Престараха се: Асфалт и по релсите на "Стамболийски"

Транспортен хаос по столичния булевард, след като се оказа, че и контактната мрежа на трамваите е дефектна
3 дек 2008 11:26,
132
Престараха се: Асфалт и по релсите на "Стамболийски"
Снимка: Dnes.bg

Тотален транспортен хаос настъпи на откритата от кмета отсечка от "Опълченска" до бул. "Константин Величков" от прясно ремонтирания "Стамболийски".

Оказа, се че трамваите не се движат, защото фирмата, полагала пътната настилка, е сложила асфалт и по трамвайните релси, видя репортер на Dnes.bg.

Екипи от работници с шила в ръце махат асфалта от релсите, за да тръгнат возилата.

Проблемите обаче не свършват дотук, след като новопоставената контактна мрежа за трамваите се оказа дефектна.

В момента три аварийни камиона оправят жиците, докато в същото време потокът от коли по булеварда не секва, а задръстването е кошмарно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Еи момко много си прав че като стане Гойко премиер ще ни е.е майките ! Но ще е.е и твоята също и ще я мине неколкократно...
130
0
 
0
 
! Отговори
Иванов преди 15 години
Поредният шедьовър на батразБойко! Абе тая мутра не разбра ли, че за никакъв х-й не става?
129
0
 
0
 
! Отговори
бат Боко преди 15 години
Спокойно, драги съграждани. Аз съм им рекъл на едни момченца от другия месец да започнат ремонт на Евлоги Георгиев, гледайте тогава какъв цирк ще стане. Ще прокараме трамвай, но поради липса на средства ще поставим засега само 1 релса. Скоро (2020) ще поставим и другата релса и ще пуснем трамваите.
128
0
 
0
 
! Отговори
Меги Петкова преди 15 години
Това за царя ми хареса...Хаоса е голям! Допада ми изказването на номер : 118!
127
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
на вниманието на червините драскачи .Колкото по настървено атакувате бойко борисов толкова по ясно става че ви е страх от него че ще вземе властта и ще ви .....майките.Бойко и костов се държат мъжки не като лигльото сергей убиеца доган и ку-ку царя.
126
0
 
0
 
! Отговори
Aman преди 15 години
Тротоарите кой ще оправи..... Наглеци!!!!!!!!!!!!! АЛООООО ИМА И ПЕШЕХОДЦИ В ТАЗИ СТОЛИЦАПЕШЕХОДЦИ - добрата част от човечеството ....ама на кой ли му пука....нали всеки в тоя град се е заврял в таратайката си и е хванал Господ за шлифера.....
125
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Какво да кажем, освен: Хубава работа, ама българска!
124
0
 
0
 
! Отговори
JJJ преди 15 години
май тази статия я няма на нито един друг сайт... а и снимката чудесно показва проблема. вижда се много добре асфалта и задръстването. Дали нямаше начин да се направи по близък кадър...?
123
0
 
0
 
! Отговори
VS преди 15 години
... дали все пак някой от коментиращите тук си е направил труда лично да мине по булеварда и да се увери в истинността на статията... са съжаление си мисля ча ББ по никакъв начин не заслужава да е на такава позиция.. но анти ББ настроенията някак си са еднакво толкова крайни.. поне в моите очи.. и за това на много хора дори им става кеф и вендага вярват на тези твърдения.. както винаги в БГ. Така че, нека най-крайните в коментарите си тук.. да минат по булеварда.. сигурен съм че ще забележат очевидните недостатъци.. но все пак.. май е малко .. маааааалкооо.. по-добре от преди.. или все пак не сте съгласни???
122
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ДАНО И ДЕЦАТА ДА ГИ ОГРЕЕ... с някой ремонтиран и изчистен тротоар... иначе много хубаво че Гойко прави нещо за колите в София... Само че цялото му мислене е супер ЕЛЕМЕНТАРНО и тъпо! В место да стимулира градския транспорт, велосипедисти и пешеходци като им направиш условия за предвижване ( нормални тротоари например)Той(Гойко) стимулира единствено автомобилистите и по този начин прави трафика още ПО-ГОЛЯМ ! Вземи помисли малко най-накрая не прави нещата наизуст... и двадесет платна да има Цариградско и те ще се неизползваеми до 1-2 години ! Помисли дървена главо ! Трафика няма да изчезне като правиш добри условия за него... ама то на него не му и пука не вярвам да се кандидатира за кмет пак ! Така или иначе всичко до сега от негова страна е само ИМИДЖ и едва ли приема проблемите на София сериозно според мен... цели се доста по-нависоко! Някак си добре звучи премиер а ?
121
0
 
