3 зодии, които постоянно живеят в стрес и напрежение

Ето кои никога не могат да се отпуснат и се ядосват за дребни неща
9 яну 2020 15:43, Ивета Иванова
7
3 зодии, които постоянно живеят в стрес и напрежение
Снимка: Pixabay

Ясно е, че ежедневието на всички е напрегнато понякога, хората често се изморяват, нервират, притесняват, стресират. Но има 3 зодиакални знака, които почти никога не могат да се отпуснат, ядосват се за дребни неща, преживяват всичко много тежко, премислят нещата и постоянно са под стрес. Вижте и кои са те.

 
Дева
Това са зодиите, които най-много премислят нещата. Анализират всяка една ситуация, всяка дума, която са чули, всичко, което се случва около тях. Продължават дори да мислят за стари случки. Притесняват се излишно, сами си създават проблеми. Преувеличават нещата и започват да си въборазяват. Това, че са перфекционисти и искат да изпипат най-малкия детайл също им пречи, защото е натоварващо и стресиращо. Поемат прекалено много отговорности и опитват да се грижат за всички, затова постоянно са напрегнати и заети. Работят, грижат се за семейство и роднини, така стават прекалено натоварени и едвам издържат. Почти нямат време за забавления и разпускане.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такава жена "Близнак" познавам.Прави проблеми и скандали с крясъци и по най-дребния повод. Ако не стане на нейното, ще подлуди всички около себе си, не само в семейството и сред роднините и познатите си, но и в службата, като не подминава и шефовете, от които зависи и заплатата, и задачите, които получава.А когато постигне своето, като последица от това винаги има хора със съсипани нерви край нея, независимо дали се е инатила по някой важен въпрос или е бесняла по съвсем дребен повод.
5
1
 
2
 
! Отговори
благословени преди 4 години
благословена благословени
4
2
 
0
 
! Отговори
не сме зодии преди 4 години
не сме зодии не сме от тези зодии не сме от тези зодии ,кои зодии стресират постоянно
3
4
 
0
 
! Отговори
copymygenesnow преди 4 години
сега поне 10 олигофренки, които не са прочели прокълната на астроложката и не са видяли какво се случи с Анжелина по бордовете след такива накълненки ще се хвърлят по щандовете на Моловете, за да твърдят че това без никакво съмнение са самите те
2
0
 
2
 
! Отговори
swat преди 4 години
Учи за да не станиш *** и зла астроложка от посредствени сайтове, явно на снимката са показани и усилията за товаА дима на снимката е от футболни димки и други подобни простотии, докато наоколо крещят запалянковци от всички посоки, нали?
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ох, какви глууупооооооостииииииииииии!...