните политици като котка с мишлета. Показа им, че трябва да се съобразяват с Русия.Западът дружно го ненавижда, по команда от САЩ. въведоха му жестоко ембарго, но той блестящо им го отигра Ембаргото подейства на Русия като виагра
40
0
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 41 преди 7 години
Затова в Дрезден скандират:"Меркел - в Сибир, Путин - в Берлин!". Е, Мерел е била в школата на КГБ в Днепропетровск, а Путин е работил в Берлин като кадър на същата организация. За първото знаят малцина, второто е всеизвестно. Путин е универсал от световна класа - може това, което нито един западен политик не може да помисли да стори: кара Су-27, гмурка се с батискаф до дъното на Байкал, с миниподводница в Балтийско море да види остатъците от шведския флот, язди кон,плува в ледени води, кара ски
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С Днем раждения, Владиир Владимирович! Будьте здровым и сильным как в нынешный день! И гоните дурачков-подхалимов за три шеи! Они только вред приносят!
38
2
 
5
 
! Отговори
ЧРД! преди 7 години
ЧРД,г-н Путин! Да сте жив и здрав! И златна фигура да Ви отлеят,пак ще е малко.Добре че сте Вие да поддържате равновесието в света,иначе САЩ до сега щяха да унищожат света ,за да останат единствените господари на вселената.Бог да ви пази и благославя! Амин!
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По студентските общежития на България и аз съм се нагледал на ***. Има я навсякъде, където учат децата на селските "аристократи", израснали далеч от метрополията. А в Русия има много такива райони. Това не е като България - врътнеш колата и си в чужбина. Там можеш да пътуваш часове със самолет и все още да си в Русия. Тоест, има много места, далеч от метрополията. В северна Америка има подобни места и хора колкото искаш. Разликата е, че малко от тях отиват в университети.
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен.не е руска марка а маде ин бай ***
35
4
 
6
 
! Отговори
РОССИЯ преди 7 години
пак драскате глупости за г-н путин ако не пишете неможете спокоино да живеете ревноста ви продължава виждам как сино завиждате на руският народ че имат такъв прекрасен президент-патриот той вдигна русия и руският народ на високо равнище.ч.р.ден г-н путин да си жив и здрав.нека си пишат глупостите те немогат да различават между доброто и злото.това са българските ***
34
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
е пуснала специална колекция на iPhone 7 за рождения ден на Владимир Путинщо не пуснахте руски айфон бе отворковци :)))Нема ли да го болАт ушИте малкия с тоя американски телефон?
33
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фашисткото жуже Пу успя да си придаде особено мъжествен имидж.Но всъщност е един женски репродуктивен орган.В Чечня клекна и сложи Кадиров-протежето, за да не режат чеченците руски глави. Демек-капитулация.В Украйна - протежето Янукович. Демек-капитулация.В Болгария - Пятая колонна - *** от продажници и копейкаджии."Освободените и те ли не ни обичат"?Реално "фашисткий карлик" никъде не постигнал нищо без рушвети, проституция и надупване. И платена пропаганда.Велик???
32
3
 
8
 
! Отговори
ЧРД! преди 7 години
Водата е велик точка
31
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дайте му едно златно дилдо с лика на Обамана тоя фашунгер, че да си го завре.
30
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Килимите по стените видяли ги на живо?
29
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Завършх Електроника в МГУ Москва далечната 1988г.Имах "удоволствието" да видя от близо какво представляват руснацитеи ме хвана срам, че такива са ни освободили, и че са ни карали насила да ги обичаме.Пълни нещастници и кретни.
28
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русите нали мразят амерукунците? Какви са тия америкунцки пудуруци?
27
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нова Ялта, ама през крив макарон, фашитче!А от България - среден пръст.
26
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има ли фейсбук профил?Искам да му тегля една българска (18) и да му кажа, че Задунайская го МРАЗИ.
25
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВОВА !Бъди жив и здрав и не спирай да мачкаш гнусарите !
24
5
 
9
 
! Отговори
Историк преди 7 години
Комунизма е създаден от Карл и Маркс с идеята да се противопостави на капитализма, който определено е строй поддържащ богатите капиталисти за сметка на всички останали.Оттам се разнася по света съответно и в Русия. Идеята на комунизма като цяло днес се възприема за утопична, но никой не отрича че социализма който се явява преходен строй на комунизма всъщност е многог ама много по-добър за обикновения човек от капитализма. Защото при социализма има средна класа, няма безработица, няма престъпнос