Сезонът на Рибите е тук, какво да очакват зодиите от него?

Вижте прогноза
23 фев 2021 16:30, Ивета Иванова
3
Сезонът на Рибите е тук, какво да очакват зодиите от него?
Снимка: Pixabay

Сезонът на Рибите започна на 19 февруари и продължава до 20 март. Рибите са последният знак от зодиака, така че това е край на астрологичната година. Време е за почивка, равносметки и събиране на енергия. Сезонът на Рибите носи спокойствие, помага ни да станем по-състрадателни и да се отпуснем. Периодът ще е щастлив за водните знаци, и пълен с емоции и леко нестабилен за Девите, Стрелците и Близнаците. Ето какво ви чака, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Те са много ентусиазирани хора. Лесно и бързо стартират проекти и връзки, но по някое време спират да се грижат за тях и ги оставят. В сезона на Рибите тези проекти и връзки отново ще дойдат на дневен ред и Овните ще могат да ги довършат или развият. Емоционален период за тях. Преди да започнат нещо ново, трябва да довършат старото.
Телец
 
Да се подготвят за активен социален живот. Ще са на романтична, любовна вълна, може да са емоционални и да харесват сладникави неща, което няма да е в техен стил, но няма и да могат да го предотвратят. Ще говорят за чувствата си пред приятели и ще са по-сантиментални. Ще подкрепят близките и самите те ще получават подкрепа.
 
Близнаци
 
Да помислят за какво мечтаят и кои са най-големите им цели сега. Също да анализира каква е репутацията им и как могат да я подобрят. През сезонът на Рибите могат да се стремят към най-доборото, особено в кариерен план. Да използват енергията и креативността си в работата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новинарски сайт, който говори "факти"....