"В неделя с..." нова БНТ и стар Митко Цонев

В битка за аудиторията БНТ хвърли милиони в най-новия си мегаломански проект. Да видим!
11 сеп 2008 17:03,
60
"В неделя с..." нова БНТ и стар Митко Цонев
Димитър Цонев в новото си студио. Снимка: БНТ

"В неделя с..." – това е модерна визия, актуални теми, любопитни гости, красота и забавление. Най-голямото телевизионно студио, най-бляскавият декор, най-известните изпълнители, най-интересните гости. Не го пропускайте, защото има нещо вярно в истината!

Хвалбите са на БНТ и се отнасят за най-новия мегаломански проект на държавната телевизия.

В битката за аудитория, медията хвърля милиони и Димитър Цонев, който ще трябва да забавлява неделния зрител и да го извади от летаргията му от 11, та чак до 17 часа.

6 часа бившият новинар от "По света и у нас", последвано от царски говорител и PR на телекомуникационна компания, ще "разразява истинско торнадо от телевизионни предизвикателства".

БНТ твърди, че предаването е апетитен коктейл от разнообразни рубрики, в които има за всекиго по нещо: сатиричен преглед на най-абсурдните заглавия от родната преса, горещи гости, музикални срещи с най-големите в българската поп музика, кастинг за най-големия фен, минути за световна и българска мода, лайфстайл, култура и... Нешка, при която никога няма грешка.

Тя и трупата й ще забавляват зрителите в зала 2 на НДК с танци и бухалки... ленти, обръчи, топки.

Обществената телевизия обещава, че по време на "В неделя с..." зрителите ще имат постоянна връзка със студиото, ще споделят мненията си, ще задават въпроси и въобще ще участват в интераткивните предизвикателства.

Да видим!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
0
 
! Отговори
LORDA преди 15 години
Имам въпрос... който ме вълнува.Някой може ли да ми отговори каква марка и модел са велосипедите, които дава, като награда... или там каквото е?! Ако някой е на ясно с това нека ми отговори моля.
58
0
 
0
 
! Отговори
Melodiqta преди 15 години
Moje li nqkoi da kaje kak se kazvashe melodiqta ili pesenta deto igraexa na Neshka Robeva ili srubsko ili tursko beshe burzoo kato kuchek pochti ms predvaritelno
57
0
 
0
 
! Отговори
tvmaniak преди 15 години
очквахме някой да запълни тв просранството в неделя ,защото в неделя ефира е най скучен ..и след Всяка неделя,уви не се получава.много шум и пари за едно голямо НИЩО!!!платена публика в ефир,която се прозява от скука.а за Митко Цонев ДУМИ НЯМАМ!по добре да води Бате Енчо)))специално заради него сега и Димитров ден трябвало да бъде национален празник,е щях да падна от запитването му към аудиторията кои бил най извесния Димитър!!!е не си ти бе Пъпеш,и няма и да бъдеш!не догледах за да разбера,кой е ..според неговото предаване ,но нищо чудно да е изкарал себе си!такъв самовлюбен нарцис не се беше пръквал в ефира,надмина и Слави и Милен по звездомания,само дето няма нито визия ,нито интелект ,нито чар,просто МИТКО е син на хубавата Анахид и амбициозния Коста.след като отслабна 30 кг ,вероятно е заслабнал и умствено..не знам дали и преди е бил толкова ***!неприятен ми е!и колкото и да е жалко..защото не съм нито чалгаджиийка нито ***..Азис ми е по интересен!!!ооох..държава ни няма да се управи!е върха беше неговата щерканегова репортерка!бездарна колкото и той!!!безобразие..да се източват толкова пари,за това ТЪПО БЕЗИНТЕРЕСНО СКУЧНО предаване..няма ли срам ,няма ли огледало!за какъв рейтинг говори..на 1во предаване,като всички го очаквахме с нетърпение заради голяма реклама,,,а сега знаем ,че един Балон който се спука ...
56
0
 
