5 важни въпроса към разведеното ни гадже

Не е тайна, че разводът може да се случи на всеки, но...
26 дек 2016 22:55, Екип на Tialoto.bg
47
5 важни въпроса към разведеното ни гадже
Снимка: Reuters

Не е тайна, че разводът може да се случи на всеки. И макар експертите да твърдят, че разтрогването на браковете в световен мащаб е намаляло наполовина през последното десетилетие (може би, защото и сключването на брак драстично е понижено), има голяма вероятност в даден момент да излизате с разведен мъж. Това проблем ли е?

Вероятно не, но за да не се превърне в такъв, трябва да се уверите, че той е продължил напред и все още гледа оптимистично на идеята да срещне "жената на живота си" и да изгради семейство с нея. За да го направите, трябва да го попитате следните неща, твърди американският психолог Джозеф Силона.

1. "Чувстваш ли се комфортно да говориш за бившата си?"

Мъж, който не може да говори за бившата си съпруга спокойно, може все още да има чувства към нея или да е емоционално инвестиран в предишния си брак. Това показва, че има нездравословна връзка с него, което може да е проблем за вашето бъдеще, коментира Силона.

2. "Би ли се оженил отново?"

Вероятно смятате, че щом веднъж е бил женен, няма страх от брака и би го направил отново, ала може да грешите. Ако той вече се е опарил веднъж, има вероятност да не пробва отново и на практика напълно да се отрече от институцията брак.

Ако и вие не държите на нея, няма проблем, но ако искате да се видите в бяла рокля, дали си струва да влагате енергия във връзка с този човек?

Вижте останалите въпроси в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: връзкаолтарразвод
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва си мега, ултра *** за да я питаш за бивш мъж. На мига разваляте момента.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 29Много правилно, написано. ***Merry Christmas! *** :-)))))
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"От добрата жена мъжът лесно си тръгва при проблем, защото е убеден, че ще срещне по-добра. Но лошата жена така и не иска да напусне, защото го е страх, че ще срещне по-лоша." ;) Весели празници! :)
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В коментар 25 със звездички замениха народно название на разведената жена.
6
0
 
4
 
! Отговори
И пак за ергените преди 7 години
Не подценявайте и майките на разведените млади жени. Една такава беше станала нарицателен пример. Поощряваше дъщеря си често да кани студентската ни компания у тях. И все ще намери повод да влезе при гостите, за да поднесе някое лакомство. После уж случайно ще попита за някое отсъстващо момиче и добавя: "Хубава е, добра е, ама като се омъжи дали ще може да роди? За момичето никога не се знае дали ще може да ражда. А я вижте Поличка какво хубаво момченце си има!" /Поля е разведената й дъщеря./ :)
5
0
 
7
 
! Отговори
До ергените преди 7 години
Имайте едно на ум. Към вас гледат почти всички разведени жени. Искат да хванат някой, който до момента няма свои деца, та да гледа техните, пък в краен случай може да родят едно и на него. Освен това, те разчитат на натрупания житейски опит и са си направили сметката, че знаят как да подходят в много ситуации, в каквито Неомъженото девойче не знае как да постъпи, за да извлече полза.Ергените налитат на разведени, защото си мислят, че това са лесни "бройки". Но често пъти падат в капан.
4
0
 
5
 
! Отговори
Много му здраве преди 7 години
на американския психолог.По-важно е друго. Какви жени са подходящи за разведения мъж?Ако питаш него, той ще каже, че най-подходящи за него са момите под 25 г. И те, ако са наивни, ще следват съветите на този психолог и ще си губят златните годинки с неподходящ за тях.На парясника подхожда ***. Ако той има дете от предишния брак, може да се насочи и към жени, които си знаят, че по някаква причина са бездетни. Вдовицата също е решение.Ако той е чичко Паричко, ще му се лепят и 18-годишни.
3
10
 
5
 
! Отговори
Девил преди 7 години
Бракът е за загубеняците, само то ще кажа!
2
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали е разведен, защо да се връща в миналото? Да говори за Жена, която е била преди. Нали сега е с вас. Там всичко е приключило. Хората сами си създават излишни отрицателни емоции. Като живеят в миналото и неотадават значение на сегашните моменти. Пропускат твърде много и това, води до дълбоки разочерования.
1
5
 
0
 
! Отговори
з н а й к о преди 7 години
Ще ви кажа Аста ла виста...