А той страхува ли се от обвързване? Проверете...

Ето 5 признака да не си губите времето
7 дек 2016 22:46, Екип на Tialoto.bg
4
А той страхува ли се от обвързване? Проверете...
Снимка: Reuters

Вероятно помните онази серия от „Сексът и градът“, в която Тузаря обясни на Кари да не очаква сериозна връзка от него. Размишленията ѝ относно реакцията му отвориха очите на милиони жени за т. нар. Синдром „страх от обвързване“, който все по-често се наблюдава при представителите на силния пол.

Причините са различни, но най-често се свеждат до следното – емоционална незрялост, предишен опит и връзки и родителски пример, твърдят психолози и семейни консултанти. Ако търсите връзка, оглеждайте се внимателно за тези знаци, за да не си губите времето и енергията за грешния човек:

1. Когато сте заедно, правите само секс

Това е прекрасно занимание, но ако отношенията ви се свеждат единствено до това, то определено не се надявайте за връзка. Мъжът, с когото се виждате, очевидно иска да ограничи контакта ви до плътското. Ако истински държеше и се интересуваше от вас, щеше да ви извежда по срещи, да ви запознава с хора и да прави някои романтични жестове.

2. Не казва нищо за миналото и бъдещето си

Ако излизате от шест месеца и знаете единствено къде живее и какво работи, това не е добър знак! Ако планирате да бъдете с него и занапред е важно да имате базова информация – какви са целите и мечтите му, иска ли семейство, какви връзки е имал преди, защо не се е получило и т. н. Същото важи и с обратен знак. Ако един мъж иска да се обвърже с вас, то той ще ви разпитва и ще се интересува от живота ви.

Вижте останалите признаци в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако му харесва жената, защо да не се обвърже с нея?!
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Авторката е дала предпоставка за това :Ако не желае се обвързва ще го завържа. Някои Жени са кухо буквални.
1
0
 
0
 
! Отговори
super преди 7 години
strahotna statija