0
 
! Отговори
нестор преди 15 години
Вярно е,че има какво да се види и то добре върви. иска се още динамика. Оркестъра е малко ангажиран може още. Стига с тая НешкаРобева. И защо поканихте Поли Паскова. Тя е най-слабата поп -фолк смехория. А вие я нарекохте ,,НЕПОВТОРИМАТА" ? Абе Хачо как може такова нещо, Поли Праскова е една баскетболистка, тя не е певица !
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това е най-безумното и посредствено предаване в bg телевизията изобщо, още по-жалко е, че става дума за БНТ. Псевдо егото на водещия Димитър Цонев, което очевидно е необятно, се нуждае от някякво подхраннване, но какво? От заобикалящите го стари чанти като Юлиана Дончева /бивша съпартийка/, от непохватната и вечно липсваща Йоана, от непресъхващите фалове с озвучаването /вече 3-то предаване/...не коментирам личните му гафове - Люк Жаке, не...Луи Жаке...Момчето с лисицата...не, ...момичето, не ... детето...и това е само част от неадекватното му поведение пред екрана. За нечистият му български език спор не може да има, права е зрителката, коята каза, че казва "печелА" и много други; е, родата му е такава.... А ние не спим, все пак...Едно е да си просто четец - говорител по новините или на Симеон, друго обаче е да си мислиш и да си ВЕРВАШ , че можеш да си водещ на многочасово предаване на живо. Но фамилията Цоневи няма спирачка в това отношение...те са вездесъщи. Както следва: Коста Цонев-баща-актьор, депутат; Дон Базилио-ченге, чичо на Димитър; Иван - ченге, живял в Австралия, чичо на Димитър; Анахид Тачева-майка; Ирина Цонева-репортер на правителството-братовчедка на Димитър; Мария Цонева-студия "Екран" /подлежаща на психиатрично освидетелстване/-сестра на Ирина, братовчедка на Димитър; Деси- дъщеря на Димитър Цонев, репортерка във "В неделя с..."; Теодора Цонева - сестра, актриса....и т.н.Цонев, ти си муден, нямаш необходимите реакции за живо предаване, скучен си и се пълен СУХАР.И днес Цонев пита в ефир - Какви сме били, какви сме сега и какви можем да бъдем в бъдеще???? Е, Пъпеш, май е време вместо да задаваш този въпрос на зрителите да си отговориш сам на него!!!Отговори си на въпроса защо БНТ е в състояние да спонсорира безумно предаване като това, което водиш с невероятен бюджет на гърба на жалкия данъкоплатец, а вместо това не бе " в състояние" да излъчи Европейското по футбол, а сега не излъчва родното футболно първенство например....е, Цонев, ти знаеш...знаеш и, че си жалък, че всички ти се смеят, но родата е недосегаема. А най-кофти е, че на теб не ти пука, ама изобщо, защото си дебелокож, както всички Цоневи - некадърни до безумие, но пак там...и със завидно самочувствие, без никакво покритие.Творческото безсилие и бездушие така те е налегнало, че няма спирачка.Надявям се на едно...Коста Цонев каза преди време, че депутатската му заплата не стига дори за изхранването на кучетата му, еее...дано сега, при твоята супер заплата и 200 човека, ангажирани с това предаване барем осигурите на горките каракачанки питателна храна пдне 2 пъти дневно, че ми е жал за тях. Те с нищо не са заслужили такива "видни, вечно ненаяли се, алчни родители".
54
0
 
0
 
! Отговори
Maia преди 15 години
Браво на БНТ! Браво на вас, че най-после ще има какво да се гледа по телевизията и в неделя! Супер сте!Желая ви успех!
53
0
 
0
 
! Отговори
Pypej преди 15 години
Ново предаване/бардак със стари пъпеж/ши не става !
52
0
 
0
 
! Отговори
danimir преди 15 години
подкрепям марин и желая повече истински фолклорни певци и музиканти, защото те са винаги неценени у нас за разлика в чужбина. те заслужават повече внимание от бнт и бг. ето най-големите колоси които трябва да гледаме за напред:надка караджова, динка русева, тодор кожухаров, бинка добрева, недялко недялков кавал, георги германов от варна. и не се отчайвайте всичко ще е ок. има много певци не достатъчно показани. а по бтв и нова и др. тв гледаме едно и също.гледайте по нашироко. има и много добри деца фолк изпълнители от средните музикални училища !
51
0
 
0
 
! Отговори
marin penev преди 15 години
за 6 часа могат да се видят различни неща. цонев добре си води, естествено. това за един новинар даже е много голям успех. бих ме желали повече певци от фплклора в българия ама народни, които са дали много за народната музика.очакваме да поканите славея на тракия тодор кожухаров. има и повод 30 години на сцена и нов албум и участие на пирин фолк! абе добре е митко цонев! този слави непрекъснато крещи като милен цветков,освен да викат и се карат ,те не водят.
50
0
 
0
 
! Отговори
Дарина преди 15 години
Я, драга Женя, кажи едно "добро" предаване на Нова.....същата боза като на БТВ и Канала
49
0
 
0
 
! Отговори
kr преди 15 години
Питам се, как списание 1 позволи на бнт да им открадне логото?Питам се, кой гледа тази *** телевизия?Питам се, дали Пръмова все още си въобразява, че ръководи истинска телевизия или вичи е наясно, че участва в геронтофилска порнография?Абе, кво се питам и аз?! На кого ли му пука?!Иначе, много ми хареса поста на Горката Аз ... развесели ме :-)
48
0
 
0
 
! Отговори
anahid tacheva преди 15 години
Toya donosnik ot godiniteq, kogato beshe v sofia-pres, otkade go izrovihte? Niama li nai-setne taya tapa familia da se zadavi ot pluskane na darjavna sofra***Anahid
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
VIdqhte li bilbordovete?! Pari za reklama ot joba na danakoplateca...*hlip*...ot moq job...*hlip*...kusa mi se sarceto! X..(
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
беше жалко :( самолюбието на Митко Цонев е значително повече от професионализма му ... това се видя...профанизацията е пълна...което не значи, че шоуто на Слави, Азис и останалите некадърници са нещо повече...Борба за рейтинг? Рейтингите степенуват единствено степента на деградация - тази на обществото ни
45
0
 
