Топ 5: Зодиите, които искат да са център на света

Кои знаци не могат без внимание?
Обновена: 30 апр 2019 12:21 | 30 апр 2019 12:10, Ивета Иванова
10
Топ 5: Зодиите, които искат да са център на света
Снимка: pexels

За някои от зодиакалните знаци е много важно винаги да са в центъра на вниманието. Те не могат да понесат някой да ги игнорира или да не придизвикат интерес у околните. Ето и кои са те.

Овен
 
Овните изискват внимание, защото смятат, че го заслужават. Те си мислят, че всъщност не копнеят за внимание, че това не е важно за тях. Но в същото време предизвикват другите, винаги провокират околните и сами се забъркват в скандали. Обичат вниманието, просто не го признават пред себе си. Много уверени и независими личности са. Харесва им да командват и не могат да понесат, когато някой не ги слуша и не ги приема сериозно.
 
Близнаци
 
Тези знаци обичат да са под светлините на прожекторите, защото знаят, че има какво да покажат на хората и какво да дадат от себе си. Те имат много интересни истории, които държат да разкажат, а и другите се изумяват от преживяванията на Близнаците. Забавни са и знаят как да развеселят околните. Знаят всички клюки, това също е сред причините, поради които получават внимание. А и са много общителни. Умеят и да изслушват другите.
 
Рак
 
Раците са срамежливи и чувствителни. Но обичат да са център на внимание в своя приятелски кръг и в семейството си. Тези зодии трябва да знаят, че има хора, на които могат да споделят, разчитат и които винаги ще са до тях, ще ги изслушат, ще приемат проблемите им присърце. Отчаяно се нуждаят от внимание, когато в живота им настъпват някакви промени или когато им се е случило нещо лошо. Раците са несигурни в себе си, затова трябва постоянно някой да проявява интерес към тях.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До в 10-ката"За да си център свали си банския."---Е, що? Той скрива ли още нещо? Гънките и така са ясни. :)
7
3
 
3
 
! Отговори
в 10-ката преди 5 години
За да си център свали си банския.
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зодия Близнак съм.Но, заради един близнак (13 юни 1959, с. Банкя, НРБ) не се откривам пред хората ... :)Той, както казва Иветчето, обича да е под светлините на прожекторите.И само това. Другото "не го може". :)
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Scorpiooo
4
6
 
2
 
! Отговори
младен преди 5 години
Стига ве Котьоо. Я виж к'ва и е дупарата.
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Анонимен 3, ти май не си от гореспоменатие зодии?
2
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Църквата не признава зодии
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не че нещо, но тези статии за зодиите наистина стават доста ***. Оня ден някъде имаше статии кои зодии щели да са късметлии около Великден. Явно е било съгласувано с църквата :)