Военен хеликоптер се разби в Македония, 11 загинали

Хеликоптер на македонската армия падна близо до Катланово, на 10 км югоизточно от Скопие
12 яну 2008 16:30,
70
Военен хеликоптер се разби в Македония, 11 загинали
Хеликоптер на македонската армия падна близо до Катланово, на 10 км югоизточно от Скопие. Снимка: wikipedia

Хеликоптер на македонската армия падна около 12,30 часа местно време (13,30 часа българско време) близо до Катланово, на 10 км югоизточно от Скопие.

Всичките 11 души, които са били на борда на хеликоптера, са загинали.

Това съобщава македонската телевизия А1.

Според източник, близък до македонското министерство на отбраната, военните се завръщали в Македония след мисия в рамките на многонационалната сила за стабилизиране в Босна (ЕУФОР).

Засега полицията не дава сведения за причините за инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
0
 
! Отговори
Donchev преди 15 години
ei hasane .. tur4in...zaradi takiva kato tebe sam stanal rasist..koi eni4ar be tapa 4alma mrasna......iskam voina da stane..ama v Balgariq vs turci i *** da izmrat..samo 4ista rasa da sme....
68
0
 
0
 
! Отговори
Милчо преди 16 години
Абе тия "македонци" не им ли се разпадна едноличната фирма ??? Абе тия са големи предатели и родоотстъпници,невярвам бог да им прости за плиюенето о порогаването на собственият род !!! А незнам защо така са налапали *** на педераста Ал.Македонски, кои им е пикал на мозака за да го имат за някакав роднина ? Тия ФИРОМИ акъл нямат,неса добре хората.........
67
0
 
0
 
! Отговори
Горд преди 16 години
64. Брате ,претиснявам се за тебе,земи за секои случаи *** на доктор за да ти го прегледа болниот мозок!!! мисля ,че имаш дярия(пролив) во мозакот! Жал ме е вече за вас "македончетата", напъвате се много ама освен да се *** ,друго неможете да направите,много сте *** обаче !!! Земете прочетете,тук - там какво значи територия и какво нация, и дали има нещо общо !? Иначе,не ми пука за вас,щом ,като искате търсете под вола теле,ама освен волският друго нема да намерите!!! Като си я сакате вашата измислена държава и история,стоите си там,слушаите сръбска и албанска музика и тапеите! "Македония" има нужда от вас ! Разбра ли ме бе ФИРОМ-ска Леблебиьо ?!
66
0
 
0
 
! Отговори
Шаро преди 16 години
Абе стига с тези миризливи "македонци",омръзна ми от тях вече ,егати и смешниците! между другото ,не ги наричайте македонци а им викайте ФИРОМ-и,както ги нарича целият свят,...защо ли !!! Защото целият свят знаят ,че няма такова племе и че те са си чисти,чистички българи! ама нека още си губят времето с глупости,албанците това чакат !!!!
65
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Уважаеми "Македонци" и македонисти,първо се образовайте малко и прочетете тук,там какво означава : ТЕРИТОРИЯ,ГЕОГРАВСКО НАИМЕНОВАНИЕ и какво означава НАЦИЯ ?! Драги мои,територия и нация са две различни работи,така ,че колкото и да са сърбоманско надъхани така наречените "Македонци",първо трябва да си отворят очите и умовете за да не си отворят за сметка на това,малко по-късно газовете!!! Защото колкото и да плюят така наречените македонци по България и Българите,ние сме една кръв и само ние Българите можем да си помогнем едни на други!!! А всичко друго братя "Македонци" е безмислено и тъпо,А.Македонски и други подобни глупости само Ви вредят и вместо да си губите времето по търсене на история и зглобяване на пъзели от това ,което Ви харесва ,вземете се в ръце и всички тези глупости по умишленото Ви заблуждаване го навйите на руло и го напъхайте в газа на този който само Ви обърква! Разберете,македонизъмът не е нищо друго освен професия и бизнес на оправляващите в Скопие и Белград! Кофти е,знам, истината винаги боли, но по добре болка отколкото заблуда и лажа !!!
64
0
 
0
 
! Отговори
Леблебия преди 16 години
#59: значи българите са македонци), а не македонците българи! Аз все пак бих казал че само част от вас са македонци, а останалите ветоятно наистина сте татари, траки и какви ли не. Ти казваш нима историята идва от настоящето а не обратно, демек ако днес сте българи и говорите български тогава като тръгнем назад сигурно македонците не били македонци, а българи. Кой знае откъде идва тая *** дума Македония и македонец. Значи и хърватите и словенците са българи. Но ще кажа че ако е така както казваш, тогава българите са по-новата креация, а не македонците.
63
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 16 години
Абе,стига с тези нещастни "Македонци"!!!!!!!!!!!!! Така нестава,трябва по-кротко да им помогнем да си ободрят мозаците от жестоката сръбска промивка! Ние сме братя и трябва с добро да им помогнем на така наречените "Македонци",да разберат ,че фактически те са Българи и да не извършват сретотатство-плюещи родната си кръв! С добро трябва! Когато едно улично куче го ритнеш,тогава то се спуска да те лае, а когато го погалиш и му хвърлиш парче хляп то ти става приятел!
62
0
 
