5 знака, че сте намерили правилния човек

Признаците, които потвърждават правилния избор на половинка
19 юли 2017 23:00, Eкип на Teenproblem
16
5 знака, че сте намерили правилния човек
Снимка: Instagram

Пеперуди в стомаха и незабравима тръпка – част от живота на всеки един. Но това достоверни знаци ли са, че сме открили сродната си душа? Разбира се, че не са. Когато на човек му е приятно с друг, той се чувства именно по този начин. Всяко едно запознанство е вълнение, нови емоции, всяка първа среща носи усмивки, приливи на щастие и необяснимо приповдигнато настроение.
 
Как обаче да разберем, че сме открили правилния човек, който заслужава доверието ни?
 
1. Грижовен е и не пропуска да ви казва "Обичам те" по хиляди начини – "Облечи се топло", "Пази се", "Не забравяй да се храниш добре", "Как си?"
 
2. Слуша с цялото внимание на света за това как е минал вашия ден. Това наистина го вълнува и не симулира интерес. Иска да разбере какво ви се е случило, да се радва с вас или да ви даде огромна доза успокоение.
 
3. Не ви обвинява и не ви натяква за грешките, които сте допуснали. Сродната душа изслушва и намира решение на проблема. Няма никога да чуете израза: "Аз нали ти казах!". На ясно е, че човек прави грешки и се опитва да помогне.

Останалите признаци можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: връзкиполовинка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
3
 
! Отговори
Петкан преди 6 години
Това героите от някоя приказка ли са ? Една двойка винаги се кара, а днешните жени 95 % са Върти-опашки !
4
5
 
3
 
! Отговори
от статията преди 6 години
олекна ми ще спя спокойно
3
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слуша с цялото внимание на света за това как е минал вашия ден. Това наистина го вълнува и не симулира интерес. Иска да разбере какво ви се е случило, да се радва с вас или да ви даде огромна доза успокоение.3. Не ви обвинява и не ви натяква за грешките, които сте допуснали.... "----------------------------Това същество някакво извънземно ли е? Някой ангел - хранител може би?!! Принц от приказките?! Във всеки случай в България не съм срещала такъв реален човек.... :'(((
2
17
 
7
 
! Отговори
:) преди 6 години
Всичко написано в статията е точно, разминаваме се само в едно - чувствам у него лека ревност, когато стане въпрос за мои съученици, състуденти и колеги-мъже, с които сме само приятели и съратници. Дори има един много смешен момент. Когато спомена, че някой от тях е постигнал нещо значително, това като че мобилизира моичкия и той да направи нещо, което не е лесно за осъществяване, пък макар и да е само в рамките на битовите проблеми.Изглежда, това е някаква специфична черта на мъжкия характер
1
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, статията този път е безупречна. Дано и тези, които не сме срещнали все още правилния човек, да имаме късмет да го срещнем. :)