Доказано: Мъжете с татуси – най-добрите съпрузи

Татуировките все още се приемат с резерви от някои хора
9 авг 2017 19:13,
40
Доказано: Мъжете с татуси – най-добрите съпрузи
Снимка: pexels.com

Татуировките все още се приемат с резерви от някои хора, така че е нормално да се появи притеснение при мисълта да доведем вкъщи някой, който е татуиран.

Живеем обаче в 21-и век и е време да спрем да гледаме осъдително на околните и да проявим разбиране и уважение към личния избор на всеки човек.

Ако някой се нуждае от още убеждаване, предлагаме 3 причини, които доказват, че мъжете с татуировки са най-добрите съпрузи, и то според науката.

1. Секс и още секс

Според данни на проучване, поместено на страниците на Sexual Medicine, хората, които са направили някакви промени по тялото си (татуировки, пиърсинг), правят повече секс, в сравнение с тези, чието тяло е „чисто“.

2. Те са по-уверени

Според някои да имаш татуировка автоматично означава, че изпитваш някаква несигурност или мразиш тялото си. Голяма грешка. По време на друго проучване става ясно, че хората всъщност изпитват по-малко тревожност, свързана с външния си вид, веднага след като получат татуировка.

Освен това, самочувствието им се повишава значително три седмици след като са си направили татуировката.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: брадавръзкитатуировки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ме е вярно има много лоши мъже с татуси и много добри с чисти тела.Авторката стига слага определения.
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комплексари са тези изрисувани по цяло тяло Освен ако не прикриват белези.Я обуйте жена в пола и рокля...,да ...,да. Жена цялата нарисувана,просто така.Ще и излезе цялата комплексарщина на показ.Не дълга пола къса на коляно..по нея да се види и гръд..талия..глезен..прасец.Защо ще се шариш,А рокля и пола ще са ти чужди!? Нали си жена!? При мъжете си е котва.Като личности изразени в един татус.Татуса говори какъв си...освен,ако не е за разнообразието.. !!Някои се туниговат временно за кеф.
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** простотия та.
25
0
 
5
 
! Отговори
Иван Пешев преди 6 години
Ако напишете статия че са им по-големи *** ще правят още повече секс и няма да е заради татусите. Изобщо олигофренично писание е това. Имал татуси бил такъв и онакъв - само психиатър може да каже а те разбират от татуси.90% от хората с татуси са с ниско самочувствие за своето тяло щом искат да го подобряват я вижте емототата дето се вси с татус и пиърсинг и кво *** се със стъкла по ръцете щото правим много секс и сме с високо самочувствие
24
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Да,в казармата един католик от Раковски,си беше татуирал няколко букви на....главата!Да,точно така,на онази-специалната.Нататък без коментар.
23
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По голяма щуротия не бихте могли да измислите
22
0
 
4
 
! Отговори
Ето, това е преди 6 години
Решението на световните кризи явно не е в морала и възпитанието, а в тУтУировките. Временните стават ли?
21
4
 
16
 
! Отговори
Директор преди 6 години
Щом има татуировка, значи е малoумен и е мозъчен инвалид. Татуировката е вид осакатяване и ако не е за да прикрива белег си е жив признак за завършен *** - такъв го вземам на работа само да копае без пари. Допускам някои малки татуировки, ама да се нарисуваш кат китайски порцелан си е жив признак на пълен олигофренизъм...
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е почти 10 годишно изследване на Chicago Tribune.Не, че хората с татуси са лоши, ама мъже и студенти, са две малко различни неща.
19
8
 
4
 
! Отговори
Пиещ Сминдух преди 6 години
Мда, виждам, че пенсионерският клуб е тук в целия си състав и е нащракал набързо 20 коментара
18
0
 
10
 
! Отговори
Язека преди 6 години
...и статията започва с "Доказано - ..." Смятайте какво е нивото на преписвачите тук и в така любимият им шорткът - тялото.
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, че са татуировките и фейсбук за да си правят изводите отдалеч и отрано :D
16
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжете с татуси са или наркомани, или психичноболни. Или и двете.
15
3
 
22
 
! Отговори
аз преди 6 години
Като видя момиче с татуировки веднага асоциирам с нещо долнопробно, мръсно и гнусно.А момче с татуировки, незнам ама асоциирам с тия овчарските чантички дето на последък всички чалгари носят. В македония им викат "педеруша" на тия чанти.
14
3
 
28
 
! Отговори
Пепо преди 6 години
По-голяма тъпотия не бях чувал
13
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не искам да имам татуировки защото не искам да си инжектирам някакъв много съмнителен химикал под кожата който най-вероятно е произведен в някое пропаднало мазе в Китай пълно с плъхове и *** от неграмотни черноработници.Който иска да се татуира колкото си иска където си поиска.Първо се татуират,после си ги махат после пак се татуират и така до краят на света.Щом им харесва да го правят.Всеки си има вкус.Не съм съгласен съа изследването,че татуираните са по-добри от другите.Долна лъжа.
12
1
 
9
 
! Отговори
до този под мен преди 6 години
...Ами така си е - не кръшкат с противоположния пол.
11
0
 
6
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Нека запее всички с човека от култовата снимка към статията: Дес-па-си-то..... И тук ни преследва тази песен.
10
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Излиза че затворниците са най-добрите съпрузи. Доста странно ми звучи. Татуировките са грозни. С времето изглеждат все по зле.
9
2
 
30
 
! Отговори
blabla преди 6 години
Вие къде сте видяли Ролс-Ройс с лепенки