0
 
! Отговори
ХАСАН преди 16 години
Мелиса ти си предателка! Ако живееше в Америка,туркиня ли щеше да си? А и на всичкото отгоре 90% от турчеещите се в българия са потурчени българи,и сега се превърнахате отново в ЯНИЧАРИ! В турция не ви щът тука се турчеете! Предателат всякога си е предател!!!
61
0
 
0
 
! Отговори
Братя Грим преди 16 години
"Ну....заяц...македонец,ну...пагади...!" Гледайте новата,руско сръпска продукция,в която се разказва за едно зайче,мило,добричко и симпатично,което се казвало Македончо. И така Македончо било симпатично но малко мърляво зайче,дупето му било продрещяно и оклепано с лайнца,но това било най-малкото,Македончо бил доста,доста крадливичак.... След,като откраднал историята на своите съседи и след като започнал да събира антични митове и документи за луната,разбира се за да я обяви за македонска,Македончо решил да предяви собственост и на прословутата компания "МАКДОНАЛТС". Еми да...,разбира се ,помислил си Македончо, щом,като започва името с МАК,разбира се ,че е македонска и разбира се ,че е моя! И започнал да побликува малкият герой по вестници ,списания,радио и телевизия,как "МАКДОНАЛТС" била създадена от пра тедо му А.Македонски и как дедо му маал антични кюфтета и кебапчета и пиел антична ракия там...... И...така,един ден Македончо решил отново да се провре под комшйиският плет и да си открадне комшйиски морковки,разбира се те са по-сладки! Напълнил Македончо торбичката си,и за миг видял в тъмнината един много голум и сочен морков,който сияел в мрака. Оставил Македончо торбичката с набраните морковки и се втурнал да захапе големият и сочен почти 50сантиметров морков.....НО..,уви! Не се оказал морков! С пръст в оста и изхвркнали очи Македончо разбрал ,че е хванал и е гризнал големият и дебел *** на своя къмшия! Рев на разгонена мечка стравница разпорил тишината! Но ови не било мечка,бил нашият герой Македончо! Македончо,стоеше в градитата на комшията си,хванал палците на предните си крачета а комшията пореше ли пореше с дебелият си и як *** мазното газе на Македончо. Но комшията не бил толкува вулгарен разбира се,преди да почне с ебането,намазал дупето на македончо със специален античен вазелин,който в между прочем ползвал и пра дядото на Македончо Ал.Македонски! .................................................. .................................................. .......... СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ...........................
60
0
 
0
 
! Отговори
Melisa преди 16 години
Jelko parvo putioto si ti.az sam turkinq ot BG ,po to4no jivota mi do sega e minal v Sofia,ne sam ottam,samo jivqh tam i ne mi puka v istoriata kakvo pi6e.puka mi tova, koeto sam vidqla ot tqh za 1 g, a to e dosta.ne mi kazvai az kakvo 6te 4eta, 4eti si gi ti tezi knigi gramotniko
59
0
 
0
 
! Отговори
КОКО преди 16 години
Господин анонимен,ако искаш да знаеш в архивите на Ватикана,се пазят хроники на четирима византйиски хронисти,който в прав текст казват ,че Ал.Македонски принадлежи не на Гърция а на България(тука въобще и нестава ръпрос за новосъздадената Титова Македония),и четиримата хронисти казват,че родитителите на Македонски са изпратени от Кановете на Стара България,за да търсят нови земи за преместване н държавата,породено от варварствата на монголите.Също така хронистите много точно казват,че езика на кайто е говорил Ал.Македонски е Български и е бил неразбираем за коренното население по тези сегашни земи на Балканкият полуостров.Тук е и отговорът на въпроса:"защо по-късно Българите се заселват в тези земи?",много просто,идват в свойте земи,който преди време е опознал техният пратеник а и по-късно завладял за кратко време,като от простолюдното тогава население по тези земи,живеещо в малки градове-държави,той обединява в едно царство превърнало се в империя а по-късно изчезнало от нашествията на хуни,татари и монголи и заличена за повече от 1000 години.Незабравяйте,че инперията на монголотатарите,начело с Чингис Хан е четири пъти по -голяма от тази на Ал.Македонски. Що се однася до днешната държава Македония,и децата знаят ,че е изкуствено саздадена и с фалшива история! Лично ас нямам нищо потив тези заблудени хорица,само нека не се подиграват с нашата,Българска история, да не се гаврят с нашите символи,да оставят на мира един от най-светите български владетели цар Самуил и да не го наричат македонец,защото на всички паметници останали от него сам той се подписва "Самуил-цар български"! А после ,така наречените македонци,могат ако искат,да си изтеглят очите с клечки за зъби и да се провазгласят и за китайци! р.s. ВЕЧНА ИМ ПАМЕТ НА ЗАГИНАЛИТЕ ВОИНИЧЕНА,ЛЕКА ДА Е ПРЪСТА ИМ И ВЕЧНА ПАМЕТТА !
58
0
 