0
 
! Отговори
Vesko преди 15 години
(izwinqwam se za latinicata):Samo da wi napomnq che Borisov raboti s PO-MALYK biudjet ot Sofianski. Orqzaha budjeta na stolicata kogato toi stana kmet - towa pokazwa koi, koi e! I kak prawitelstwoto se GAWRI sys stolicata zaradi partiini interesi.Seloto na DOGAN - dryndyr, e naj-golemqi beneficient ot budjeta za 2009ta godina na glawa ot naselenieto - po 25 leva na chovek.Za Sofia sa po 9 ako ne se lyja. Prawqt wi na MAIMUNI.
120
0
 
0
 
! Отговори
ot plovdiv преди 15 години
taka vi se pada selqni.nie tuk sme si super.
119
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Немога да разбера : разбити улици - не сме доволни, правят улиците - пак не сме доволни. Наистина не разбирам:( Може пък да съм ***, или пък съм умен, важното е че не съм доволен:))
118
0
 
0
 
! Отговори
софия преди 15 години
На тези които питат помни ли някой каква е била София преди 3 години ще кажа ,че помня София от много повече от 3 години.Това което Софиянски направи бб не може по простата причина ,че е некъдърен.Софиянски крадеше няма спор, но Софиянски беше администратор и имаше администрация.Като питате коя улица е направена преди този толуп точно и конкретно казвам:1. "Тодор Александров"- нова2. пробива при "Руски паметник"- новаПреасфалтиранията не ги броя.А как се прави истински ремонт на улица, ако сте чували за ул. "Оборище" и ако сте минавали преди 4 години оттам щяхте да видите как се прави.Затваря се за дълъг период, сменят се подземните комуникации,асфалтира се и се правят тротоарите с нови плочки.Аман от "аграрни" както казва един по долу... P.S. И не симпатизирам на ватмана, нито някой ми плаща за мнението.
117
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Едно голямо село хахахаха
116
0
 
0
 
! Отговори
sashko преди 15 години
Да преди няколко години нямаше толкова коли,и този ваш любим кмет какво направи,нищо,един булевард с вълнички.
115
0
 
0
 
! Отговори
sashko преди 15 години
Браво Бойко само така,ти ще ни оправиш.а сега гласувайте за него.
114
0
 
0
 
! Отговори
Митко преди 15 години
Абе ако искате се *** от яд ама Бойко поне направи основните булеварди в София удобни за шофиране. Сигурен съм,че ако е кмет още един мандат ще оправи и част от по малките улици. Я кажете сега като го плюете толкова, основните магистрали в страната в какво състояние са? Сергейката докъде ни докара с парите които ни давах за тях?? Добре си помислете затова, защото там загиват много повече хора отколкото по софийските улици. Или само можете да видите една снимка и да почнете да виете без да сте наясно, че релсите винаги се почистват от асвалта и след това тръгва пробен трамвай, както и си беше обявено!
113
0
 
0
 
! Отговори
Яна преди 15 години
Хахаха,хвала!
112
0
 
0
 
! Отговори
pak az преди 15 години
Наистина ли толкова голяма част от коментиращите тук, са толкова неразсъдливи и късопаметни? Забравихте ли какво беше преди 3 и повече години ? Остава вариантът "коментаторите" да нямат впечатления от София преди този 3-4год. период или да не са карали по софийските улици тогава... А че ХОЛДИНГ ПЪТИЩА не може да работи качествено - ИСТИНА. Проблем на мениджмънта.