Ако си без гадже, дали пък не е заради зодията

Каква е причината все още да сте сам и необвързан?
17 дек 2016 20:33, Теодора Драгоева
14
Ако си без гадже, дали пък не е заради зодията
Снимка: outnow.ch

Ако се чудите защо все още не можете да си хванете гадже, въпреки че се оглеждате активно за такова, то може би причината е в някои от негативните характеристики на вашата зодия.

Възможно е именно тези ваши отрицателни черти да ви държат със статут "необвързан".

Ето и какви са причините, поради които всеки един зодиакален знак може да отхвърля любовта несъзнателно:

Овен

Вие сте смущаващ най-вече заради това, че искате да командвате всичките си гаджета. Повечето представители на противоположния пол ви бягат още в началото на връзката, защото осъзнават, че ще им е трудно да се справят с вас в дългосрочен план. Вие плашите потенциалните си гаджета и с това, че имате твърде спонтанен характер.

Телец

Може би все още сте необвързан заради това че сте голям интроверт и сте си малко самодостатъчен. Вие предпочитате да си седите у дома, вместо да се срещате с хора на социални мероприятия и по заведенията. Вие няма да си намерите гадже, ако не предприемете някакви мерки да разширите кръга си от познанства. С годините има риск да започнете да се затваряте в себе си още повече, така че сега е моментът да излезете и да се забавлявате.

Близнаци

Вие сте необвързан защото може би сте изтъкан от различни комплекси, които ви пречат да обичате истински и дълбоко. Близнаците са твърде разностранни личности с доста неспокоен дух. Понякога им липсва емоционална зрялост и им е трудно да изградят сериозна връзка. В същото време те са много взискателни по отношение на своите партньори, което също пречи на любовния им живот.

Рак

Вие сте необвързан все още, защото сте недоверчив и доста ревнив по натура. Освен това вие засипвате с майчински грижи всичките си гаджета и с това бързо ги отегчавате. Наред с това ви липсва самочувствие и лесно се обезкуражавате, ако човекът от противоположния пол не реагира на ухажването ви веднага.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: връзкаастрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Ше се сбием за Надя. И аз го желая.Николова, каква зодия си, бе, пич?Аз съм Близнаци. Ше го пишем 3ка.
7
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжа Козирог е патологичен ревнивец. Не знае, какво иска и как го желае. Когато е безсилен използва похвати за потъпкване на достойства и самочувствие.Това им вдига гарда. Докато е лудо влюбен във вас, след малко не е много обеден в собствените си чувства към вас.
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жена Скорпион е готина. Мъжа Скорпион е ревнив, със чувство за собственост. Третира гаджето си като предмед, това си е мое.
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жената Рак въобще не е ревнива. Тя истински приятел. Имат странни разбирания и виждания за нещата. Това ги прави малко, странни, интересни, загдъчни. Има чар в тях.
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Овен мъж да ти е гадже. Ще ви носи на ръце. Освен, ако не му се качите на главата. Жените са властни, командорки.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
няма избор, прочетох ги всичките, един дол дренки
2
1
 
3
 
! Отговори
Митака преди 7 години
Аз съм необвързан защото чакам Надя Николова да ми стане гадже.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как така Михаела не е произвела този колосален труд!