0
 
! Отговори
Жеко преди 16 години
Ало...,анонимните,вижте първо ЮПИТО,как псува и тогава бъдете съпричастни и ако поне малко уважавате историята си или историята ни,пишете на кирилица и се научете да горорите и пишете грамотно,смотани неграмотници ! Ако искате да видите,колко ни "обичат" братята македонци,влезте в който и да е МК. сайт и поискайте информация за България,отгоре до долу ще получите само помия,гомна и ***! Затова не ги защитавайте тези *** нарекли се македонци и наследници на Ал.Македонски,те са просто нещастници,но ако,господ си знае работата,след като още го връща на сърбите,така ще го върне и на така наречените македонци,който вмежду прочем в изчезналата държава на Ал.Македонски са се казвали МАКЕДОНИ а не македонци!!!! Що се однася до войничетата,Бог да ги прости и мир на праха им,сажалявам от сърце за тези млади БРАТСКИ животи!
57
0
 
0
 
! Отговори
anonimus преди 16 години
Are vednaj za vinagi sprete s taq 6ibana istoriq 4e po4vate da obarkvate svetskite istorici:))).......be to o6te malko pa vie 6e izlezete 4e ste zavladqli celiq svet...Aleksandar va6 da ne izleze slucaino?....Ebahti,kele6ite....pliute,druga rabota nqmate...tezi 1991 i tazi fal6iva azbuka i neznam ko,ve4e ne sa interesni..ne se praite na umni,6oto polovinata daje 80% ot vas neznaete ni 1/3 ot va6ata istoriq a ste targnali da razpravate za drugite..be q se skrite nekade...maloumnici!!!!!!!
56
0
 
0
 
! Отговори
anonimus преди 16 години
abe ima li takova ne6to...nemoga da povqrvam,kak moje na takava tragediq...o6te da raspravate koe na koi bilo,napravo mi se povar6ta ot vas...vie ne ste hora,a jivotni...Abe are opraite si rabotite sas sarbite i stiga ste gi tormozili makedoncite 4e obi4at sarbite...mi 6e si gi obi4at,takiva kat nas nikoga...are kaji kak sled takiva gadni dumi,a ima nekakva novina ot makedoniq vednaga se nahvarlqte kat gladni valci..ko izlivate li si makata,kvo az nemoga da razbera...i posle iskate nekoi da kaje 4e ni obi4a,nie sme ebati gadniq narod-sramota!!!!!Ne zabravaite 4e tova go 4etat i makedonci...mi posle 6e pi6at za nas mnoo qsno..nie hora li sme?....Ne,za sajalenie..pone az ne vijdam!!!!!
55
0
 
0
 
! Отговори
Сашо-Скопие преди 16 години
Мелисче,можеш ли да свириш на додук? ако можеш побликувай си телефона,ние сме оркестър от 7-8 милиона музиканти,щте те прослушаме дали ставаш и ако -да-,ще те назначим за главна дудокчйика. Айде чакаме телефончето ти,може и адресчето, само преди да дойдеш на кастинга си измии 9-10 пъти *** уста с Поморин! Разбра ли сръпска гнусотиьо,сърбоманска подлого!
54
0
 
