Как престава любовта при различните зодии

Вижте как зодиакалните знаци слагат точка на връзката си
26 ное 2016 13:51, Теодора Драгоева
10
Как престава любовта при различните зодии
Снимка: outnow.ch

Няма нищо по-лошо от това да разлюбиш половинката си и така да разбиеш и нейните и своите мечти за бъдещето. За съжаление, това може да се случи на всеки. Понякога се случва без дори да го искаш.

Просто хората се променят с времето – в един етап половинката ви може да ви изглежда перфектна, а след известен период – да чувствате, че този човек ви е абсолютно чужд.

Ето и как представителите на различните зодиакални знаци се справят с този вид ситуация.

Казано с други думи, вижте как разлюбват 12-те зодии:

Овен

Хората от този знак са импулсивни и взимат прибързани решения. Тяхната спонтанност може да бъде чудесна в една връзка, но когато един Овен започне да поставя под въпрос любовта си към половинката, той е готов да действа малко грозно. Той може просто да реши да зареже партньора си без предупреждение.

Телец

Телците са много практични хора по натура. Преди да скъсат с половинката те ще обмислят нещата напълно и със сигурност няма да вземат прибързано решение. Те дори може да се изкушат да си съставят списък с плюсовете и минусите на любимия. Ако обаче са категорични, че във сърцето им няма любов, те просто ще изплюят камъчето пред партньора.

Близнаци

Хората от тази зодия са невероятно нерешителни и никога не са на 100% сигурни дали изобщо са влюбени, или това е едно увлечение. Един ден връзката им се струва перфектна, а на следващия – се чудят какво изобщо правят с този човек. Дори когато наистина разлюбят половинката си, те пак трудно предприемат действия да сложат край на отношенията.

Вижте останалите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: връзказодиилюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не желаеш, този човек мъж/жена. Не ти липсва не трепваш за него. Не те интересува, въобще. Пълно безразличие. Дори не се сещаш за него.
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм мъж дева и не слагам кариерата ми пред жена ми! Дори когато бяхме гаджета имах много добри професионални оферти, които сега 8 години по-късно щяха да ми осигурят много по-добра позиция и заплащане. Но ги отказах, защото трябваше да пътувам и да не обръщам внимание на гаджето си тогава! Аз инвестирах във връзката и сега сме женени с бебе. Така, че стига сте пускали *** статии и стига сте се опитвали да слагате хората в някакъв ***! Всеки има глава на раменете си.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 5каква система бе тук става дума за реалност. обясни ми как звезди подобни на нашето слънце на светлинни години от мен оказвят влияние върху сексуалния ми живот или пари или каквато друга глупост се сетиш. да не говорим за харакатера ми.
5
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
100% топен анализ. Особено за въздушните знаци. Девата е пословична с това описание...аз поне две деви познавам, които са пример за това.Близнаци са пълна кашя...по добре настана от тях.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 4Просто знаеш това, което те учи системата. И не знаеш това, което Не те учи.Няма нищо сложно и чудно.
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе нали рибите уж бяха много чувствителни...
2
1
 
5
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
Вярно е що се отнася за стрелеца.
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам да опишете начина по който сте стигнали до тези заключения понеже съм 100% сигурен че сте си ги исмукали от пръстите.