Според зодията: Какво ще ви донесе есента?

Ето какво ви очаква през сезона
24 сеп 2019 14:47, Ивета Иванова
2
Според зодията: Какво ще ви донесе есента?
Снимка: Pixabay

 Есента вече дойде и тя ще донесе много нови емоции и преживявания на зодиакалните знаци. Ето и какво ви чака през новия сезон, според "Elite Daily".

Овен
 
Ще отделят време на интимните и романтични връзки. Става въпрос или за колега, към който изпитват някаква тръпка, или за половинката им. Ще са много отдадени на любимия човек през периода, ще искат да прекарват повече време с него и ще го очароват с жестове и изненади.

Телец
 
Време ви е да бъдете по-организирани! Ще станат по-подредени и по-добре ще разпределят времето си. Ще намерят време за задълженията си, за посещенията при лекар, които отлагат, ще променят ежедневието си. Ще опитат да създадат хармония в дома си и в живота си.

Близнаци
 
През есента ще се развихрят. Близнаците ще са много харизматични този сезон и ще очароват околните. Ще се отдадат на романтични преживявания, ще проявят креативност и ще ходят на културни събития. Ще изразяват себе си и няма да се страхуват да покажат кои са.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Зодия Махмурлук преди 4 години
През есента ще се развихрят. Алкохолиците ще са много харизматични този сезон и ще очароват околните. Ще се отдадат на романтични преживявания, ще проявят креативност и ще ходят на културни събития. Ще изразяват себе си и няма да се страхуват да покажат кои са.