0
 
! Отговори
Желко от Битоля-Бълг преди 16 години
Мелиса,явно и ти батковото си исторически неграмотна,да не си завършила училище в Македония? Мелисче,световната история отдавна е доказала,че коренното христянскао население в тази държава се казва БЪЛГАРИ! Моля те пиленце,ако си родена там,небади твърдоглава и поорочети малко световна история,че дори и сръбски издания,като например книгата на србският учен Др.Милан Савич,издадена-1878 под името-"ИСТОРИЯ БУГАРСКОГА НАРОДА",виш какво пише там душко и тогава помисли дали си заслужава да подържаш измислената 1944 година теза на Тито и КОМИНТЕРНА за съществуването на някаква си измислена нация-Македонци! Не е лошо да прочетеш и книшката на проф.Божидар Димитров "10-те лъжи на македонизма" и когато погледнеш малко по-напред от носленцето си тогава даваи мнения по въпроса за македонци и българи! Аман от неграмотни патки и патъри даващи мнение преди да ка прочели два реда! Жал ме е само,че хубава природно държава като Македония,вместо да хване правият път и да се върне в пределите на майката родина България,само след 2-3 години ще се превърне в Албанска-мюсюлманска провинция! Немога да разбера,тези сърби мозаците ли им извадиха на така наречените македонци,чавка ли им изпи моаъкът,че още немогат да се осъзнаят?! ще излезе пав Чърчил,който казва:"Ще дойде време,така наречената Македония да се моли на България да и прости грешките и да я моли да е приеме в майчинските си обятия, но България няма да я иска,защото Македония ще бъде в ролята на *** *** от която майката родина ще се срамува!"
53
0
 
0
 
! Отговори
Melisa преди 16 години
jivqla sam v Makedonia i po to4en,kulturen i dobar narod sa makedoncite ot vas.
52
0
 
0
 
! Отговори
Насо преди 16 години
Македония трябва да се пекръсти на Зомболандия,питате защо? Много просто,когато населението на една държава са ЗОМБИТА,то държавата им трябва да се казва Зомболандия,без това историята им като от анимацианен филм,глупости,глупости на таркалета!
51
0
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 16 години
Еи "Македонци",вие история не четете ли бе кретеноолигофрени? Крадете история от Гърция и България и не признавате ,че сте Българи,защото сте с БОЛНИ мозаци!!! И скате да градите фалшива държава,но с чужда история,откраднат език и плюене наляво на дясно работата няма да стане! Измиите си хубаво газенцата и си купете вазалин,штото докато плюете Българският си род,албанците така хубаво ще ви го набутат на задна прашка,че ще ви изкочат очите!!! И недейте да плюете с пълните си с гомна оста,защото вие сте едни обикновенни нещастници! А що се отнася до държавицата ви и сте решили да градите къща на гомняни основи ,градете я, но в най-скоро гледайте да не падне и отгоре додолу да ви оплиска гадните мутри!
50
0
 
0
 
! Отговори
Андрей преди 16 години
Жал ме е,че цялото младо поколение в така наречената Македония е с промияни мозоци,все уште во Македония работите се диктират от Белград! Во Македония никои негледа по надалеко от своят нос,медиумите во Мк. непрестанно сеат омраза спремо България и за жал,сърбите се оказая по яки во пропагандата даже и од турците! Во Мк. никой не чете световна история, секой тука мисли дека центерот на светот е МК.,а на практика цел свет ни се смее на глупостите! Владата во МК,се чуди що да направи само и само да остане на власт,ама като секоя фалшива работа и Македония,ке си иде,неможе да крадеш история от грция от твоите бракя од България и нон стоп да мислиш глупости-това не е држава!!! Македония е една вещачка държава со фалшива история,омърсен язик(неможе да земеш български язик,да го напишеш на србска пишешта машина и да го наречеш Македонски),най лошото и глупо е,че додека во МК се занимуваме со глупости албанците у превземая Македония,и во краен случаи МК е во улога на болестен от рак,кои си я лечи праутката а не гледа дека смртта го влече во гроб!!!! Бракя Македонци мие сме толку Македонци колку сме и българи,и како е рекол В.Михайлов:"Ако некои ми рече дека несум македонец,ке му го извадам едното око! А *** ако некой ми рече дека несум Българин ,ке му ги извадам и дрете очи!",со два збора ние треба да бидеме горди дека сме наследници на велика држава,на големо царство,царство кое е имало 45 -*** царе,нетреба бракя да се срамиме дека сме БЪЛГАРИ!!! Нетреба да бараме под вол теле и да се заебаваме со историята на грция и излишно да му бркаме на лавот во газот,САМО КОГА Я ФАТИМЕ ИСТИНАТАыСАМО ТОГАШ КЕ СЕ ПУКНЕ ДУШМАНОТ,за сега сами си фърламе каменя во своята бавча,и се согласуваме со сърбоманската политика на владата во МК! Неможеме уште долго да бидеме србски еничари и да ги плюкаме нашите бракя од България,зошто Господ се гледа и како почна да и вратя на Србия така ке и го врати и на глупоста на Македония,зошто псуенето и зборенето на глупости е показ на слабост и на прости хора,а со прости хора се гради проста държава!!!! Бог да ги прости загитатите 11 воиници, и нека бидеме паметни хора!!!