0
 
! Отговори
GORKATA AZ! преди 15 години
Поредната група гости, които се помотаха, докато си намерят места за сядане, искаха да говорят нещо за образованието, но нямаше звук и те си тръгнаха...В този момент стана ясно, че шоуто няма сценаристи, режисьори и водещи, но си има апаратна, в която си шушукат, коментират и се забавляват на фона на опитите на Гарелов да вкара предаването в нормален разговор. Поредната група гости, от която пак нищо не се чу. Затова пък видяхме как Цонев попива потта на Гарелов в ефир. / Тук май няма и гримьори!/ Финални надписи- Цонев, дъщеря му и още две-три имена! А кой казва, че екипът е от 300 души!?!Какво работят тия хора!
44
0
 
0
 
! Отговори
GORKATA AZ! преди 15 години
Неделя е. Седя пред екрана с голяма кошница от очаквания, иска ми се да видя нещо невиждано и ново, нещо мащабно, модерно, красиво и дълго...е, видях го.В НЕДЕЛЯ С...Излиза Димитър Цонев в кабаретен костюм! Оркестър туш!ПОЧВА СЕ! Още първият гост залита по стълбите, те са без парапет. Красиви, но опасни. Подът също. Местата на подиума за гости не достигат. Губи се време в показване как участниците влизат, внимават да не паднат, чудят се къде да седнат, а накрая, без да са казали нищо, свенливо си тръгват отново подробно проследени! / Имат ли екип гости и координатор в това предаване?/Най-често виждаме общ план на студиото - таван, кабели, камери, тичащи , спъващи се и дори падащи оператори, а някъде в далечината - Димитър Цонев с гости, които не разпознаваме, не чуваме. / Има ли някой в апаратната?/Лоши гледни точки на камерите. Уж са много, а не виждам нищо! Лош синхрон и никаква връзка между текст и картина на стената./За краткото време, в което все пак се появи нещо на тази стена, колкото да оправдае съществуването `и, говорят за НДК, а показват заекващ поп, който освещава студиото! Защото било Кръстов ден. Е, и?// Това предаване има ли режисьор?/За да те грабне едно шоу, то трябва да започне с нещо инересно, различно и важно, а не с нагласени притеснени каки и голи, спънати манекенки, на които сме се нагледали. Колко неловко е дете да определя фаворитката. Гвоздей на програмата е елементарна игра с вечно липсваща водеща, каквато можем да гледаме по всички кабеларки.Навсякъде център е гостът, но не и тук. Тук гостите са фон. Не става ясно защо са поканени, защо, без да ги питат нещо, си ги изпращат, а ако сами решат да проговорят, веднага ги прекъсват с безсмислени включвания, с играта или с кастинга за асистентки.Свежото присъствие на Ути е просто свежо, но защо са му и на него гости, след като нищо не правят и нищо не говорят?! / Абе кой е писал този сценарий???/Рубриката Принцеса на пресата би могла да бъде рубрика зад кадър,защото, така представена, единствената ми асоциация е: на пресата . /С кастинг ли избират водещите?/Безсмислени прекъсвания и смяна на темите, без логика.Йорданка пее, говорят си за ориз!Без да са си казали нещо смислено, влиза Нейнски, преди да проговори идва водещият на Библиотеката. Темата скача за книги, връщаме се пак на Нейнски аха, аха да каже нещо - започва танц на балета, отново се връщаме на Нейнски влиза DJ ! Той пък си демонстрира машинката. Междувременно Цонев се сеща, че на сцената има колело, за което тече някаква инициатива, за някакъв награден фонд, или е конкурс, но не разбрах какъв. И той започва да обикаля с велосипеда около нелепата струпотевинка от гости... / Има ли изобщо сценаристи в това шоу?!/ Най-после Нейнски запява. Обаче няма звук! Следва включване от Велико Търново: нахъсана репортерка, която в стила на предаването пак не дава думата на госта. Връщаме се в студиото. Поредната група гости, които се помотаха, докато си намерят мест
43
0
 
0
 
! Отговори
rider преди 15 години
много скъпо и много тъпо е това предаваненаистина става дума за източване на доста пари от бнт
42
0
 
0
 
! Отговори
Spezial преди 15 години
Пфф еи тва от такива прости бьлгари много трудно ще станат нещата защотото винаги сте негативно настроени и се радвате като получавате негативизма си на лице...Виште предаването може пак и идеята да не е лоша ,*** виш сега то и трябва да се покажат иначе нямаше да е интернет.
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Голям пъпеш - голям праз!
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
защо обиждате пенсионерите? и ние имаме вкус! аз съм пенсионерка,но не искам да гледам нито митко цонев,нито баща му,нито техния цар